Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 835 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Że na jego forum nie piszmey nic zwięzłego.A dokładniej czemu my tutaj nie piszemy jakiegoś wątku wazniejszego w sensie jakieś ciekawostki gdzie ostatnio byl widizany co robi no niewiem piszmy cos takiego co by interesowalo jego fanow jno cokolwiek oprocz "Went jes boski" post nizej kocham go jest cudowny " inny pos jego oczka są boski" i takie tam chyba mnie rozumiecie :) skupmy sie na czyms ciekawszym a przy okazji mozemy sie wypowiedziec co sadzimy na temat jego wygladu chociaz jego fanki oczywiscie sadza ze jest boski zreszta ja sie do nich dolanczam jest przystojny...Wiec co proponujecie?
MOZE Z KIM TERAZ KRECI WENT ? WIE KTOS?

anusya

Ja pierdziele... dzieci NEO atakują :O Dziewczyno opanuj się! Jeżeli ten człowiek jest aktorem to ja jestem święta. Ten koleś nie ma za grosz talentu, i jeszcze ta jego wiecznie mętna mina... DNO. Jak można go w ogólne nazywać aktorem. Sam wygląd to nie wszystko (gdyby jeszcze jakoś wyglądał... :/)

anke410

odezwała sie pogromczyni Wentwortha...A skończyłaś szkołe aktorską że tak dobrze wszystkio wiesz kogo można nazwać aktorem a kogo nie?Nie sądze...To że tobie się nie podoba nie znaczy że einni cie popierają więc...ZAchowaj na tyle kultury i poprosrtu sie zamknij i glupio nienkomentuj...Masz swoje zdanie okej wolny kraj masz do tego prawo miozesz mowic co cheesz ale po co stwarasz konflikty i podwazasz kogos zdanie...!!!?
A twoim zdaniem jak nazywać mam osoby grające w kilku filmach?
Wydaje mi się że mówi się na nich aktorzy...
No ale skoro ty wiesz lepiej to przepraszam!!!

anusya

Nie przejmuj sie takimi ludzmi... :)Nie są tego warci - przeciez tak fajnie jets nienawidzic i kogos obrazac prawda?

Moja droga ja nic nie wiem o podobnych nowinkach ale chttnie poslucham:)

anusya

Ok, zgodzę się z tobą. Nie skończyłam szkoły aktorskiej (jak na razie, bo mam zamiar tam pójść), to fakt. Ale nie trzeba być dobrym aktorm ani znawcą w temacie aktorstwa, żeby zauważyć, że ten koleś NIE MA TALENTU. Bo (jak już wcześniej gdzieś napisałam) nawet stosunkowo słaby aktor potrafi zrobić minę odpowiednią do sytuacji, czego ten wasz cały Wentworth nie potrafi. Poza tym to przykre, że z filmwebu robi się pomału śmietnik :/

anke410

Thanks to You, Soecjalisto, jeżeli komus daja angaż i ludziom podoba sie to co robi, to niezależnie od tego co Ty o tym sądzisz odpowiedź jest jedna - jednak ma talent:) End of Discussion.

Willow_2

hehe jesteś naprawde zabawna powinnaś chyba prędzej krytykiem zostać a nie aktorką:/ale nieważne nie intereuje mnie twoja osoba na tyle zeby w to wnikać....Chciałabymtylko powiedzieć żę skoro taki sztab ludzi tylko jego widział w tej roli...To oczymś świadczy...Moim zdaniem on tą role gra naprawde świetnie umie się wczuć w klimat i jest bardzo autentyczny...
A twoje mizerne uwagi nie robią na nikim wrażenia jak widzisz,no chyba że masz na celu zdenerwować kogoś ale nawet to ci kiepsko wychodzi...
Tak więc jak sama widzisz nie wiele możesz powiedzieć o grze aktorskiejbo chyba nie masz o niej zbyt dużego pojęcia...
(oczywiście ja tez nie ale mam trzeźwe spojrzenie na rzeczywistość i to co mówią znający się na rzeczy ludzie)Dzięki za uwage....
A teraz na temat tego tematu...
Każdy napewno czytał o tych teoretycznie plotkach ze Went jest gejem,ja ostatnio czytałam w wywiadzie z nim jak sie wypowiada ze milosc trzeba pielegnowac a on niema na to czasu...Chociaz chcialby miec rodzine i takie tak...EJ KURDE ale inni aktorzy którzy maja o wiele wiecej pracy znajduja jednak czas na milosc wiec on tez by napwno znalazl (nie to zeby szukal na sile czy cos tylko mowie oglnie) to moze on bess kitu jest gejem!!!Jak sadzizcie...Ale kurde byloby szkoda:/

anusya

Po pierwsze - twoja opinia na mój temat nawet w najmniejszym stopniu nie wywarła na mnie jakiegoś wrażenia. W moim mniemaniu aktor jest słaby i mierny i mojego zdania nie zmieni to czy jest przystojny czy też nie.

A po drugie - To czy jest gejem czy nie to jego sprawa. Napisałaś, pozwól, że zacytuje: "aktorzy którzy maja o wiele wiecej pracy znajduja jednak czas na milosc wiec on tez by napwno znalazl (nie to zeby szukal na sile czy cos tylko mowie oglnie) to moze on bess kitu jest gejem!!!Jak sadzizcie...Ale kurde byloby szkoda:/" To czy jest homoseksualistą czy nie, to chyba raczej nie wpływa na ciebie co ;> A może myślałaś jeszcze, że będziesz moga się kiedyś z nim umówić co... Ech, no tak... nastolatki... :/

Pozdro dla ludzi, którzy potrafią dostrzec prawdziwe piękno aktorstwa, a nie to co ukazuje nam mierna postać szanownego pana Wentwortha ;]

anke410

Anke, wiesz co się mówi o krytykach? Mówi się, że to artyści, którym sie nie powiodło. Być może właśnie tak czeka Cię przyszłość po szkole aktorskiej.
Pozdro...

Lalu

Powiedział co wiedział... :/ Chyba mam prawo nie przepadać za tym aktorzyną jednego serialu, nie uważasz?

anke410

Oczywiście, że masz prawo. Ja tylko przytoczyłam pewną opinię.
Pozdro...

anke410

Kim Ty wogole jestes, zeby go oceniac?! To, ze interesujesz sie filmami nie robi z Ciebie jakiejs znawczyni!! Mozesz miec swoje zdanie, oczywiscie, ale to nie oznacza, ze wszyscy inni sa w bledzie! Nienawidze czegos takiego!Pozdrawiam fanow!

anusya

Geez ... pograj lepiej w pokemony dzieciaku neo, a nie zakładasz durne tematy x|

anusya

Miller miałby w dupie i tych, co darzą go apoteozą i tych, którzy go przeklinają!Prawda jest taka, że jest bardzo popularny, ma taką kasę o której Wy nawet istnieniu nie macie pojęcia, jest szalenie seksowny i pociągający i bardzo inteligentny.
Co do gry - praktyka czyni mistrza, nie wiedzieliście?

alex1721

A co mnie obchodzi jego kasa?! A poza tym pozwól, że zacytuję "jest szalenie seksowny i pociągający i bardzo inteligentny" - na jakiej podstawie twierdzisz, że jest inteligenty? A może dlatego, że zagrał (hm.. zagrał??) TAKIEGO geniusza, co?

anke410

Widzę, że nie bardzo skumałaś kontekst mojej wypowiedzi. Chodziło mi o pewien irracjonalny proces, który tu od jakiegoś czasu zachodzi na Filmwebie. Tłumaczyć się nie będę, jako że ani obowiązku ani chęci takiej nie mam. Ogólny konsensus jest taki dziewczynko, że idiotyzmem byłoby twierdzić, że ktoś jest inteligentny ze względu na rolę jaką odegrał, nieprawdaż? Zastanów się dwa razy może zanim coś napiszesz. Widziałam z nim kilka wywiadów, które nie poruszały PB, ale traktowały o życiu, sztuce i literaturze, której jest miłośnikiem i strasznie fajne rzeczy mówił, cenne spójne i logiczne uwagi.

Pozdrawiam Cię i raczej nie zaczepiaj mnie bez powodu!

alex1721

No wiesz, to nie była zaczepka z mojej strony. Po prostu chciałam dowiedzieć się na jakiej podstawie niektórzy ludzie twierdzą, że jest intelignenty. Parę wywiadów?! - to doprawdy cenne źródło infromacji... Zresztą przyjmijmy nawet, że byłby intelignety. No i co? Aktor z niego żaden i nic mojego zdania nie zmieni. Pozdro

anusya

Widzę, że autorka posta jest bardzo zmienną osobą:

"To że tobie się nie podoba nie znaczy że einni cie popierają więc...ZAchowaj na tyle kultury i poprosrtu sie zamknij i glupio nienkomentuj...Masz swoje zdanie okej wolny kraj masz do tego prawo miozesz mowic co cheesz ale po co stwarasz konflikty i podwazasz kogos zdanie...!!!? "

Masz swoje zdanie, możesz mówić co chcesz, ale po co stwarzasz konflikty? Chyba logiczne, że jeżeli dwie osoby mają różne opinie to i konflikt może powstać. Zdecyduj się.

Już pomijam fakt 12 błędów w trzech zdaniach.

anusya

Boże ludzie to mają nasrane: "Nie wiecie czy on z kims teraz kręci??" Ta kurwa z twoją babcią.Nie rozumiem tego,moze sie podobac ale zaraz tu bedą pytania czy ktos nie wie jakiej wielkosci jest penis Millera.Tragedia

ZioOm

Oj zgadzam sie... zgadzam :/ Ludziom się nudzi w domku, nic innego.

ZioOm

Po pierwsze to mogła określić nie po roli Millera, że jest inteligetny tylko po tym, że studiował w Princeton albo po tym, że jego rodzice są akademikami po Yale ( ojciec skończył prawo i psychologię, matka nauczanie specjalne). Co do jego mimiki, to może rzeczywiście nie ukazuje emocji, chociaż ja bym się tak nie czepiała. Chłopak w tylko kilku filmach grał, więc cieżko jest określić czy jest dobrym czy złym aktorem. A co do pytań czy z kimś kręci czy nie, to dziewczyna chciała dowiedzieć się tylko kilku plotek, więc nie musicie jej tak zjeżdżać. Pozdr.

ZioOm

Ziom <lol2>.
Rozbawiłeś mnie, ale masz rację. Powinniśmy płakać...

anusya

Na pewno byłoby mu przykro, masz rację.
Zadzwoń do niego i powiedz, żeby wpadł na FilmWeba :)

Anulka_2

Ech, ludzie nudzi wam się? Akurat ty masz rację ;) Najlepiej do niego zadzwoń i umów się z nim. Żenujące

użytkownik usunięty
anusya

hymm kolejne inteligentne posty....

kręci z gołębiami..wczoraj widziałam jak jednego rżnął na dachu....

Bose ludzie ejsteście tacy pusci co niektórzy ze mi was szkoda...
Ktoś powie dwa słowa a wy odpowiedzie dwudziestoma slowami jak takie przekory na rynq to z wasej storny płytkie ale macie racje wyrzywajcie sie tutaj skoro niemacie innej mozliwosci :0 Prosze bardzo :) Ja chetnie poczytam :) co o mnie sadzicie nie znajac mnie :)
Ublizanie mi i innym tutaj sprawia niektorym przyjemnosc prosze bardzo...Ale to co soba reprezentujecie nie robi zbyt wilekiego wrazenia:)

anusya

A teraz napisz to samo, tylko poprawną polszczyzną proszę, bo przepraszam, ale nie rozumiem :)