Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

mam pytanko czy ktos wie czy miller gra tam glowna role czy tylko epizody????a jesli gral to w jakich odcinkach najczesciej??????please....pomozcie!!!!

użytkownik usunięty
czarownica_4

tak, to była główna rola...

jako Diplodok...

poza tym pokazywał sie w drugoplanowych
najczęściej jako druga noga Brahiozaura i drzewo liściaste w scenach jedzącego Diplodoka...

czarownica_4

heh ;p

grał jedną z dwóch głównych ról (; z tego co wiem ;p

czarownica_4

Podobno ma być wkrótce w(na?) Polsacie ;p
Tylko nie wiem dokładnie od kiedy...
Dzisiaj widziałam reklamę ;p

czarownica_4

Grał .

Uzi

Grał na pianinie :)

czarownica_4

głowna rola jaka gra to jeden z braci, ktorzy uratuja sioe z katastrofy samolotem :))) cala happy jestem :)) fajny aktor :))) te jego oczy :D

ViBOra

Ciekawe iloma minami będzie tam grał? Dwoma, a może trzema??? Pewnie te dinozaury będą miały lepsze umiejętności aktorskie od niego ;)

czarownica_4

jeszcze tego nie ogladalam ale przypuszczam ze to kiepski serial. sama nazwa wskazuje. dziwie sie Wentowi ze sie zgodzil na granie takiej roli. mam nadzieje ze sie myle i ten serial okaze sie byc super hitem. zobaczymy za jakis czas

zapraszam do siebie : )

czarownica_4

Wentworth Miller gra tam jedną z głównych ról, a jeśli chcesz to możesz kupić ten film na merlin.pl wszystkie odcinki :) Pozdro :):*

czarownica_4

odcinki są 3 a on zagrał w jednym tylko, takeigo gościa co zbiera kupy dinozaura, a potem robi nad nimi dziwne rzeczy głośno jęcząc i konsumując obiekty swoich pożądań.