Ashley Tisdale zagra w większej ilości filmów niż ona w 2010 roku będą to Teen Witch, Sleepless Beauty, Holly Jingles And Clyde 3D i nie piszcie że Ashley nie dostaje żadnych nowych propozycji Ash jest milion razy lepsza od Vanessy i myśle że ona by się lepiej nadawała do Bestly i tego drugiego ale z Vanessą wszystko skazane jest na klape tak jak jej płyty. Pozdrawiam fanów Ashley Tisdale i antyfanów Vanessy Hudgens
Zgadzam się z Tobą.
Ashley Tisdale jest bardzo sympatyczna. I bardzo dobrze, że zagra w innych filmach. Udowodni przynajmniej, że stać ją na więcej niż Vanessę, która nadaje się praktycznie do grania w super słodkich "mjuzikalach" dla nastolatek.
Vanessa myśli, że jest niewiadomo kim. Rozbiera się, aby chyba pokazać swoją głupotę. Taka laleczka barbie. Plastik. Fuj. On jet tak przesłodzona, że aż mnie na mdłości bierze.
Bez porównaniu Ash jest lepsza! Wogóle daje lepszy przykład małoletnim fanką, a nie jak ta Vanessiora... Niecierpie jej. Wogóle nie dobrze mi sie robi jak na nią patrzy. Dla mnie ona jest beztalenciem w spiewie i aktorstwie. Ash jest swietną piosenkarką oraz aktorką. Wykazuje to sprzedaż albumów i propozycje do filmów. Również Cię pozdrawiam fanką Ash i antyfanką Van!!
A według mnie ashley to głupia blondyna nada blondyna nadająca sie tylko do playboya!!!!!!!!!!!!!!! Ale każdy ma włóasne zdanie i kit
Zgadzam się z wami dziewczyny:) No może oprócz beeti95. Ashley jest piękna i świetnie gra. Polecam jej film "Picture This".
P.S Jest najbardziej normalną i rozgarniętą osobą z HSM! No może jeszcze Zac Efron... nie złe ciacho z niego xD
Po pierwsze to nie jest dzial do tematow o waszej Ashley!
A po 2 Ashley to mała, przerodzona, głupia blondyneczka, która nie ma z grosz talentu !!
Jak byś chciała wiedzieć, to ona zagra tylko w Holly Jingles, a w zadnych z twojej listy filmach nie!
A ty dziecko idź spać!
oj ale ty jesteś głupia! nie możesz się pogodzić że twoja Vaneska nie dostaje żadnych propozycji? tylko w filmach skazanych na klapę! Ashley zagra w tych wszystkich filmach i jeszcze dojdzie do tego A Misfits' Christmas (dramat)
2010 Teen Witch
2010 Holly...
2010 Sleep...
???? A Misfits' Christmas
i ty jesteś dziecko! twoje wypowiedzi tylko na to wskazują!
Ashley podłoży również głos w serialu animowanym dla dorosłych The Cleveland Show a w jednym z tych filmów jej matkę będzie grać Meg Ryan! i powiedz kto tu jest słodki Vanessa czy Ashley:
http://glambamm.com/images/ashley-tisdale-hot-mess-picture.jpg
http://images2.fanpop.com/images/photos/5300000/Guilty-Pleasure-Photoshoot-ashle y-tisdale-5349185-597-800.jpg
http://farm3.static.flickr.com/2533/3907638569_7ff00248be_o.jpg
http://www.shoppingblog.com/pics/ashley_tisdale_angel_crank_it_up.jpg
a teraz Vanessa:
http://pictures.vanessa-anne.org/albums/0hsm3/vanessa_hudgens300.jpg
http://img.inkfrog.com/pix/stancho/220_Vanessa_Hudgens_RARE_TIGER_BEAT_PROMO_Sig ned_8x10__001.jpg
http://cm1.theinsider.com/media/0/90/50/vanessa-hudgens-high-school-musical-3-po ster.0.0.0x0.407x606.jpeg
Ja powiedziłam że wole vanesse niz ashley, ale w gmnie i tak nie ma ona
talnetu równie dobrze jak ashley. Co to za aktorki znane z głupich
przeslodzonych filmow i seriali...
Odezwała się jakas siusiumajtka! Weź się schowaj główniaro... Jak nie potrafisz się wypowiadać to lepiej zamilknij! Pierwsza i najważniejsza rzecz, Ashley Tisdale jest o 2-3cm wyższa od Vanesy, drugie nie jest głupia, w przeciwienstwie d koleżanki, która robi sobie nagie zdjęcie i jest zazdrosna o sławniejszego od niej swojego chłopaka (choc mnie to nie interesuje... jej życie). ASHLEY MA WIELKI TALENT. Jest utalentowaną piosenkarką i aktorką, zarabia znacznie wiecej pieniedzy niż Baby V. Obie celebrities nie są na miare wielkich sław... Ale nie smiej mówić, że Ashley jets beznadziejna i dużo gorsza od Vanessy, bo sie nie znasz dziewczynko! Nie żebym miała cos do Vanessy (choc nie do konca za nią przepadą[brak jej talentu aktorskiego wokolnego i muzycznego]), ale przyznam że w bandslam całkiem dobrze zagrała, ale... brzydko zaspiewała. Taki są moje uwagi. Każdy ma swoje zdanie, ale nie przesadzajmy żeby kogos z błotem porównywać.
O jeny adwokat ashley się odezwał.... ja po prostu nie lubie zadnych gwaizdek disneya.....Chociaz ashley i vanessa nie sa az takie zle w porownaniu z Milty Cyrus.. to to jest dopiero prawdziwe beztalencie jezeli chodzi o aktorstwo....
W 100% Cię popieram. Miley to tylko przez sławnych rodizców wkreciłam sie na rynek, bo ludzie taknaprawde nie dostrzegali jej "talentu" (no bo jak sie nie ma...) A i wokalnego talentu tez nie ma. Przynajmniej takie jest moje zdanie.
Moim zdaniem Tisdale nie jest już gwiazdką Disneya! Umowe z nim zerwała po HSM 3, ale niestety czy tego chce czy nie musi podkładać głos pod Fredkę w Fineaszu i Ferbie ponieważ kilka lat temu podpisała umowę chyba do 2011 roku na dubbing, a w Nie ma to jak statek zagrała w tym 1 odcinku bo po premierze zobaczyła że wiele ludzi, fanów pisało wszędzie na forach że bez niej to nie to samo i jej się zrobiło ich przykro itp. i zgodziła się tylko w tym 1 odcinku!
Ja też wolę osobiścię Ashley od Vanessy ponieważ wydaję mi się , że jednak
nad tym jak je lubię zaważyły nagie zdjęcia Vanessy bo gdyby Van była
trochę bardziej inteligentna to pomyślałaby , że takie zdjęcia nie
przyciągną jej fanów tylko odepchną a ściągną raczej pedofilii i zboczeńców
: ) wydaję mi się , że jednak więcej ciekawszych propozycji ról filmowych
otrzymuje Ashley ona otrzymuje role z poza DC a Vanessa cały czas tam
siedzi ; ) pozdrawiam
Ale z was żaleee...
To że gdzieś na necie napisali że Ashley ma zagrać gdzieś to tylko PLOTKA! Leczcie się...
A Ashley cały czas siedzi w Disneyu. A Vanessa dostaje propozycje od innych firm i o wiele lepszych!
Beastly i Sucker Punch to jest coś!
Czemu rozmawiamy o Ashley Tisdale na profilu Vanessy ?
Ja tam lubie obie.
Obie dobrze grają i mają super glosy .
Slucham często ich piosenek i jestem pod wrażniem.
Jedyna dziewczyna jakiej nie lubię z HSM to Monique Coleman.
Co 30 latka robila w tym filmie... ?
No właśnie na tym profilmu lepiej pogadajmy o vanessie jak chcecie udzielać
się o Ashley to idzcie na jej profil :P
Tisdale jest głupia, brzydka, nie umie śpiewać i grać, jest sztuczna i ogólnie jej nie cierpię. Vanessa jest bez porównania od niej lepsza pod każdym względem i kariera też się lepiej rozwija. za to Tizdejl się cofa w rozwoju chyba ;P
O jejejejej nie posraj się:) Widać że zazdrościsz karierze ASH bo na każdym kroku ją mieszasz z błotem a Sranesske wychwalasz jak BOGA opanuj się! i przyjmij do wiadomości że Ash może być lepsza od twojej Sran.
bo co, poszczujesz mnie tosterem? .__.
sam się opanuj. fajnie reprezentujesz Tisdale, a potem się dziwisz, ze ludzie mogą jej nie trawić. jak ma takich fanów, to ja jej współczuję. Vanessa i tak jest lepsza i zazdrościsz, bo zagrała w fajnych filmach (Beastly, SP), a Ash nie. i nie zagra, bo z nią wszystko jest skazane na klapę .
Przestancie wkoncu! Każdy ma wolnosc wyboru i słowa. Jedyni lubią Ash, inny zas Vanesse... A niektórzy uwielbiają je obie. Nie możecie napierać na kogos swoje zdanie!
Obie fajnie się ubierają.
Mają kilka ról w filmach.
Albumy i single.
Fanów.
Mają ładną urodę i dobrą figurę.
Nie są najlepszymi aktorkami na skale swiatową.
Wiec nie wiem czy jets sens sie tak sprzeczać!
Nie możecie zgodzic się na remis pomiędzy dwiema aktorkami.
Ash i Va różnią się od siebie i to robi je takie fajne;).
Osobiscie wolę Ashley, ale szanuje innych jesli są za Vanessą.
A Wy tak nie możecie zrobić?