Vanessa Hudgens

Vanessa Anne Hudgens

7,4
13 161 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vanessa Hudgens

ta cala vanessa jest obrzydliwa nie rozumiem jak mozna byc fanem/fanka czegos takiego. na dodatek dziewczyna jest zbocz.ona.

lilly1992

całkowicie sie z Tobą zgadzam. Beztalencie i tanie dzi**a :)

lilly1992

Też się pod tym podpisuję...

lilly1992

heheh no ja tez xD
najbardziej wkurza mnie jej glos i brecht.. tego moze uszy nie moga zniesc

guga_buzka

ja tez sie pod tym podpisuje...
<za krótki>

lilly1992

no najwyraźniej można bo ja ją bardzo lubie :] i to naprawde fajna osoba

lilly1992

ja ją lubię.
i nie obrażam nikogo, komu się ona nie podoba.
ale najwyraźniej istnieją mendy społeczne, które twierdzą, że liczy się tylko ich zdanie i gust.
żaal ;/

midori_

Tak. Tylko, że to na pierwszy rzut oka widać, jaka jest sztuczna i doskonale słychać jak jej modufiukją głos. Przecież ona nie umie zagrać nikogo innego jak słodką, głupią dziewczynkę. No ludzie! Szanuję Wasze zdanie i nikogo nie obrażam, ale wy jesteście ślepi na to i jej fankami mogą być tylko słodkie, małe dziewczynki jak ona sama i postać grana przez nią.
HSm oglądam tylko dla Ashley Tisdale, która dodaje uroku temu filmowi swoją nieprzesodzoną postacią. No i oczywiście dla Chada ;D

Zosia_94

Heh! Ashley Tisdale Chirurgicznie poprawiana Barbie

Kamil85

Heh! A wiesz chociaż dlaczego zoperowała sobie nos?

Kamil85

Poprawiła nos bo miała problemy z oddychaniem. A ty głupi Kamilu zastanów sie co piszesz!!! Ashley ma przynajmniej wspaniałą figurę i jest ładna a nie to co Vanessa -krępa, i obrzydliwa z ryja

slicznotka969

Głupi to do swojego starego możesz mówić a nie do mnie
Ashley jest po prostu kolejną farbowaną idiotką których jest na pęczki w LA

Kamil85

tak sie składa ze nie mam ojca. więc to uszanuj. i również do nich (farbowanych idiotek) zalicza sie Twoja ukochana Vanessa ;)

slicznotka969

Baa ;D Ash ma chociaż w sobie urok, za to vanessa wcale. ;p Tona tapety i szczęśliwa...

lilly1992

zgadzam się z założycielem tematu.... ona jest taka sztuczna i głupia, że nie mam słów.... a jak ją widzę z tym burakiem efronem to normalnie wymiotuję na miejscu... <blee>
p.s. zaniżajmy średnią!!!!

Lovely_Paige

Dokładnie. Właśnie, Pani Niedoinformowana, na drugi raz zanim coś napiszesz o nosie Ashley, dowiedz się coś o tym więcej.

Zosia_94

Przepraszam, Panie Niedoinformowany. ^^ Nie spojrzałam na nick

lilly1992

Ja ją ocenie krótko: "Są ludzie i parapety"

Nie pozostaje mi nic innego jak podpisać się pod apelem o zaniżaniu średniej

VaDeR_ek

Jej gra aktorska jest po prostu poniżająca na dodatek ma strasznie denerwujący głos - taki piskliwy jak by była w wieku tych jej pseudofanek co się podniecają nie wiadomo czym :P

lilly1992

Ja także oglądam HSM tylko dlatego że gra tam Ashley Tisdale .(to że jest blondynką nie znaczy od razu że jest ,, Barbie") Ona przynajmniej umie zagrać osobę którą nie jest .Zgadzam sie także z tym że vanessa ma okropnie słodki głos . Nienawidze słuchać jej piosenek . To że jest sztuczna każdy wie a pozatym ma małe problemy co to tych takich no uhh ten teges zdjątek . Wstydz sie . wiem każdy popełnia błedy ale takie !? coś chyba jest nie tak.

Gumi96

Przepraszam że się wtrącę w rozmowę ale z tego co mi wiadomo może jestem niedoinformowany to jeśli ktoś ma problemy z oddychaniem to to jest wina przegrody nosowej i moja koleżanka też miała problemy z oddychaniem ale mieli tylko zabieg i ich nosy wyglądają identycznie jak przed zabiegiem. Ale lekarzem nie jestem więc jeśli się mylę to proszę o łagodny wyrok kary i proszę po mnie nie jeździć walcem.
P.S
Sorry jeśli kogoś obraziłem lub jeśli zrobiłem jakiś błąd.

dziub8

i jej brat bliźniak dlatego jest liczba mnoga "mieli" sorry za niedokładność :)

dziub8

Ona mówi, jakby to określić.....'płasko'. Nie mówi normalnie, tylko wszystko mówi na płaskim gardle. I uważa, że to tak fajnie brzmi. Coś się robi człowiekowi!

Zosia_94

wiecie co ja Wam powiem>? Ja to w ogóle nie wiem po co o niej gadać, jest beznadziejna w każdym wydamiu i we wszystkim co robi i w Jej całej urodzie. Wiec ja nie wiem po co o takim dziadostwie jak Ona gadac......<myśli>???

slicznotka969

Nie wiem a może nie umiem ocenić na jakim ona gardle mówi (po waszych komentarzach stwierdzam, że mowa o Vanessie) czy płaskim czy falowanym czy jeszcze innym. Nie mogę też powiedzieć czy ona mówi tak bo jej się tak podoba czy po prostu tak ma. To jest trochę narzucanie poglądu bez pewności (chyba, że czegoś nie doczytałem jeśli tak to sorry) a co do ślicznotki to się zgodzę jeśli ktoś uważa kogoś lub coś jak to powiedziałaś za "dziadostwo" to chyba szkoda o czymś takim gadać.

Sorry jeśli coś źle napisałem, czegoś nie doczytałem lub kogoś lub coś obraziłem.

Pozdro
dziub8

dziub8

no w sumie masz racje z tym wszystkim co napisałes. ale jedno jest pewne...dajmy se moze spokój z tą cala obsraną Vanessą bo jak na nia popatrzec to wymiotowac sie chce... hehehehe

slicznotka969

Dobry pomysł dajmy sobie spokój ale nie z twojego powodu tylko dlatego że jak każdy będzie trzymał swoją stronę to się tu czasem pozabijamy. Mi osobiście Vanessa nic nie robi ale stwierdzam że jest ładna. Ale to mój guścik a jak wiemy są gusta i guściki. Więc życzę wszystkim aby każdy był zadowolony i nie obrażał innych (to do Ciebie ślicznotka ;p "obsraną") a tak po za tym miło z wami porozmawiać, bo rozmowy są zawsze na poziomie.

Pozdro
dziub8

dziub8

no przeciez nie jest jakas szkaradna ta Vanessa heh, ale talentu to Ona do śpiewania ani do grania nie ma hehe, ale masz racyyyje(:D) 'gusta i guściki' hehe

slicznotka969

a co do gustów i guścików to wejdź na profil Vanessy założyłem nowy temat o czymś co chyba (tak sądzę) chętnie potępisz jest tam coś o występkach Vanessy.

lilly1992

Ja też nie lubię Vanessy.
Ale to nie powód, żeby pisać takie rzeczy! Nigdy bym się nie zniżyła do tego, żeby pisać 'nie rozumiem jak mozna byc fanem/fanka czegos takiego'.
Bo to po prostu brak kultury.
Nie lubisz jej - ok.
Ale nie obrażaj tych, którzy ją lubią.
Bo są takie osoby.
I już nie wnikam w to, czy jest dobrą aktorką czy nie, bo nie o to tu chodzi.
Chodzi o odrobinę kultury, która, jak sądzę, jest wymagana na forum publicznym.

Carmen_ka

ludzie weźcie się zastanówcie może jest ładna , w miarę.. ale wieje od niej tandeta i kiczem .. wydaje jakieś cukierkowe piosenki których nikt nie słucha.. ona ani nie umie śpiewać ani dobrze grac... ona jest żałosna