Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

jestem tu nowa, i jest to moj pierwszy temat. czemu uwazacie ze went jest zlym aktorm? mysle ze gra bardzo dobrze, gdyby gral zle to nie zaangazowano by go do takiej waznej roli, moze fish mial wlasnie taki byc. widzieliscie go jeszcze w jakims innym filmie zyby go oceniac? a tak wodole to mysle ze poprostu mu zazdroscicie i tyle.

Kasiulka_3

Odejdź marny klonie Krysi Bloom. Nikogo nie nabierzesz.
Won!

Cris

o co ci chodzi? nie mozna wytrazic swojego zdania? spadaj

Kasiulka_3

Przejrzałem twoje oceny i (o zgrozo) mam wątpliwości czy to prowokacja. Przyjmijmy, że nie.

Raz: nie napisałaś niczego nowego, to samo powtarzają tu do znudzenia dziesiątki fanek wentyla.

Dwa: dlaczego, twoim zdaniem, De Niro, Pacino, Brando (i paru innych) zasługują na najniższą ocenę? W którym filmie zagrali tak słabo, że wystawiłaś im po jedynce?

O 10 dla (między innymi) m jak mroczków i paru filmów już nie wspominam. Zajmijmy sie aktorami - w czym wetworth jest lepszy od Nicholsona?

Kasiulka_3

Obawiam się, że tym razem to nie jest prowokacja xP
Cóż, dlaczego jest słabym aktorem?? Odpowiedz sobie sama na to pytanie.
Wejdź na profil Millera i wejdź na profil Jacka Nicholsona. Teraz już rozumiesz? Wiem, w ogóle nie powinnam porównywać obu tych panów, ale po prostu wejdź i zobaczysz różnicę.

Kasiulka_3

Prowokacja i to kiepska...:]
Podziwiam tylko to, że chciało ci się zmarnować tyle czasu na ślęczeniu nad tyloma ocenami...:] Może lepiej wyjdź na dwór, przewietrzyć się czy zrobić coś pożyteczniejszego...?

Crazy_3

Obawiam się, że to nie prowokacja, tylko podręcznikowy przykład idiotki.

Do Asiulki:
Oceniłaś najlepszych aktorów w historii kina na 1. Nawet gdybym podał Ci sto argumentów na mierność Millera, Twój mały rozumek nie pojąłby tego.

_Ja_

Zdradziła się tekstem - "jestem tu nowa". Gdyby była nowa, to nie miała by wystawionych tysięcy ocen, tylko kilka... Poza tym, widać w ocenach pełno sprzeczności - np. Forrest Gump ma 10, a Tom Hanks 1...:] Oraz "jedynki", są genralnie wystawiane z premedytacją osobom i filmom, ze szczytów top list.
Jednym słowem - amatorszczyzna :D

Crazy_3

Zgadzam się już. Zobaczyłem jej inne komenty... Na forum Brando na przykład, albo przy wypowiedzi 70R.

_Ja_

Az sie wierzyc nie chce
O to aktorzy ocenieni na 1

Adewale Akinnuoye-Agbaje
Al Pacino
Alfred Hitchcock
Amanda Plummer
Anthony Hopkins
Arnold Schwarzenegger
Beyoncé Knowles
Clint Eastwood
Cynthia Watros
David Morse
Diane Keaton
Dominic Monaghan
Dustin Hoffman
Elizabeth Mitchell
Emilie de Ravin
Ennio Morricone
Evangeline Lilly
Ewan McGregor
Francis Ford Coppola
Gwen Stefani
Harold Perrineau
Harrison Ford
Henry Ian Cusick
Humphrey Bogart
Ian Somerhalder
Jack Nicholson
Jake Lloyd
Jorge Garcia
Josh Holloway
Kiele Sanchez
Liam Neeson
Louis de Funes
M.C. Gainey
Maggie Grace
Malcolm David Kelley
Marilyn Monroe
Marlon Brando
Matthew Fox
Michael Emerson
Michael Rosenbaum
Michelle Rodriguez
Morgan Freeman
Natalie Portman
Naveen Andrews
Robert De Niro
Robert Duvall
Robin Wright Penn
Rowan Atkinson
Sean Connery
Stanley Kubrick
Terry O'Quinn
Tom Hanks
Tom Hulce
Vivien Leigh
Yoon-jin Kim
Szczerze ,to jak takie cos wiedze to nie wiem czy plakac czy sie smiac....

Anqxxx

CO?? Dalas wszystkim aktorom z Lostow Jeden-brawo!:/ zenada, dalas Tomowi Hanksowi, EWANOWI MCGREGOROWI, Seanowi Connery , Vivien Leigh , Jackowi Nicholsonowi, NAtalie Portman, Morganowi Freemanowi itp jeden?? BRAWA x3 Dziecko puknij sie w oko! Wentworth Miller to nienajgorszy aktor, ciekawa rola w PB-tez lubie ten serial tak jak LOst-ale zanizanie ocen innym dobrym aktorom jest wprost zenujace! Pomysl troche i zacznij oceniac normalnie!!Millerowi mozesz dac 10 kiedy procz PB zagra w innych filmach...ALE role w ktorych wykaze sie swoim byc moze ukrytym talentem
pozdrawiam

Mona

Ty dużo lepsza nie jesteś...
Powiedz mi, na jakiej podstawie, oceniłaś Brada Pitta (tego przede wszystkim), Daniela Craiga i Adriena Brody'ego na 1?

_Ja_

Dobra, widzę, że oceny pozmieniałaś. ;-)
Nie będę wspominał już o tym, że Al Pacino i paru innych zostało ocenionych niżej niż Mcgregor. Sama do tego dojdziesz.;-)

Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Kasiulka_3

jak można dać Jack'owi Nicholsonowi 1? czym sie rózli went od Nicholsona tym,że dzieli ich przepaść(w aktorstwie) równa milionom lat świetlnych...

Ps,Ja jeżeli masz zamiar znów czepiać się do mojej osoby ( w tym także do ocenny jakiej dałam wentowi) to odpuść sobię...poza tym on i tak już nie ma u mnie 10....ja tez jestem dopiero od paru tam dni na filmwebie...a millerowi dalam 10 wtedy za "Prison break"....:/ pozatym tobie i innym nic do tego.......

Sama mnie prowokujesz... Nie widzisz tego? Ale tym razem, mam Cię głęboko w dupie.
Nara.

użytkownik usunięty
Kasiulka_3

ja tylko próbuję wyjaśnic klarownie sytuację,żebyś znów nie czepiał sie moich ocen i nie pierniczył durnot..:) ja też Cie mam w głębokim "poważaniu"...

Pozdro!

Droga kolezanko...cos ci sie pochrzanilo...nie dalam nigdy Bradowi Pittowi 1. PO drugie dziwisz sie ze dalam McGregorowi wyzsza ocene niz Alowi Pacinowi skoro sama dalas obydwom jeden??McGregora znam od 8 lat obejrzalam z nim wiecej filmow niz z Alem Pacino-i tyle. Wentworth Miller moze zasluguje na 10 ale jesli i reszte aktorow bedziesz oceniala sprawiedliwie

użytkownik usunięty
Mona

"Oferujemy Państwu
Muzyczny Nocniczek ze spłuczką
renomowanej firmy Fisher Price
w najkorzystniejszej cenie na Allegro.pl
149,90 zł
-Nocnik posiada rączkę do spuszczania wody,
-Uchwyt na papier toaletowy oraz sedes z pokrywą,
-Już przez zabawę maluszek może opanować "sztuke korzystania z toalety", która może okazać się wielką przyjemnością.
-Każde użycie nocniczka nagradzane jest fanfarami. Posiada trzy piosenki, siedem zwrotów w jęz.niemieckim, osiem efektów dźwiękowych.
-Nocnik jest łatwy w utrzymaniu czystości, bardzo stabilny i wygodny dla maluchów.
-Dla dzieci starszych może spełniać funkcję nakładki na toalecie"

'to się nigdy nie skończy'

Wiecie co? Mam pomysl...Polska to nie patrząc wolny kraj :P Wiec istnieje wolnosc slowa, wiec nie czepiajmy sie tego kto komu i dlaczego dal taka ocene a nie inna, ok ? Wiec POKOJ!! :->

Kasiulka_3

Nie no, to co właśnie zobaczyłam, zwaliło mnie wprost z nóg.
1 dla "Lot nad kukułczym gniazdem", "Leon Zawodowiec", "Zagubieni" i innych wspaniałych produkcji. Na temat aktorów to już w ogóle się nie wypowiadam.
Przyznam szczerze. Nie wiem czy to marna prowokacja czy po prostu bezgraniczna głupota. Z wieloma ludźmi już się spotkałam. Ale jakoś wydaje mi się, że to pierwsze... "Daj sobie siana..."

użytkownik usunięty
Anulka_2

kasiulka moze jeszcze o tym nie wie, ale jej profil na forum robi zawrotną karierę...jak i cały millerowy temat, który jest wręcz 'książkowym' przykładem filmwebowych idiotyzmów.
az chce się powiedzieć jeszcze joł. bleee