Dobrze gra to co ma zagrac, to ze z powodu walorow fizycznyh zostal wciagniety do tkaich filmow jakie zagral TO TO ZE POPROSTU TAKIEGO POTRZEBOWALI.Ludzie wy jestescie ciemni. Mi sie podoba i dobrze wykonuje swoje zadanie. Jestescie tepi i slepi jesli nie zawuarzacie ze on ma role do ktorych typowy miesniak jest potrzebny, pozatym miesnie to nie wszystko. Dobrze jest jak jest a do slepych sie nie odzywam...
tak tak demoniku zgadzam sie 100% z toba:))
on jest wspaniały ma swietny głos i naprawde dobrze gra!!!
jakie filmy z nim widziałeś??
Ja też się dołączam do poleceń a widziałam już kilka z jego filmów :Szeregowiec Ryan, Odwet, XXX, Kroniki Ridicka, Pitch Black, Szybcy i Wściekli i Pacyfikator i każdy z nich moge oglądać kilka rzy choćby ze względu na jego mily uśmiech;)
Ja też się dołączam do poleceń a widziałam już kilka z jego filmów :Szeregowiec Ryan, Odwet, XXX, Kroniki Ridicka, Pitch Black, Szybcy i Wściekli i Pacyfikator i każdy z nich moge oglądać kilka rzy choćby ze względu na jego mily uśmiech;)
Nie wiem czemu wszyscy się tak bulwersujecie, skoro Vin Diesel ma same dobne oceny na filmwebie? Ja tam go lubie choć nie podobają mi się pospolite "mięśmiaki" w stylu Schwarzeneggera. Nie jest super przystojny, a jednak miło się na niego patrzy...
Popieram, nie jest w moim typie, ale jest nabrawde sympatyczny (kto nie wierzy niech obejrzy np. dodatki z "Pacyfikatora", on kocha dzieci). Pozdrawiam :DDDD