Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 788 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Znalazlam teledysk z Wentem !!!
Spiewa Mariah Carey...
zapraszam http://artists.letssingit.com/mariah-carey/we-belong-together/2ggnjgq/video
Jak wam sie podoba ??
Czy macie jakies inne ciekawe propozycje?

Delfina

Kobieto!! Ameryki nie odkryłaś...Przecież ludzie, którzy wiedzą coś niecoś o Wencie wiedzą, że występował w teledyskach Carey...!!

klaudyna151

Nie mialam zamiaru odkrywac Ameryki !!!
Liczylam sie, ze na FilmWebie sa osoby "madrzejsze" odemnie. Mysle, ze nie wszystkie fanki Wenta sa tak doinformowane jak ty. Ja, np. go lubie, a nie wiedzialam o tym teledysku. Znalazlam go przez przypadek.
Jesli uwazasz, ze moj temat jest niepotrzebny, to poprostu zglos go do usuniecia...

Delfina

Nie powiedziałam, że jest niepotrzebny...Myślałam, że wiekszość ludzi o tym wie...ale luz...sory jak Cię uraziłam...pozdro :)

klaudyna151

Kurde, mając do wyboru starego i brzydkiego Robertsa i słodziaka <!:P> Wenflona, też bym poleciała za Wentem:P Maryśka oczywiście tylko rzuca "dzwiękami" po ekranie, bo inaczej by się nie obyło:P

klaudyna151

Wystarczy kliknąć na "Ciekawostki" I juz masz kilka informacji o nim :) PZDR :*:*:*

Delfina

Występuje też w teledysku Lasgo ,,Cry'':-]

iwonaz5

oo widzisz tego niewiedziałam :) dzięki za info :):):) jak jeszcze coś odkryjesz to się podziel :):) i ja również tak zrobie jak coś :) buzka :*

iwonaz5

hmm...mam pytanko...gdzie znalazłaś ten teledysk?? Mogłabys podać link?? Bo ja znalazłam tylko podstawione do muzyki urywki ''Prison Break''...i to chyba o to Ci chodzi, ze jest w nim...ale to nie jest teledysk tylko materiał filmowy z muzyką...pozdro :)

Delfina

a ja znalazlam jego samego jak spiewa.... pogrzeb glebiej (szukaj zielonego motyla)a znajdziesz moj temat: "ale on ma glos" tam sa 2 kawalki gdzie spiewa sam Went

amber7_2

Wiem, wiem...Czytałam ten twój temat...I juz wiedziałam, że on śpiewał w tym zespole ;) pozdro :)

klaudyna151

swoja wypowiedz skierowalam do DELFINY, tej kt zaczela ten temat... a ciebie juz widzialam, dzieki ze zagladalas... :)

amber7_2

Dzieki Amber!! Ogladalam wlasnie kawalki z twojego tematu... Sa super!!
Nie wiedzialam, ze Went mial swoj zespol. Mysle, ze jeszcze bardzo malo o nim wiem, bo ciagle mnie zaskakuja wiadomosci o nim. Wiem...wstyd.
pozdro...

Delfina

on nie mial wlasnego zespolu... PRINCETON TIGERTONS to uniwersytecki zespol do ktorego nalezal jak uczeszczal do Princeton

amber7_2

OK !!! Troche pogrzebalam w necie na temat PT. Faktycznie, mialas racje. To chyba bylo 100 lat temu, ale i tak mi sie podoba!!!
;-))

Delfina

a możecie zarzucić jakimiś linkami? bo ściągnęłam teledysk "cry" i nie wiedziałam tam Wenta :(

cholitoo

Jestem za!!!
Moze nas IWONAZ5 oswieci!!!!
Tez sciagnelam ten teledysk, ale to tylko pokaz slajdow :-(
Myslalam, ze znajde jakis filmik...