Vanessa Hudgens

Vanessa Anne Hudgens

7,4
13 161 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vanessa Hudgens

Jest fajna i miła........po wywiadach też wydaje się zrównoważona i mądra :) osobiście ją lubie tylko szkoda że mało gra, a śpiewa bardzo ładnie

aniaaa_2

ohh sorry

Grana przeż nią postać w filmie High School Musical Gabriella Montez to piękna i wstydliwa dziewczyna-geniusz matematyczno- chemiczny ze wspaniałym głosem. Tylko ile urocza Gabi ma wspólnego z aktorką i piosenkarka Van? Chyba niewiele... A szkoda, zwłaszcza że miała pod nosem kilka wzorów do naśladowania. Corbin Bleu i Zac Efron z którymi grała w "HSM" wykorzystują sławe żeby pomóc innym. Corbin zbierał pieniądze dla ciężko chorych dzieci a Zac dla ofiar huraganu Katrina. Van to pewnie urocza dziewczyna tylko że od zawsze najważniejsza dla niej jest kariera. Nessa-jak nazywa ją rodzina od 8 roku życia wystepowała w lokalnych teatrach. W wieku 12 lat przestała chodzić do szkoły i zaczeła uczyć się w domu zanim-ze względu na rozwój kariery cała jej rodzina przeniosła sie do Los Angeles Van przez chwile zamieszkała sama i było to dla niej przerażające doświadczenie.
,,Samodzielność jest straszna"- tłumaczy Nessa - ,,Musiałam wtedy prać, gotować a przyzwyczaiłam sie że robi to moja mama dlatego zdecydowałam że nie chce jeszcze wyprowadzać sie z domu". Za talent można Vanessa polubić ale.... magłaby juz dorosnąć!

rozpieszczona samolubna szmata na dodatek zakupoholiczka

Vanessa-Ja na przyklad nowo poznanym oobom mowie ze jestem zakupoholiczką

guga_buzka

tak, tak popieram...czytałam to w bravo :)

wiola_0708

O rośnie nam pokolenie pisemek bravo, popcorn, dziewczyna. JA czytałem w tym piśmie ze Adolf Hitler i Józef Stalin byli polakami. Ale dajecie sie manipulować dziewczynki, ale cóż taka to polska młodzież właśnie jest. A ty guga.buzka jesteś do niej uprzedzana i nie tylko do niej ponieważ dajesz 1 samym ładnym dziewczyną bez wyjątku. No wiadomo ty pewnie masz 150cm i 65 kg to im tego zazdrościsz. Wam to wszystko przeszkadza że ktoś sobie zrobi zakupy, jak ma za co to niech robi, co nie jest zabronione jest dozwolone. Już tu kiedyś pisałem o zazdrości i wy t czujecie, bo pisanie cały czas jak sie kogoś nie lubi to jest właśnie to. Opamiętajcie się wreszcie i nie czytajcie tygodników powszechnych dla dzieci!! WIolu masz dalej sny o swoim idolu?

Krzysiek_zks

krzysiek, jak możesz coś takiego pisać, psheciesh bravo to fajniusia gazetka dla zaqrenconych dziefcyn! bardzo wiarygodna

Sowa_14

nie rozumiem .. bravo to gazeta o gwiazdach.. Dlaczego mialabym jej nei kupywac , skroro tam pisza o moich idolach i o newsach z zycia gwiazd?

bo jest internet.. ---.---

guga_buzka

o gwiazdach? guga chyba żartujesz. bravo to niemieckie gówno, które w każdym kraju w którym się je wydaje promuje badziewne niemieckie "gwiazdy", robili tak np. reklamę us5 gdy w Polsce nie było nawet żadnego ich kilipu. bravo to tak naprawdę niemiecka reklamówka zajmująca się też "prawdziwymi" problemami nastolatków jak np. jak przeżyć orgazm w wieku 14 lat.

Sowa_14

widzialam brawo niemieckie gdzie nei ma cenzury i pisza bzdury.. ale ja tego nie czytam! i tak nasze polskie bravo ma opoznienei 2 tyg.. ja wszystkie newsy mam w internecie ...
to znalazlam przypadkiem na blogu o vanessie.. spodobalo mis ie xd

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
guga_buzka

pomylka o 20 kg nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

guga_buzka

Jak się kogoś nienawidzi nie znając tej osoby, to jest czysta zadość. Ty masz jakiś interes w tym żeby obrażać ładne aktorki, ale w każdym razie się błaźnisz i jest5eś żenująca.
Nara

guga_buzka

wiele osob wypowiada sie ze ktos jest ladny czy brzydki .. to jest ich opinia.. sa gusta i gusciki ..nie wydaje mi sie zebym blaznila sie poprzez wyrazanie swojego zdania..
a to w jaki sposob je wyrazam to inna sprawa xD ahahahaha

guga_buzka

Tylko że większośc dziewczyn jak widzi ładna laske mówi że jest brzydka, i to nie tobie oceniać chyba ze jesteś lezbijką.

guga_buzka

głupie pały, buhahaha, mamy tutaj słownictwo godne fanki brawo

Sowa_14

Same ciekawe i wiarygodne strony czyta. kozak , pudelek, te strony czytają tylko ludzie inteligentni jak owa dziewczyna która nie lubi ładnych dziewczyn. Ponieważ je czytają bo jest w nich sama prawda. Widzę ze komentarze nie pojawiają sie tu w godzinach porannych bo dzieci chodzą już do szkoły podstawowej lub gimnazjum.

Krzysiek_zks

Amerykański szmatławiec National Enquirer. Nawet jeśli to prawda to ona jest pełnoletnia a Zac to jej chlopak Pozatym magazyn Popstar potwierdzil że to fałsz.

Kamil85

A nawet jak by była to prawda to ten świat idzie w stronę radia Maryja gdzie nie wolno sobie zrobić nagich zdjęć bo to straszny skandal, jest ładna to robi sobie zdjęcia.

Krzysiek_zks

Popieram Van nie ma się czego wstydzić.

Krzysiek_zks

Popieram Van nie ma się czego wstydzić.A lski kture jej nie lubią mają po 13 lat i pewnie wpatrują się w plakat Zaca na ścienie.

Kamil85

to ty masz chyba 8 bo pisze sie ktÓre... oo tak to sa wlasnie fanki vanessy

guga_buzka

Co mnie to obchodzi ze na ciebie to nie działa nie o to mi chodzi jesteś po prostu jesteś małą brzydką zazdroszczącą nastolatka, taki wiek nie bój sie przejdzie cio za pare lat.

Krzysiek_zks

To ze pisze "to samo" to znaczy że mam prawde a ty cały czas zmieniasz nieudolnie zdanie. Jak było w szkole????? Rok szkolny sie zaczol i zieci chodza do szkółki.

Krzysiek_zks

Guga oszczędziłabyś sobie tych komentarzy ;/ Nie jestm fanką ani antyfanką Vanessy ale jak czytałam to co napisałaś to wywołuje u mnie tylko śmiech.. Skoro tak Ci działa na nerwy po co tu wchodzisz i piszesz takie bzdury i besztasz kogokolwiek kto się z toba nie zgodził wyzywając od szmat,debili itp. ?? Z tego co tu piszesz wynika że "głupią pałą" jak nazwałaś wszystkich to jesteś właśnie ty.. Troche umiaru..