Czyż on nie jest łudząco do niego podobny? Tak samo słodki, niegrzeczny chłopiec...
Naćpałaś się?!?!?!?!?!Cytat:"Czyż on nie jest łudząco do niego podobny? Tak samo słodki, niegrzeczny chłopiec..." ...czy może jesteś poje**ną fanką wentylora ????Collin Farrel przynajmniej umie grać(nie to żebym go lubiła a właściwie nawet lubię, ale przez takie porównanie o mało co z krzesła nie spadłam!!!)Collin jest przynajmniej..ładny tak to ujmijmy a to beztalencie...no comments...!
Collin to bardzo utalentowany aktor. Ma dwa razy więcej min w repertuarze ... czyli dwie. Dlatego dostanie ode mnie dwa razy wyższą ocenę.
oj, to prawda:) zgodze się co do słowa ale Colina za bardzo nie lubię ale tuj zasługuje na szczególne wyróżnienie:*
nie no, Collin spoko jest:) lubie go a talentu też bym mu nie odmawiał, widziałem Telefon z jego udziałem i wystarczy żeby stwierdzić ze jak chce to potrafi...
ale zeby porównywac go z wyglądu do Wentwotha to zakrawa na żart roku....
Potwierdzam. Gość niewiele jest od Wentylka lepszy... Niby udaję, że coś tam potrafi, ale w gruncie rzeczy to poziom Nicolasa Cage'a.
nie przypominaj o Cage'u !!! STRASZNE!!!! Dla mnie tam się różnią tyle co wyglądem który nie jest równie piękny;)
Uwielbiam takie porównania!:)Najczęściej "bohaterowie" ni diabła nie są do siebie podobni, ale cóż: "naćpałaś się!?"[świetne:)]- i wszystko jasne!:P:P:P
NIEEEEEEEE!!!!!!!!! Colin jest milion razy ładniejszy! i zdolniejszy!
a jesli chodzi o to to Col jest slodki a za razem niegrzeczny bo dawal swoja niegrzecznoscia:D przyklad wiele razy. U wentwortha mozna zauwazycjak narazie tylko grzecznego.Zobaczymy co bedzie jak prison break sie skonczy.Moze wtedy odkryje swoja niegrzeczna strone....Ale Col jest o wiele lepszy pod wieloma wzgledami!