nei chcem nikogo tu obrazic ale on moim zdaniem ladny nie ejst .. i nie wiem w jakim stopniu albo z jakiej strony on jest podobny do channinga tatum !! <szok>
hehehehe!!!:):):) Ale nikogo nie urazisz! bo on jest straszny!!;) tylko
channing ma może troszkę więcej talentu i jest nawet ładny:P
no właśnie.....:D talentu nie ma,urody nie ma, dziewczynę ma..(tylko faneczki wentyla podcinajcie sobie żył) przereklamowany kolo i tyle ...FUUU!!!!:P:P:P
tak z ciekawości: kim i czym jest channing tatum?????
tylko nie piszcie mi że znanym aktorem i jeszcze bardziej znanym piosenkarzem
hehe .... to taki przystojniaczek XD .. nie wiem mzoe ogladales step up czy ona to on ?? to on tam gral XD
juz wiem zajrzałem w filmwebie na jego profil
w sumie nie zagrał nigdzie oprócz tego "Step up" ale pojmuje czemu jest znany wśród kobiecej publiczności... film o tańcowaniu;)
W skrócie - kolejne drewno. Na dodatek to jest śmiesznie podrygujące.
Zapomniałem go spałować. Czas nadrobić zaległości.
Widziałem z nim 2 filmy.
"Ona to on" był denny. Grała tam jedna ładna aktorka. Ale nie ta główna - paskudne beztalencie. 2/10.
"Step up" wyłączyłem w 20 minucie. 1/10.
Średnia filmów z tym całym Tatumem - 1,5.
Jego zasługa w tym 0,5 - żadna.
Rozwinięcie skrótu - buraczane drewno. 1/10.
Amen.
lol2> śmieszny jetes !!..
ja powiem to tak !!
ona to on zajebisty filmik !!
ogladalam ze 100 razy !
step up tak samo gra channinga w obu filmach na 10 !
wiedz .. co z tego wynika .. channing tatum rzadzi !
Nie wypowiem się na temat tego całego Tatu(ma), bo do tej pory nie dane mi było widzieć go w akcji. Jednak sadząc po jego obecnej tutaj fance, to też żaden wypas z niego nie jest...
Póki co, myślę że jesteś prowokatorem, którego takie akcje niezmiernie podniecają. Jeśli się mylę, to wtedy i tak nie ma sensu tobie czegokolwiek tłumaczyć...
zgadzam sie z kina_kinusia wenthwort jesy obrzydliwy :/ i ma morde jak kapec :/ a channing jest slodziutki ;*
Nie to, żebym coś miała do seksualnych-inaczej, ale to zdjęcie Tatuma, które jest na FW jest co najmniej niepokojace!:P
Ten Tatum czy jak mu tam, to jeszcze gorsze menelstwo niż Miller ;-) U niego to już w ogóle można jedynie gębę oceniać, bo w żadnym sensowniejszym filmie to nie zagrał... Ja np to go pierwszy raz na oczy widzę, a tu proszę - już niektóre dziewczynki zdążyły się w nim zakochać...
Dokładnie.
Pierwszy sezon "Skazanego" był dobry. Underworld mi się też podobał. 2 plusy w wątłej filmografii Millera.
Ten cały Tatum ma jeszcze mniej na koncie, na dodatek same gnioty. Talentu też ma mniej.
Do tego Miller chociaż nie wygląda na umysłowo opóźnionego (z czym się ktoś pewnie zaraz nie zgodzi).
Te "dziewczynki" to takie same pustostany, jak zniknięte fanki Wentyla. A może nawet gorsze.
Pisałem już kiedyś o postępującej fali debilizmu, pośród przeciwniczek Wentylka. Cóż, chyba właśnie nadciąga apogeum.
Teraz pojawiają się wzamian pustych fanek Millera - puste antyfanki Millera (nie, nie dziewczyny niżej - nie o Was mówię ;-) <ktoś mądrzejszy pewnie zrozumie aluzję :D>). Mają teksty jak fanki, jeno w "drugą stronę" :) Oj uśmiać się idzie na tym forum :D that is that :)