Tak tak juz wszyscy o tym wiemy ze on jest boski i przystojny, az sie rzygac chce od waszych gadek, Blee glupie jestescie wszystkie
heh popieram temacik,i jego treść..niezwracaj uwagi na tych co piszą takie głupie komętarze jak ci przedemną bo oni chcom tylko sprowokowac!!
Czy to tez jest prowokacja, wybaczcie, tak chyba nie da sie napisac na serio? za rzadko tu bywam O_O
Zapraszamy częściej, można tu się rozerwać, wyłączyć mózg (jeśli się go ma) i nieźle się przy okazji ubawić :D
To nie jest śmieszne tylko żałosne, przecież jeśli to u góry jest na serio to to dziecko nie ma więcej niż 12-13 lat. Naprawde cie to bawi?
Kurcze, dobrze, że jak miałam 12-13 lat to komutery nie były tak upowszechnione, obciachu na szeroka skale sobie przynajmniej nie robiłam ;]
I co z tego, że on jest taki piękny, cudowny i wspaniały?? o_O Jeżeli macie jakieś ciche nadzieje na to, że przyjdzie do którejś z was i uściśnie wam dłoń, a potem da autograf i cmoknie w policzek, to jesteście naprawde GŁUPIE!! Przecież on nawet nie ma pojęcia o istnieniu takich idiotek jak wy!! A nawet, jeżeli jakimś cudem by się o was dowiedział, to i tak by nawet na was nie spojrzał!! On szuka inteligentnej partnerki!!
Ehh... szkoda gadac, bo pewnie sobie myślicie teraz: "Sama jesteś idiotką, bo Wenti jest przecież super (i w tym momencie zazwyczaj już macie mokre gacie)" ale zanim mnie na forum wymieszacie z błotem, to zastanówcie się tak na serio nad swoim zachowaniem...