Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 722 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Prosze prześlijcie mi jego e mail lub numer cztu musze mieć i pogadac plis mój e-mail to pati405@op.pl

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
pati405

A ja mam prośbe: jeśli jakimś cudem, kiedykolwiek znajdziesz jego @ czy numer gg, to nie pisz że jesteś z Polski. "Hi Wentworth, I'm from Slovakia" - zapamiętaj! Ludzie na świecie mają już wystarczająco złe zdanie o Polakach.

Cris

cris o poranku:
"Ludzie na świecie mają już wystarczająco złe zdanie o Polakach."

akurat to co napisałeś jest bzdurą...

pati405

jak dostaniesz juz ten email albo cos to podziel sie hehe martyna0104@o2.pl

pati405

wentstinky@postinbox.com

Peace

wiooolka

wentstinky@postinbox.com
to jest jego email?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
qLEK

gorzej... czekaj zaraz sprawdze do notesu i napisze ci adres, numer telefonu i mail :/

nie uczyła was mama: najpierw myśl potem pisz...

pati405

hej znalazłem jego mejla, okazuje się ze ma nawet konto na wp.pl zeby być blizej swoich polskich fanek!
Obecnie poszukuje jego blogu na tenbicie i konta na fotka.pl

went_miller@wp.pl

pati405

qLEK wyjąłeś mi to z ust. Ci ludzie mają sezonową obsesję na punkcie średniego aktora, który jest przystojny. Żałosne (dobra, dobra też mam obsesję na punkcie jednej aktorki [albo i kilku :P], ale bez przesady).

Peterek_dg

Ale macie pomysły =) hehehe ja mu współczuje on pewnie pod domem to ma całe wycieczki =) A przystojny jest i fotogeniczny to można mu przyznać, jego wypowiedzi też są w miarę nie to co Dominic'a z "You know" wtrącanymi co chwilę...

ana_9

Weźcie napiszcie do teletygodnia, żeby dali w tym kąciku Na życzenie czytelnika Millera... Tam zawsze podają adres. A tak btw, to czemu myślisz, że amerykańce mają złe zdanie o nas? Przecież Stacy Keach, który grał naczelnika Popa ma żonę polkę i kiedyś mieszkał pod Warszawą. To cały świat ma złe zdanie o amerykanach, bo to debile do n potęgi! Oni nie wiedzą kto to jest Fidel Castro! Są przekonani, że Gwiezdne Wojny są na podstawie prawdziwej historii! Jak ktoś nie wierzy to dam linka do filmu.

użytkownik usunięty
pati405

omygy.......a jak dostaniecie ten adres, to co...? napiszecie : "Kocham cię, jesteś boski, trzęsę się na twój widok z emocji..." albo "Twoja gra w Prisonie jest super! jestem twoją fanką ! napisz do mnie, błagam...inaczej zwariuję..." ? wiecie co...? ŻAŁOŚĆ...

pati405

Rany ... niektórzy to mają naprawdę nasrane w głowie. Dziewczyno spójrz prawdzie w oczy ... i co mu napiszesz "O rany ja cią bardzo kocham Went i jak się spotkamy to się orzenimy". Zgadnij jaka będzie jego reakcja (o ile przeczyta takie ścierwo ;]) Heh ... myślisz, że poleci do ciebie pierwszym samolotem? Życzę powodzenia ...

**Jeśli są błędy ort. to sie tym nie zrażajcie >P 'Ten typ tak ma' xD

pati405

A to się uśmiałam! xD

Co do Amerykanów: ten naczelnik ma żonę Polkę? Fajnie wiedzieć :)
Co nie zmienia faktu, że wyżej wymienieni Amerykanie myślą, że Polska to jakiś Afrykański kraj/plemię/kraina geograficzna, albo ew. jakiś zapadły stan w USA :P

Amadis

Cheung Po Tsai: chyba nieuważnie czytasz TT, bo Wentworth już się tam pojawił :) :
Wentworth Miller, c/o CAA, 9830 Wilshire Blvd., Beverly Hills, CA 90212, USA

Tylko, dziewczyny, zanim cokolwiek mu wyślecie, zastanówcie się 15 razy i najlepiej posłuchajcie crisa...

Nymphalis

hym... zacznijmy od tego, ze went nie mieszka w Los angeles, ale w chicago... ale przyłączam się, niezla beka xD

wiooolka

Nie wiem kto tu jest głupszy od kogo, ale myślicie ze te niby e-maile są prawdziwymi e-mailami tego aktora? Zaden powazniejszy aktor nie da swojego prawdziwego adresu mailowego bo inaczej jego skrzynka bylaby codziennie zalewana kilkuset tysiącami listów od fanów!!!
Zejdzie na ziemię bo to sie juz śmieszne robi!

ViNcE_2

no coment......!! ;/ ;/ ;/ ;/ ;/ ;/ ;/ ;/ ;/

pati405

to jest...zalosne. A jesli ktos oglada ten film tylko dlatego bo Wentworth jest ladny, to...prosze was.serial jest swietny, ale nie przesadzajmy...moze jeszcze myslisz ze sie w tobie zakocha i przyjedzie? jeden problem....on nie czyta ZADNEGO listu od fanki...ma ciekawsze rzeczy do roboty...wiec nie badz zalosna:|

pati405

omg ludzie jego e mail mozna tak latwo znalesc na google jak kody do jakiejs gry jak pamietam na stronie 4 w google jest podany na jakis amerykanskim forum :P
rozwaliło mnie jak ktos napisal ze chce jego e mial albo gg :D:D
1- amerykanie nie uzywaja GG
2- na emial odpisuje tylko wtedy jezeli napiszesz mu normalny list nie podawajac w nim immienia i miejsca z kad piszesz (sprawdzone)
3- i co mu napiszecie ze wentwroth wez mnie do usa i daj mi kupe kasy bo cie kocham omg jakie 13 latki to pisza :/ rozumiem ze kazdy chcial by sobie z kims publicznym jak np sa aktorzy pogadac ale bez przesady !

pati405

jeszcze cos podzadnym pozorem nie piszcie na email podany przez kogos tutaj komentaz : o ma nawet zalozony na wp czy jakos tak ten went_miller.wp.pl to nie jest jego e-mail poniewaz posiadam go i wiem ze to jego e-mail a tez co zalozony na wp to jesy kicz jakis obłonkaniec z polski sobie go zalozyl amerykanie zakladaja przez yahoo nie ufajcie takim ludziom a co do e-mail mam go na kompie i wiem ze podawane e -maile tu sa nie prawdziwe!!!

pati405

O kumi0 jakiś ty mądry..nie ma co...chyba każdy wie że miller napewno nie założył sobie konta na wp. i że nie ma gg.
Ale ty masz jego emaila i napewno co dzień do siebie piszecie i pewnie w mailu Ci napisał że on nie ma gg ani konta na wp. i stąd o tym wiesz..
:):):):):)

SAMIRA

dobra odpowiedz na moj komentarz :P ale nie wazne a co do mojego mailowania z millerem jak znajdziecie se jego e-mial to sie przekonacie jak odpisuje :)

kumi0

I tak pewnie ma specjalnego pracownika do czytania listów, który większość odrzuca ;)

kumi0

Nie mówię że nie, ale skąd masz pewność że ktoś z Ciebie nie rosi sobie jaj ? :) Pozdrawiam

kumi0

Ale masz racje teraz kiedy serial "Prison Break" jest na czasie to pół świata (dziewczyn) kocha się w głównym bohaterze. Każda chce mieć jego mail lub jakikolwiek inny kontatk nim, każda chce zaprowadzić go do ołtarza. Jeżeli laski wyznają mu miłość znając go tylko z serialu to sorry. W rzeczywistości może być zupełnie inny. Nie mówię, bo też uważam że jest przystojny, ale czas zejść na ziemie.
Ten serial kiedyś się skończy i przyjdzie kolejny serial też z super przystojnym aktorem i wentworth pójdzie w "odstawkę".
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

dumka1

dumka1 - ten pierwszy post to do mnie? Bo jakoś, kurczę, go nie zrozumiałam ;) pzdr

Nymphalis

Nie, nie jeste do Ciebie. Zapomniałam napisać jest do kumi0. :)

użytkownik usunięty
pati405

Taaa email,gg,nr komóry i domowy,skype,nick na tlenie i na epulsie...mam to wszystko naprawde...jak mi zaplacisz minimum 100 zl to ci to wszystko podam ...serio xD lol

wentstinky@postinbox.com czy to nie jest przypadkiem jego meil? nie zebym, byla naiwna, ale nie zapominajmy, ze wiele gwiazg np Hilary Duff daje meile dla fanow i stara sie odpisywac...

cmokcmok2

Ale z was debile... myślicie że wentstinky@postbox.com to jego email? A pomyślcie trochę i zobaczcie co jest w nazwie tego adresu: went (od wentworth) stinky (każdy mam nadzieję wie co to znaczy)!!!!!! Zejdzie na ziemię!!!! Robią was normalnie w konia!

ViNcE_2

nom :D zkadzam sie to nie jest jego e-mail a jeszcze pewnie jakiegos funa :/ ludzie ludzie

kumi0

Pati405 chcesz gg Millera, tak? Czekaj muszę znajść, gdzieś się wala koło numeru telefonu Depp'a a mailem Blooma;p. O gg Leonardo Dicaprio a ja tak tego szukałam(wystarczyło zajżeć pod szafke). Ohh...skąd tacy ludzie się biorą?! A ma ktoś gg, mail,adres takiego a takiego(absórd skąd mam niby mieć)To nie koncert życzeń.

Foxi_2

hmm wsumie sadze ze jakby ktos posiedzial z 1 dzien w necie i szukal tego natknol by sie ludzie robia rozne blogi i daja na nie rozne zeczy wiec do ludzi a glownie do kobiet tak napalonych nie wyskakujcie z takimi komentarzami poszukajcie sobie jak znajdziecie to piszcie se o czym z nim chcecie a nie robcie wielkiej afery a caly film web to jest moje podsumowanie tego teamtu :)

kumi0

kumiO ale ty madry....To ty moze znalazles jego meila? bo tak zleksza chyba przesadzasz....myslisz ze to tak latwo...? jak taki madry jestes znajdz....:|

cmokcmok2

i co na to powiecie ?? wentworthearl_miller@yahoo.com

kumi0

pati405: jesli cos masz zamiar pisac to:
po1- zastanow sie nie 15 razy tylko 100
po2- mow za siebie. nie rob wiochy innym...

kumi0

przetestowane.... lipa. prawdziwy amerykanin nie robi zdiecinnych bledow. bo went na pewno nie napisalby "kot" "kat". a tak przy okazji to dzieki za tego 1 e-maila to juz 11 e-mail z nickiem wentworth miller. zal.pl

marta96korpisz

O kurde, to wyżej to ja? To jej pojechałam po bandzie... xD