Vanessa Hudgens

Vanessa Anne Hudgens

7,4
13 163 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vanessa Hudgens
użytkownik usunięty
_Tanya_

weŚ pżestaŃ!!! mnie to sie wydaje ze poFFina byc na 2 albo na tszecim, no moze na czfartym miejscu a nie jakies dżiny hakmany, deppy, czy tesh Odreje!!!!!wes!!!!!! VAN RULES wybaczam jej sdrade z zaciem

Czy może mi to ktoś kto normalnie potrafi pisać i zna się na tym co dobre wytłumaczyć?

_Tanya_

no ja też nie rozumiem dlaczego jast tak blisko...

_Tanya_

nie wiem..chyba swiat zchodzi na psy..kurde ona to najgorsza ,dziecinna,z glupim smiechem i spiewajoca jak by glosu nie mialam aktorka i piosenkarka swiata....boze jak ona sie smieje w hsm2<lol2>ona to powinna byc na 10000 to powinna byc na moiejscu 10000!

pozatym teraz to po prostu takie dzieciaczki(bez urazy)ja kochaja...i pisza takie bzdety typu:/"van rulez!"/o boze jak??!!??!!..ci ludz\ie co to pisza to musieli miec odwirowanie muzgu....!

użytkownik usunięty
_Tanya_

A ja wam pofiem Depportowana i depputowana ze jestes cie zwarjowanymi Na$tolatkami co sie podniecajom deppkiem i jego niki biormom!

A ty jesteś bezmózgą idiotką,którą podniecają jacyś nieutalentowani lalusie,w stylu Zaca Efrona.To co napisałaś tylko utwierdza mnie w przekonaniu,że jesteś"mało inteligentna" .Twoja wypowiedz,żałosna:" A ja wam pofiem Depportowana i depputowana ze jestes cie zwarjowanymi Na$tolatkami co sie podniecajom deppkiem i jego niki biormom! "
niki biorom,no WOW zabłysnełaś.
A co do tematu to powoli zaczynam rozumieć.Proste wytłumaczenie :Wszystkie puste i nudzące się nastolatki (pewnie i fanki H.S.M)dają jej 10/10....

_Tanya_

Niestety dużo jest tych pustych nastolatek, które zachwycają się Vanesską i Zakusiem. Jest tyle utalentowanych aktorów będących daleko za nią, bo gromady jej fanek oceniają ją 10/10. Co w niej takiego jest? Ładna buzia, słodkie oczka i głosik... Jeżeli dalej będą takie lalunie bez talentu zatrudniać, zobaczycie, że w kinie nie będzie nikogo oprócz dzieci szalejących za takimi "aktorkami".

Roksana_2

dla mnie, to nie wiem po co, to cale HSM jest kręcone. Dzieci pozniej sie podniecaja i jakimis podrzednym aktorzynami, jak Zac Efron. co to jest wogole? oblesy chlopaczek wylansowany przez jakas kiepska komedyjkie?! no fakt w dzisiejszym czasie 'modne' sa takie Step up, HSM, You can dance...wiec czego sie spodziewac? tylko denerwuje mnie to ,ze po ulicach miast chodza klony. po co sie ubierac tak jak kazdy inny i ogladac to co kazdy?! żałosne.

Marilee_chan

wyjebcie ją na ostatnie miejsce i będzie spokój ;]

_Tanya_

Gdyby zabronić małolatom głosować, byłaby dużo niżej. A tak jest jak jest niestety:/

Blue_Paradise

Szkoda że niedostanie złotej maliny :

danio344

No cóż.. lubie Van . ale uważam , że jest zawyskoko ! Przeciez ona gra tylko i wyłącznie w produkcjach Disney'a. To troche za mało...

Blue_Paradise

Może po prostu zgłoście do administratorów, aby konto na filmwebie mogli mieć tylko ludzie powyżej 30 lat i będzie spokój. Wtedy będziecie mogli głosować na "aktorów" kierując się tylko tym, w ilu produkcjach zagrali lub ile nagród zgarnęli.
Ludzie, obudźcie się - teraz nawet 6, 7latki śmigają w internecie 24h na dobę i nic im na to nie poradzicie.
Chyba lepiej, że dzieci i młodzież oglądają filmy Disneya i wzdychają do aktorów, którzy mogą się poszczycić jedną lub dwiema rolami.
Poza tym, ta aktorka, jak i filmy w których grała są przeznaczone dla dzieciaków, więc po co macie jakiekolwiek pretensje, skoro takie filmy Was nie interesują i właśnie dla najmłodszych są przeznaczone...

pozdrawiam

bee31

No niepowiedziałbym że HSm jest dla 7, 8 latków.Pozatym to nietylko dzieci się wypowiadają ale też nastolatki które dorastają i chcą mieć swoich idolów :] Ja sam jestem natolatkiem, ale mnie jakoś do tego filmu nie ciągnie. Vanessa moim zdaniem nieumie grać ale może kiedyś :]. Pozdro dla fanów Martwego Zła ;]

użytkownik usunięty
_Tanya_

powinna być wyżej, bo jest fantastyczna, gdyby zabronić takim jak wy ("najmądrzejsi", "Najdoroślejsi" na stronie O.o) głosować, byłaby dużo wyżej ;P