Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Na poczatek powiem, ze ogladalem z 5 odcinkow "Prison Break" i serial wydal mi sie niezly, ale po tak niewielkiej ilosci nie wypowiadam sie. Nie mam w domu Polsatu i tylko ogladalem na necie, co jeszcze bardziej potwierdza opinie iz nie powinienem sie wypowiadac. ;) Dlaczego nie ogladalem wiecej odcinkow na necie?? Odpowiedz jest bardzo prosta.

Wenthworth Miller

Ten brzydki, glupi, lalusiowaty fajfus psul caly serial. Jego morda krolowala (niestety!) na calym ekranie i tylko wprawiala mmnie w zly nastroj. To skrzywdzone, biedne dziecko wzielo sie za aktorstwo, po tym serialu jest slawny i jestem pewny, ze grac nie przestanie. A POWINIEN! Jego gra aktorska jest beznadziejna (nie mowiac juz o tym, ze kompletnie nie pasuje do roli w Prison Break). Nie mowiac juz o jego ryju, ktorego nie moge zniesc, to z jego taki aktor jak z koziej dupy traba. ;P

Moja teoria. Jak zauwazyliscie Wentylek (swoja droga fajne imie:)) gra w dosyc charakterystycznych filmach. ;)

- Underworld - film o wampirach i wilkolakach. Gra w tym filmie, poniewaz postacie przypominaja mu jego wlasna gebe.

- Prison break - znany wszystkim serial. ;) Wentuś gra tam, poniewaz wiezienie przypomina mu jego wlasna izolatke, w ktorej trzymali go, gdy byl maly.

- Romeo i Julia - Wencik chcial obejrzec milosc, poniewaz sam takiej nie znalazl. Jego ukochana wybuchla smiechem i spoliczkowala go, kiedy ten poprosil ja o reke.

Jest jeszcze wiele innych filmow do, ktorych nasz Wentylek ma sentyment, ale nie chce mi sie juz o nich pisac. ;)

Do wszystkich fanow:

Kiedy juz nie bedzie taki slawny, laski nie beda chcialy go bzyknac i co najwazniejsze, kiedy skonczy sie Prison Break zmienicie o nim zdanie. Nie ma wogule o tym dyskusji. Wenthworth Miller byl, jest i bedzie zlym (lagodne okreslenie) aktorem. ;)

pozdro

krokodyl ;]

krokodyleq

Nic dodać, nic ująć :D Podpisuje się pod wszystkim!

krokodyleq

Kolego - spokojnie.

Miller jest aktorem beznadziejnym, możemy pożartować sobie z jego drewniactwa i aktorskiej niedołężności, ale nie musisz uciekać się do obrażania jego, jako człowieka. Nawet ja tego nie robie (choć kilkakrotnie w rozmowach z 15-letnią inteligencją coś mi się wymknęło; staram się jednak tego unikać). To, że jako aktor jest zerem nie pozwala nam go obrażać. Pewnie - mógł się nie zabierać za coś, czego nie potrafi robić, ale z czegoś chłopak musi żyć, prawda?

I nie używaj pojęcia "gra aktorska" w kontekście Millera, bo równie dobrze możesz nazwać Fiata 126p samochodem, a burdele dobroczynną instytucją pozarządową.

_Ja_

Mam gdzieś, że nie musimy się uciekać do jego obrażania. Mam też gdzieś jego grę aktorską, bowiem nie oglądałem "PB" na tyle, aby w dostateczny sposób się o tym wypowiadać. Natomiast wszyscy chyba widzą, że wygląda jak buc i ma gębę jak konserwa. Nikt mi absolutnie nie wmówi, że niezmanipulowana, inteligentna istota płci żeńskiej będzie wzdychać do takiego cieniasa...
Rzekłem, co miałem do powiedzenia.

Bezmozgi_Ogladacz_again

O... Bezmózgi - wróciłeś... Tyle Cię nie było, że już zapomniałem, jak wygląda... Twój awatar.;-)

No, prawdą jest, że ma ryj, jakby go ktoś w dzieciństwie zmasakrował łopatą do odgarniania śniegu... Ale to nie jego wina, prawda?;-)

_Ja_

Na poczatek do uzytkownika "Ja".

Jestem bardzo spokojny. ;) <wdech, wydech...:)> Masz racje, ze troche przesadzilem, ale nie moglem sie powstrzymac, zeby tego nie wpisac. ;) Nie moge na niego patrzec, no ale jak sam powiedziales to nie jego wina. Jednak skoro rodzice nie potrafili go dobrze zrobic... ;) Dobra masz racje z tym pojeciem. Stosowanie go odnosnie wentylka jest za dobre. Mam inne. "wyglupy tepej dupy". Od razu mowie, ze wymyslilem to na poczekaniu i jezeli to zalicza sie jako obrazanie to dodam tylko, ze "tepa dupa" mialo charakter aktorski. ;)

Do uzytkownika "Bezmozgi Ogladacz".

Zgadzam sie w zupelnosci. ;)

pozdro

krokodyl ;]

krokodyleq

Ups... troche za duzo pojecia "dobre" - kazdemu sie zdarza. ;)

krokodyleq

Co do jego wyglądu...może i będe bezczelna, ale co do urody mężczyzn mam dobry gust, dlatego miller mi się nie podoba, Ja-moze i to nie jego wina ze tak wygląda...ale z pewnością mrużenie oczek mu pomaga-oby tak dalej ;p

Mona

Nigdy nie zrozumiem kobiet... Co one w nim widza?! Mruzenie oczek pomaga...? Jak to bedzie postepowalo to wkrotce Miller stanie sie kitajcem i bedzie wygladal gorzej niz teraz. :) Chociaz wiem, ze to niemozliwe, wierze w to. ;)

pozdro

krokodyl ;]

krokodyleq

Went ma małego około 10 cm i dlatego chyba nigdy dziewczyny nie miał.

PATOLOGIA458

I prawdopodobnie penis Wenta podoba się tylko gejom,nic dziwnego że się z nimi pieprzy w celi na planie serialu,ojjj dziewczynki to gej wam się podoba ?,a zresztą wygląda jak gej :D:D:D.

PATOLOGIA458

a co Ty jesteś jego prywatnym lachociągiem że wiesz ile cm ma jego penis ? :P W każdym razie ile by nie miał,dla mnie to cóś pozostanie nieciekawym,bezbarwnym stworzeniem w dodatku stworzeniem pozbawionym zupełnie talentu aktorskiego...

krokodyleq

Krokodylu, i Ty jeszcze tutaj?!:P Robi się coraz fajniej!:P

Mims

Heh... no musialem dodac cos od siebie. :D Byc moze i robi sie coraz fajniej, ale najfajniej bedzie gdy ten tzw. aktor, rzuci prace i zajmie sie czyms pozytecznym np. rolnictwem. :DDD

pozdro

krokodyl ;]

krokodyleq

Kolejny temat poświęcony dyskusjom o beznadziejności Wenta. Jest tego na tyle dużo, aby każdy mógł to przeczytać i bezcelowe jest wałkowanie tego samego znowu. Rozumiem, że jest on słabym aktorem, rozumiem również, że jest on "krzywy", ale imo dalsze wjeżdzanie na niego jest już lekką przesadą.

patrykltr

Z tym mrużeniem oczek to był żart :P Went jest dla mnie bardziej niż brzydki ;p Moje ideały: McGregor i Dicaprio-ale ten dzisiejszy :D

Mona

Jestem po 8 odcinkach Prison breaka i oceniam go na "1". O ile po pieciu odcinkach serial wydal mi sie niezly, to po tych kolejnych trzech uwazam, ze jest beznadziejny. Z kazdym odcinkiem serial byl coraz gorszy, ale trzymal poziom (jako taki, ale jednak). A teraz... gowno. ;) Tak samo jak Wentylek i jego umiejetnosci aktorskie. ;)

pozdro

krokodyl ;]

krokodyleq

Kurcze... po czytaniach wszystkich tematow na tym forum mam wrazenie, ze poprostu odgrzalem stary kotlet. ;) Zbyt duzo juz tematow powstalo o panu Millerze. Zarowno dobrych, jak i zlych. ;) I chociaz bardzo sie ciesze z tego iz zalozylem ten temat (bo moja opinia o Wentylku sie nie zmienia), to jednak zastanawiam sie PO CO?! Po co poruszam temat, ktory i tak jest juz wyczerpany. Toz to forum umarlo juz dawno i nie ma co liczyc na ciekawe tematy, oczywiscie procz mojego, ktory i tak utrzymywal jako taki poziom. ;)

pozdro

krokodyl ;]