jak go widzę to nogi mi się uginają, jego głos sprawia, że ciary przechodzą po całym ciele, widziałam większość jego filmów bez dwóch, trzech może, właściwie jakakolwiek by to produkcja nie była jeżeli on w niej występuje dla mnie to megahit!! :((( Możecie pisać że nie jest utalentowany i inne różne kłamstwa :P dla mnie jednak lepszego nie ma... jest urzekający, bywa zabawny, bez wątpienia silny, inteligentny, wrażliwy, wystarczy przejrzeć jego filmografię i filmy w których występuje... moją ostatnią wolą byłoby spotkanie z nim... wiem zaczynam majaczyć... dobra kończę... chłopaki, możecie mu tylko pozazdrościć:]
Dziewczyny zgadzam się z wami Vin jest najlepszy ja mam tak samo jak usłyszę jego głos to też ciary przechodzą mi po plecach nie ma co,ma facet coś w sobie o przyciąga kobiety tzw TO COŚ!!!!
głos ma po prostu boski - wyglad, hmm na pewno nie hollywoodzkiego amanta ale niewatpliwe jest w nim cos co sprawia ze jest bardzo seksowny.
jejkuuu ja mam tak samo! ;D uwielbiam go! jest prześliczny i do tego ma zabójczy głos :) ale ja to mam już całkowitą obsesje na jego temat hehe czasem jak mi sie nudzi to całymi dniami mogę siedzieć i przeglądać neta w poszukiwaniu jakiś newsów na jego temat :P hehe kiedyś nawet spotykałam sie z chłopakiem który był bardzo podobny do niego i z sylwetki i oczy miał takie same ale Vina nikt nie pobije ;) i ten jego usmiech ahhh.... hehe fajnie ze nie jestem sama w tej obsesji swoją droga nie jest taka zła ;)
Masz racje dziewczyno ;-) Vin Diesel jest cudowny,taki seksowny. A ten głos.... boski no i uśmiech,oczy ech... wszystko w nim jest cudowne
Oglądałam Pitch Black i Kroniki Riddicka i się zakochałam :), szkoda, że w tych filmach jest tylko potężne napięcie, zero seksu, zero pocałunku, niczego. Dlatego chciałam zapytać w jakim filmie byłaby jakaś bardziej gorąca scena z jego udziałem? Może mi się przyśni którejś nocy :)
Przybłędy jest super filmem, w reżyseri samego wspaniałego głębokiego głosu naszego kochanego Vincenta