William MoseleyI

William Peter Moseley

7,6
4 937 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby William Moseley

I w Narni takie śmieszne miny robi.. :P Generalnie mi się podoba. Zobaczymy jakim będzie aktorem... w przyszłości.

kyiio

Mam nadzieję, że dobrym, bo nie mam nic przeciwko wielorazowemu oglądaniu jego twarzy na dużym ekranie :)

Dreamerin

no ja w sumie tez nie :P
Dream juz drugi albo trzeci raz gadamy na tym samym forum :P
A jesli jeszcze chodzi o Williama to ma cos w sobie chlopak.. no..
chociaz w narnii np w scenach z mieczem.. jakis taki sztuwny byl.. w obozie Aslana i potem z wilkami.. trzymal ten miecz jakby to kij byl..

kyiio

No ja też nie mam. A jego miny :O :) :/ hehe

No ładniutki jest :P

kyiio

Kochamy tych samych facetów xD

kyiio

Zgadzam się, niebrzydki i fajny jest ale popatrz na fauna Tumnusa...=*

Pomyluna

Hej, no Tumnus jest przecież poza kategorią. No i jeśli przyjrzeć sie pod innym kątem, to w sumie nie jest z naszego świata ... ;))) Lubię ich obu po prostu.

Pomyluna

a kolysanka ktora gra? uspypiamnie do snu .... ;) milusinski

kyiio

miny fajne a jaki fajny ma wzrok gdy robi te miny... bardzo mi sie podobaja oczy.. cala mimika twarzy .udany chlopak!!!

kyiio

O tak - Tumnus owszem zgadzam się, fajniusi :) Ale William rządzi :)

Dreamerin

Ha, no jasne, że rządzi, w końcu jest "Wielkim Królem Piotrem". A kołysanka faktycznie piękna. I sama fujarka ....

Kotylion

Wielkim Królem Piotrem = rullllez ! a co powiecie o jego bracie??

me_me

fujarka? to mnie rozwaliło... ;D
o jego bracie? edku? same pozytywny, dla mnie nr 1 filmu i ta scena, kiedy je ten turecki przysmak od Białej Czarownicy (lol) ;p

lady_akira

a skad wiesz ze turecki ? ;)
- ale zgadzam sie jak najbardziej

lady_akira

Tak jest, same pozytywy. Tureki powiadasz? Ja miałam jeszcze podejrzenia co do greckiego pochodzenia, tam też takiej jadłam. Ale może się pomyliłam, nie wiem. Tylko u Edwarda ... Kto robił ten durny dubbing?!!!

Kotylion

ogladalam bez dubingu!!hura!!!nie musze teraz rozmyslac czemu Edek piszczy czy piotr skrzeczy:) hura!! a ubolewam z Toba i jest mi przykro jak sie dowiem to napisze! pozdro! 'Vivat wersje bez dubingow!!

me_me

Owszem wiwat, ALE o dziwo - Piotr nie skrzeczał w tym dubbingu. WG mnie był całkiem spoko podłożony, chyba pierwszt raz piszę coś takiego. Chociaż niektóre postacie (w tym Czarwonica) nie były za dobrze zrobione.

Dreamerin

hihihihi nie chcialam wprowadzic w blad ani obrazic "uzyczajacego" glosu Piotrowi....to taki tylko przyklad ,przypuszczenie jak to sie czasem zdarza nie wiedzialam czy Piotr skrzeczy czy nie ale teraz wiem;) dziekuje!! ja z przezornosci nie ogladalam z dubingiem by sobie darowac rozczarowanie...wolalam napisy... :)

me_me

Zazdroszcze. Ja też wolałabym większość filmów obejrzeć z napisami, w w większości nie lubię polskich dubbingów. Ale w moim małym miasteczku w ogóle się cieszę, że w kinie jest jeszcze coś po za (niech nik sie nie obrazi) "Bambi 2", "Ja wam pokażę!" i "Tylko mnie kochaj".

kyiio

Mi się wydaję że tam było "Król Piotr Wspaniały" :D:D:D Zgadzam się!!! :P Chłopak przystojniusi i nie mam nic przeciwko niemu na dużym (i mniejszym) ekranie ;) Chętnie pójdę na "Księcia Kspiana" Mam nadzieję że często będzie w filmie :D Kołysanka jest przepiękna... Ma ją może ktoś na kompie?? Normalnie bym wyściskała!!! Ja sama jej znaleźć nie mogę... :( Edward też mi się podobał ale za młody ;) A Tumnus był bezbłędny, zresztą tak samo jak bobry :D Co do dubbingu... U mnie nie ma możliwości wyboru i jedyny film bez dubbingu jaki widziałam to "GW III Zemsta Sithów", ale trzeba przyznać że tym razem się postarali, głos Piotra był nieco inny niż z orginału ale nie narzekam, głos Edwarda też, z dziewczynami to samo, nie podobał mi się tylko tej pokojówki u Proferora... Dziwna baba...

Christinka

Nie wiem, ja mam tak w książce. A właśnie, kto przeczytał Kaspiana? Mnie osobiście podobał się chyba bardziej niż "Lew...". Ale już przez 3 nie udało mi się przebić. No bo jak już nie ma Piotra to nie ma o czym gadać ... ;)))) Nie no, żartuję. Ale styl pisania trochę mnie tu męczy. Nie mogę sie przez to morze przebić ... no, raczej przepłynąć.

Kotylion

Ludzie wy tak naspecjalnie żeby mnie wkurzyć mówicie EDWARD a nie EDMUND jak czytam nie nie moge wytrzymać XD Edward to jest chudy ed z takiej bajki XD Ed EDD i EDDY a to jest EDMUND E-D-M-U-N-D
jedna powiedziła Edward to druga sobie myśli: hmmm to chyba edward lepiej tak napisze żeby kwachu nie było XD

Loona_

Oj, przesadzasz. Wiem, że EDMUND ładny, ale bez przesady. Zresztą jakby nie było nie chodzi ci przecież ani o Edmunda ani o Edwarda, bo jeśli mnie pamięć nie myli ma na imię Keynes ... :)))) A, to sie nazywa reakcja łańcuchowa. Bo tu jest o Piotrze.

Kotylion

otoz to !!! lubie cie za ta reakcje lancuchowa :))))

me_me

Reakcja łańcuchowa to chyba najnajwłaściwsze określenie tego wszystkiego, co dzieje się na większości forów (tak się to pisze? Dziwacznie wygląda ... ). Zauważmy, że ogniwami tej reakcji są w większości dziewczyny ... ;)))

knd_2

Mamusiu i córeczko, żeby nie przeklnąc nikogo, zwłaszcza własnego brata i to jeszcze w Wielkim Poście. Ten Manfred to ja pod moim niewylogowywującym się bratem.
Ps. Choć przyznać trzeba, że ja też nie bardzo pamiętam o wylogowywaniu sie ... Tyle że on chyba pamięta, żeby mnie wylogować. A ja jego nie. Już nie te lata ... ;))))

Loona_

Czemu napisałam Edwadr to nie wiem... Chyba przez przypadek... :D Wybacz :P

kyiio

Rzeczyczywiście przyznaje wam rację bardzo dobra rola w Opowieściach... jego urody oceniał nie będe (jestem facetem ;) ) ale jednak pozostał w cieniu roli Edmunda ten chłopak zagrał rewelacyjnie i jestem prawie pewien, że jeżeli sodówka nie uderzy mu do głowy to w przyszłości będzie to znakomity aktor.

Rimmi87

Will bardzo mi sie podoba. Nad moim łóżkiem wisi jego plakat:) Te jego niebieskie ocy. W dodatku w Opowieściach nieżle zagrał:):):)

Fantastic

hę?
mi jakos nie przypad do gustu ...
no moż garc umie
wyglad też 10/10
ale nie to nie taki aktor który by mi pezypad :)

NaShI

Każdy ma inny gust. Dla mnie jest piękny!! Czytam teraz 5 część "Opowieści z Narnii" "koń i jego chłopiec". Fajne. Pojawiają się stare postacie jako królowie. Film "lew..." był fajny ale dużo poprzekręcali bo w książce edmund jadł ptasie mleczko a nie rachatłukum czy jak to tam się nazywało. William rządzi:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D

rose_3

W każdym filmie na podstawie książki coś przekręcają, takie prawo natury. Gratuluję dojścia do 5 części. Powiedz mi jedno, czy 3 część dalej jest lepsza? Znaczy rozkręca sie choć trochę? Bo nie mogę się od dawnego czasu przebić ...

Kotylion

3 część jest supcio!! A do którego momętu doczytałaś??

rose_3

O ile mnie pamięć nie myli do momentu, gdy spotkali sie z zaginionymi żeglarzami i znieśli niewolnitwo. Nie, przypomniałam sobie i w sumie nie jest ona taka zła. Tylko trzeba się do niej zabrać ... ;)))

Kotylion

w tamtym momencie jest ogólnie fajna:D. Najbardziej mi się podobało jak spotkali czarodzieja. radze Ci doczytać do końca:D.

rose_3

Ja właśnie czytam trzecią część i muszę powiedzieć że podoba mi się szalenie :] Jest świetna!! Polecam-przeczytaj!

Christinka

Ależ przeczytam, przeczytam. Niech no tylko będę miała chwilkę czasu ... Na pewno się zabiorę, zapewniam.

Kotylion

Jestem już w szóstej części. Już ją kończe!! Jest tam chłopiec który potem został profesorem Kirke!!

rose_3

Ciii ... Nic więcej nie mów. po prostu powiedz, że jest fantastyczna. Nie zdradzaj nic!

Kotylion

ok ok nie mowie. ale pare dni temu skonczylam ostatnia czesc. zachecam do przeczytania:D:D

rose_3

Ja też przeczytałam wszystkie części. I też zachęcam.xD