Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

nie wiem czy ktos juz o tym pisal, ale jakby kogos interesowało to w numerze bravo z 22 marca-4 kwietnia jest plakat gigant z Wentworth Miller

lollypop

wOw.
Kurcze, jaka szkoda :( Pewnie już nie dam rady zakupić tejże wspaniałej, wnoszącej tyle do świata nastolatek niezastąpionej lektury, która jest niczym panaceum dla osób zlęknionych czy przygnębionych. Wspaniała pani Krysia zawsze jest przy nas, wspierając nas i doradzając w trudnych chwilach naszego okrutnego życia.
Nawet nie wiesz, jak żałuję, że jak wyżej wspomniałem, nie dam rady zakupić tego wspaniałego odpowiednika amerykańskiego " Times'a ", gdyż z pewnością każda kobita i co 2 facet w naszym cudownym kraju połasił się na plakat Wencika i zakupił po 3 numery, by w podstawowych miejscach swojego mieszkania mógł zamieścić tę śliczną twarzyczkę o zniewalającym spojrzeniu. Z pewnością będzie to sufit nad łożem sypialnym ( by milej się zasypiało, a gdy w nocy obudzi nas straszny koszmar, oświetlony specjalnymi lampeczkami plakat olula nas i przyprawi o błogi spokój ). Kolejne miejsce to oczywiście kuchnia, w której co poniektórzy spędzają większość swego cennego czasu. 3 miejsce to łazienka. By plaszcząc dupsko na klopie móc swobodnie załatwiać swoje potrzeby, relaksując się spoglądaniem w wielkie, niebieskie oczyska i wyobrażając sobie, że Wencik akurat w tym momencie trzyma nas za rękę, dopingując. Ludzie, jesteście okrutni ! Apeluję do Was, moi mili - dajcie szansę innym, spragnionym widoku Millera na przeżywanie razem z wami tej rozkoszy, niekoniecznie potrójnej.

Pozdrawiam :)

ail0s

:D nom dzieki gdyby mnie było stac to bym robie cały pokój wytapetowała jego zdjęciami :):)

ail0s

Nie wiem , czy szydzenie z dziewczynek o takim właśnie stanie emocjonalnym sprawia Ci radość czy satysfakcję , że taka Ci nie odpysknie , czy to zwykła komercha.
:P

ail0s

miSTRZu czemu mi nieodpisujesz!!!!!!!!!!
Taki mądry jestes a nieumisz mistrzu napisac hahahahahahahahahaa jestez ZAŁOSNY!!!!!

użytkownik usunięty
lollypop

to ja już wole komiks gigant z kaczorem donaldem.....

użytkownik usunięty

ej ,ale z Tuskiem czy Kaczorem Jarosławem ?