Jest fajna i miła........po wywiadach też wydaje się zrównoważona i mądra :) osobiście ją lubie tylko szkoda że mało gra, a śpiewa bardzo ładnie
ohh sorry
Grana przeż nią postać w filmie High School Musical Gabriella Montez to piękna i wstydliwa dziewczyna-geniusz matematyczno- chemiczny ze wspaniałym głosem. Tylko ile urocza Gabi ma wspólnego z aktorką i piosenkarka Van? Chyba niewiele... A szkoda, zwłaszcza że miała pod nosem kilka wzorów do naśladowania. Corbin Bleu i Zac Efron z którymi grała w "HSM" wykorzystują sławe żeby pomóc innym. Corbin zbierał pieniądze dla ciężko chorych dzieci a Zac dla ofiar huraganu Katrina. Van to pewnie urocza dziewczyna tylko że od zawsze najważniejsza dla niej jest kariera. Nessa-jak nazywa ją rodzina od 8 roku życia wystepowała w lokalnych teatrach. W wieku 12 lat przestała chodzić do szkoły i zaczeła uczyć się w domu zanim-ze względu na rozwój kariery cała jej rodzina przeniosła sie do Los Angeles Van przez chwile zamieszkała sama i było to dla niej przerażające doświadczenie.
,,Samodzielność jest straszna"- tłumaczy Nessa - ,,Musiałam wtedy prać, gotować a przyzwyczaiłam sie że robi to moja mama dlatego zdecydowałam że nie chce jeszcze wyprowadzać sie z domu". Za talent można Vanessa polubić ale.... magłaby juz dorosnąć!
rozpieszczona samolubna szmata na dodatek zakupoholiczka
Vanessa-Ja na przyklad nowo poznanym oobom mowie ze jestem zakupoholiczką
O rośnie nam pokolenie pisemek bravo, popcorn, dziewczyna. JA czytałem w tym piśmie ze Adolf Hitler i Józef Stalin byli polakami. Ale dajecie sie manipulować dziewczynki, ale cóż taka to polska młodzież właśnie jest. A ty guga.buzka jesteś do niej uprzedzana i nie tylko do niej ponieważ dajesz 1 samym ładnym dziewczyną bez wyjątku. No wiadomo ty pewnie masz 150cm i 65 kg to im tego zazdrościsz. Wam to wszystko przeszkadza że ktoś sobie zrobi zakupy, jak ma za co to niech robi, co nie jest zabronione jest dozwolone. Już tu kiedyś pisałem o zazdrości i wy t czujecie, bo pisanie cały czas jak sie kogoś nie lubi to jest właśnie to. Opamiętajcie się wreszcie i nie czytajcie tygodników powszechnych dla dzieci!! WIolu masz dalej sny o swoim idolu?
krzysiek, jak możesz coś takiego pisać, psheciesh bravo to fajniusia gazetka dla zaqrenconych dziefcyn! bardzo wiarygodna
nie rozumiem .. bravo to gazeta o gwiazdach.. Dlaczego mialabym jej nei kupywac , skroro tam pisza o moich idolach i o newsach z zycia gwiazd?
bo jest internet.. ---.---
o gwiazdach? guga chyba żartujesz. bravo to niemieckie gówno, które w każdym kraju w którym się je wydaje promuje badziewne niemieckie "gwiazdy", robili tak np. reklamę us5 gdy w Polsce nie było nawet żadnego ich kilipu. bravo to tak naprawdę niemiecka reklamówka zajmująca się też "prawdziwymi" problemami nastolatków jak np. jak przeżyć orgazm w wieku 14 lat.
widzialam brawo niemieckie gdzie nei ma cenzury i pisza bzdury.. ale ja tego nie czytam! i tak nasze polskie bravo ma opoznienei 2 tyg.. ja wszystkie newsy mam w internecie ...
to znalazlam przypadkiem na blogu o vanessie.. spodobalo mis ie xd
Jak się kogoś nienawidzi nie znając tej osoby, to jest czysta zadość. Ty masz jakiś interes w tym żeby obrażać ładne aktorki, ale w każdym razie się błaźnisz i jest5eś żenująca.
Nara
wiele osob wypowiada sie ze ktos jest ladny czy brzydki .. to jest ich opinia.. sa gusta i gusciki ..nie wydaje mi sie zebym blaznila sie poprzez wyrazanie swojego zdania..
a to w jaki sposob je wyrazam to inna sprawa xD ahahahaha
Tylko że większośc dziewczyn jak widzi ładna laske mówi że jest brzydka, i to nie tobie oceniać chyba ze jesteś lezbijką.
Same ciekawe i wiarygodne strony czyta. kozak , pudelek, te strony czytają tylko ludzie inteligentni jak owa dziewczyna która nie lubi ładnych dziewczyn. Ponieważ je czytają bo jest w nich sama prawda. Widzę ze komentarze nie pojawiają sie tu w godzinach porannych bo dzieci chodzą już do szkoły podstawowej lub gimnazjum.
Amerykański szmatławiec National Enquirer. Nawet jeśli to prawda to ona jest pełnoletnia a Zac to jej chlopak Pozatym magazyn Popstar potwierdzil że to fałsz.
A nawet jak by była to prawda to ten świat idzie w stronę radia Maryja gdzie nie wolno sobie zrobić nagich zdjęć bo to straszny skandal, jest ładna to robi sobie zdjęcia.
Popieram Van nie ma się czego wstydzić.A lski kture jej nie lubią mają po 13 lat i pewnie wpatrują się w plakat Zaca na ścienie.
Co mnie to obchodzi ze na ciebie to nie działa nie o to mi chodzi jesteś po prostu jesteś małą brzydką zazdroszczącą nastolatka, taki wiek nie bój sie przejdzie cio za pare lat.
To ze pisze "to samo" to znaczy że mam prawde a ty cały czas zmieniasz nieudolnie zdanie. Jak było w szkole????? Rok szkolny sie zaczol i zieci chodza do szkółki.
Guga oszczędziłabyś sobie tych komentarzy ;/ Nie jestm fanką ani antyfanką Vanessy ale jak czytałam to co napisałaś to wywołuje u mnie tylko śmiech.. Skoro tak Ci działa na nerwy po co tu wchodzisz i piszesz takie bzdury i besztasz kogokolwiek kto się z toba nie zgodził wyzywając od szmat,debili itp. ?? Z tego co tu piszesz wynika że "głupią pałą" jak nazwałaś wszystkich to jesteś właśnie ty.. Troche umiaru..