Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Czyż on nie jest łudząco do niego podobny? Tak samo słodki, niegrzeczny chłopiec...

Lady_V_

Naćpałaś się?!?!?!?!?!Cytat:"Czyż on nie jest łudząco do niego podobny? Tak samo słodki, niegrzeczny chłopiec..." ...czy może jesteś poje**ną fanką wentylora ????Collin Farrel przynajmniej umie grać(nie to żebym go lubiła a właściwie nawet lubię, ale przez takie porównanie o mało co z krzesła nie spadłam!!!)Collin jest przynajmniej..ładny tak to ujmijmy a to beztalencie...no comments...!

Lady_V_

Collin to bardzo utalentowany aktor. Ma dwa razy więcej min w repertuarze ... czyli dwie. Dlatego dostanie ode mnie dwa razy wyższą ocenę.

Cris

oj, to prawda:) zgodze się co do słowa ale Colina za bardzo nie lubię ale tuj zasługuje na szczególne wyróżnienie:*

użytkownik usunięty
Eva_Longoria_3

nie no, Collin spoko jest:) lubie go a talentu też bym mu nie odmawiał, widziałem Telefon z jego udziałem i wystarczy żeby stwierdzić ze jak chce to potrafi...

ale zeby porównywac go z wyglądu do Wentwotha to zakrawa na żart roku....

Cris

Potwierdzam. Gość niewiele jest od Wentylka lepszy... Niby udaję, że coś tam potrafi, ale w gruncie rzeczy to poziom Nicolasa Cage'a.

_Ja_

nie przypominaj o Cage'u !!! STRASZNE!!!! Dla mnie tam się różnią tyle co wyglądem który nie jest równie piękny;)

Lady_V_

hehe, a ja tylko żartowałam :) przecież to oczywiste, że wyglada jak Al Pacino ;]

Lady_V_

Uwielbiam takie porównania!:)Najczęściej "bohaterowie" ni diabła nie są do siebie podobni, ale cóż: "naćpałaś się!?"[świetne:)]- i wszystko jasne!:P:P:P

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Lady_V_

NIEEEEEEEE!!!!!!!!! Colin jest milion razy ładniejszy! i zdolniejszy!
a jesli chodzi o to to Col jest slodki a za razem niegrzeczny bo dawal swoja niegrzecznoscia:D przyklad wiele razy. U wentwortha mozna zauwazycjak narazie tylko grzecznego.Zobaczymy co bedzie jak prison break sie skonczy.Moze wtedy odkryje swoja niegrzeczna strone....Ale Col jest o wiele lepszy pod wieloma wzgledami!