Znalazlam teledysk z Wentem !!!
Spiewa Mariah Carey...
zapraszam http://artists.letssingit.com/mariah-carey/we-belong-together/2ggnjgq/video
Jak wam sie podoba ??
Czy macie jakies inne ciekawe propozycje?
Kobieto!! Ameryki nie odkryłaś...Przecież ludzie, którzy wiedzą coś niecoś o Wencie wiedzą, że występował w teledyskach Carey...!!
Nie mialam zamiaru odkrywac Ameryki !!!
Liczylam sie, ze na FilmWebie sa osoby "madrzejsze" odemnie. Mysle, ze nie wszystkie fanki Wenta sa tak doinformowane jak ty. Ja, np. go lubie, a nie wiedzialam o tym teledysku. Znalazlam go przez przypadek.
Jesli uwazasz, ze moj temat jest niepotrzebny, to poprostu zglos go do usuniecia...
Nie powiedziałam, że jest niepotrzebny...Myślałam, że wiekszość ludzi o tym wie...ale luz...sory jak Cię uraziłam...pozdro :)
Kurde, mając do wyboru starego i brzydkiego Robertsa i słodziaka <!:P> Wenflona, też bym poleciała za Wentem:P Maryśka oczywiście tylko rzuca "dzwiękami" po ekranie, bo inaczej by się nie obyło:P
oo widzisz tego niewiedziałam :) dzięki za info :):):) jak jeszcze coś odkryjesz to się podziel :):) i ja również tak zrobie jak coś :) buzka :*
hmm...mam pytanko...gdzie znalazłaś ten teledysk?? Mogłabys podać link?? Bo ja znalazłam tylko podstawione do muzyki urywki ''Prison Break''...i to chyba o to Ci chodzi, ze jest w nim...ale to nie jest teledysk tylko materiał filmowy z muzyką...pozdro :)
a ja znalazlam jego samego jak spiewa.... pogrzeb glebiej (szukaj zielonego motyla)a znajdziesz moj temat: "ale on ma glos" tam sa 2 kawalki gdzie spiewa sam Went
swoja wypowiedz skierowalam do DELFINY, tej kt zaczela ten temat... a ciebie juz widzialam, dzieki ze zagladalas... :)
Dzieki Amber!! Ogladalam wlasnie kawalki z twojego tematu... Sa super!!
Nie wiedzialam, ze Went mial swoj zespol. Mysle, ze jeszcze bardzo malo o nim wiem, bo ciagle mnie zaskakuja wiadomosci o nim. Wiem...wstyd.
pozdro...
on nie mial wlasnego zespolu... PRINCETON TIGERTONS to uniwersytecki zespol do ktorego nalezal jak uczeszczal do Princeton
OK !!! Troche pogrzebalam w necie na temat PT. Faktycznie, mialas racje. To chyba bylo 100 lat temu, ale i tak mi sie podoba!!!
;-))