Powiem tylko ze sie zakochalem! Nie no jaja se robie ale wzoruje sie na niej moja dziwczyna ktora jest dla mnie wymarzona wlasnie taka jak zagrala jaj Vanessa w High School Musical. Nie moge sie doczekac do HSM 2 xDD Pozdro!
Vanessa powodzenia w swiatowej karierze :)
CZlowieku widze że nie jesteś sam ...ja tez sie w niej zakochałem :? ale co zrobic........szkoda ze takich dziewczyn nie ma ;/ ona jedna tylko jedyna?? niemoze byc ja chce taki ideał ........moja wymarzona
Ok i Ok i ale z angielskim to jakos damy rade ale czlowieku spotkac to sie musimi z nią :D:D ale kiedy i o ktorej ale jak tak we 2 do niejj?? wez jej siostre
Dobra wiem co zrobimy bedziemy jak "Borat" wezniemy pojedziemy na husa do niej (mam adres) i ja porwiemy ty dostaniesz ubrania ja reszte xDD
Kto ci powiedzial ze ja kocham ?? mam swoja dziewczyne tylko ze ja chce takie na wzor miec w polsce :))
jo na wzór .......człowieku a mi sie ona podoba jak nikt inny ....takiej dziewcxzyny to jeszcze niewidzialem
To ja cie rozczaruje bo ja widzialem ale tez w filmie... Oddam za Vanesse moja terazniejsza dziewczyne plus all co mam bo tak mi takiej osobie zalezy. Chociaz ze jest inna na rl niz w HSM wiec to moglo by mnie rozczarowac ale mysle ze to spokojna osoba. Po tym jak Troy ja odzucil to mysle ze dalo by rade to zalagodzic jak bym byl ale niestety jestem w Polsce a nie w USA chociaz mam nadzieje ze w te wakacje zamiast jechac na Portugalie to moze do USA do Kaliforni by spotkac ta dziewuche co mi teraz kreci w glowie i jak caluje swoja dziewczyne to mysle o niej i to sie nazwya zall :) Napisze na offi forum vanessy by napisala w poscie ze sie jej nie podobam czy cos to moze mi ulzy narazie napisalem jej ze jest dla mnie No 1. bez wyjatku :))
Oj villa villa rozumiem cie :D:D wiem jak to jest ale ja chcialbym o niej zapomniec tylko jak?? masz moze jakis pomysł??
Yupi! Zapomnailem juz o niej! Znaczy pamietam ale juz urok mija! Pewnie po wczorajszej rozmowie z moja dziwczyna ;p A ty nadal masz ten problem :)