Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Czy on "gra" w reklamie pepsi, tej z BEP???

The_Devil

Tak, gra tam na fujarce...

GodFella

Whooo-ach

The_Devil

Kurde mi tez sie wydaje, ze to on! A juz myslalam,ze mam jakies urojenia i za duzo sie naogladalam Prison Break... :)

The_Devil

nie widziałam tej reklamy..leci u nas?
możecie mi podaś jakiś link gdzie znajdę ta reklame..?? byłabym wdzięczna ;)

The_Devil

mnie tez tak sie wydaje ze tam jest i tak rekami bounsuje ;p hehehe

The_Devil

reklamie Black Eyed Peas?? Jako ten facet co niby klaszcze? Sąsidzicie, że to właśnie on. Dajcie link to chcenie jeszcze raz poobserwuje i napiszcie w której sekundzie myślicie, że to on.

lolaal9

ok juz podaje
http://pl.youtube.com/watch?v=WMzDkyLAzDY
tak w 28-30 sekundzie

The_Devil

serio myślicie, że to on gra w tej reklamie Pepsi?bo ja nie jestem przekonana.....:)

the_ironist_girl

TO NIE ON! To nie ta mina...

Mona

Oczywiście, że to nie on.. żenada, wy wszędzie już widzicie tego Millera..

Uzi

ok po ogladnieciu tej wersji juz nie jestem przekonana ze to on ale tez zastanowila mnie opinia Mony-naprawde uwazasz, ze on ciagle w charakterystyczny sposob mruzy oczy i czolo i tylko taka ma mine?? Bo ja widzialam go jeszcze na innych zdjeciach i wcale juz nie robi takich min...

Black_Angel_6

Owszem robił....widzialam jego zdjecia...jak spi tez ma taka mine...jak je tez...jak kicha-też :P

Mona

Szczerze to wydaje mi się że to Channing Tatum .

Naley

dobra niewazne kto to
Mona-ty wiesz lepiej, ja nie jestem nawet jego fanka wiec nie bede sie klocic:)no to ja uwazam temat za skonczony...:)

The_Devil

no niee channing jasne , to tez dowalil.

bluffgirl01

weźcie dajcie spokó to nie on :D

ci z PEpsi przecież nie sa tacy głupi i nie chcą popełniać takiego samego błędu jaki zrobili twórcy PB obsadzająć Wenta w Roli głównej :D

Miller nawet jak nie wiem gra 2-3 sekudny i tak spierd... całą reklamę :D