I w Narni takie śmieszne miny robi.. :P Generalnie mi się podoba. Zobaczymy jakim będzie aktorem... w przyszłości.
Mam nadzieję, że dobrym, bo nie mam nic przeciwko wielorazowemu oglądaniu jego twarzy na dużym ekranie :)
no ja w sumie tez nie :P
Dream juz drugi albo trzeci raz gadamy na tym samym forum :P
A jesli jeszcze chodzi o Williama to ma cos w sobie chlopak.. no..
chociaz w narnii np w scenach z mieczem.. jakis taki sztuwny byl.. w obozie Aslana i potem z wilkami.. trzymal ten miecz jakby to kij byl..
Hej, no Tumnus jest przecież poza kategorią. No i jeśli przyjrzeć sie pod innym kątem, to w sumie nie jest z naszego świata ... ;))) Lubię ich obu po prostu.
miny fajne a jaki fajny ma wzrok gdy robi te miny... bardzo mi sie podobaja oczy.. cala mimika twarzy .udany chlopak!!!
Ha, no jasne, że rządzi, w końcu jest "Wielkim Królem Piotrem". A kołysanka faktycznie piękna. I sama fujarka ....
fujarka? to mnie rozwaliło... ;D
o jego bracie? edku? same pozytywny, dla mnie nr 1 filmu i ta scena, kiedy je ten turecki przysmak od Białej Czarownicy (lol) ;p
Tak jest, same pozytywy. Tureki powiadasz? Ja miałam jeszcze podejrzenia co do greckiego pochodzenia, tam też takiej jadłam. Ale może się pomyliłam, nie wiem. Tylko u Edwarda ... Kto robił ten durny dubbing?!!!
ogladalam bez dubingu!!hura!!!nie musze teraz rozmyslac czemu Edek piszczy czy piotr skrzeczy:) hura!! a ubolewam z Toba i jest mi przykro jak sie dowiem to napisze! pozdro! 'Vivat wersje bez dubingow!!
Owszem wiwat, ALE o dziwo - Piotr nie skrzeczał w tym dubbingu. WG mnie był całkiem spoko podłożony, chyba pierwszt raz piszę coś takiego. Chociaż niektóre postacie (w tym Czarwonica) nie były za dobrze zrobione.
hihihihi nie chcialam wprowadzic w blad ani obrazic "uzyczajacego" glosu Piotrowi....to taki tylko przyklad ,przypuszczenie jak to sie czasem zdarza nie wiedzialam czy Piotr skrzeczy czy nie ale teraz wiem;) dziekuje!! ja z przezornosci nie ogladalam z dubingiem by sobie darowac rozczarowanie...wolalam napisy... :)
Zazdroszcze. Ja też wolałabym większość filmów obejrzeć z napisami, w w większości nie lubię polskich dubbingów. Ale w moim małym miasteczku w ogóle się cieszę, że w kinie jest jeszcze coś po za (niech nik sie nie obrazi) "Bambi 2", "Ja wam pokażę!" i "Tylko mnie kochaj".
Mi się wydaję że tam było "Król Piotr Wspaniały" :D:D:D Zgadzam się!!! :P Chłopak przystojniusi i nie mam nic przeciwko niemu na dużym (i mniejszym) ekranie ;) Chętnie pójdę na "Księcia Kspiana" Mam nadzieję że często będzie w filmie :D Kołysanka jest przepiękna... Ma ją może ktoś na kompie?? Normalnie bym wyściskała!!! Ja sama jej znaleźć nie mogę... :( Edward też mi się podobał ale za młody ;) A Tumnus był bezbłędny, zresztą tak samo jak bobry :D Co do dubbingu... U mnie nie ma możliwości wyboru i jedyny film bez dubbingu jaki widziałam to "GW III Zemsta Sithów", ale trzeba przyznać że tym razem się postarali, głos Piotra był nieco inny niż z orginału ale nie narzekam, głos Edwarda też, z dziewczynami to samo, nie podobał mi się tylko tej pokojówki u Proferora... Dziwna baba...
Nie wiem, ja mam tak w książce. A właśnie, kto przeczytał Kaspiana? Mnie osobiście podobał się chyba bardziej niż "Lew...". Ale już przez 3 nie udało mi się przebić. No bo jak już nie ma Piotra to nie ma o czym gadać ... ;)))) Nie no, żartuję. Ale styl pisania trochę mnie tu męczy. Nie mogę sie przez to morze przebić ... no, raczej przepłynąć.
Ludzie wy tak naspecjalnie żeby mnie wkurzyć mówicie EDWARD a nie EDMUND jak czytam nie nie moge wytrzymać XD Edward to jest chudy ed z takiej bajki XD Ed EDD i EDDY a to jest EDMUND E-D-M-U-N-D
jedna powiedziła Edward to druga sobie myśli: hmmm to chyba edward lepiej tak napisze żeby kwachu nie było XD
Oj, przesadzasz. Wiem, że EDMUND ładny, ale bez przesady. Zresztą jakby nie było nie chodzi ci przecież ani o Edmunda ani o Edwarda, bo jeśli mnie pamięć nie myli ma na imię Keynes ... :)))) A, to sie nazywa reakcja łańcuchowa. Bo tu jest o Piotrze.
Reakcja łańcuchowa to chyba najnajwłaściwsze określenie tego wszystkiego, co dzieje się na większości forów (tak się to pisze? Dziwacznie wygląda ... ). Zauważmy, że ogniwami tej reakcji są w większości dziewczyny ... ;)))
Mamusiu i córeczko, żeby nie przeklnąc nikogo, zwłaszcza własnego brata i to jeszcze w Wielkim Poście. Ten Manfred to ja pod moim niewylogowywującym się bratem.
Ps. Choć przyznać trzeba, że ja też nie bardzo pamiętam o wylogowywaniu sie ... Tyle że on chyba pamięta, żeby mnie wylogować. A ja jego nie. Już nie te lata ... ;))))
Rzeczyczywiście przyznaje wam rację bardzo dobra rola w Opowieściach... jego urody oceniał nie będe (jestem facetem ;) ) ale jednak pozostał w cieniu roli Edmunda ten chłopak zagrał rewelacyjnie i jestem prawie pewien, że jeżeli sodówka nie uderzy mu do głowy to w przyszłości będzie to znakomity aktor.
Will bardzo mi sie podoba. Nad moim łóżkiem wisi jego plakat:) Te jego niebieskie ocy. W dodatku w Opowieściach nieżle zagrał:):):)
hę?
mi jakos nie przypad do gustu ...
no moż garc umie
wyglad też 10/10
ale nie to nie taki aktor który by mi pezypad :)
Każdy ma inny gust. Dla mnie jest piękny!! Czytam teraz 5 część "Opowieści z Narnii" "koń i jego chłopiec". Fajne. Pojawiają się stare postacie jako królowie. Film "lew..." był fajny ale dużo poprzekręcali bo w książce edmund jadł ptasie mleczko a nie rachatłukum czy jak to tam się nazywało. William rządzi:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D
W każdym filmie na podstawie książki coś przekręcają, takie prawo natury. Gratuluję dojścia do 5 części. Powiedz mi jedno, czy 3 część dalej jest lepsza? Znaczy rozkręca sie choć trochę? Bo nie mogę się od dawnego czasu przebić ...
O ile mnie pamięć nie myli do momentu, gdy spotkali sie z zaginionymi żeglarzami i znieśli niewolnitwo. Nie, przypomniałam sobie i w sumie nie jest ona taka zła. Tylko trzeba się do niej zabrać ... ;)))
w tamtym momencie jest ogólnie fajna:D. Najbardziej mi się podobało jak spotkali czarodzieja. radze Ci doczytać do końca:D.
Ja właśnie czytam trzecią część i muszę powiedzieć że podoba mi się szalenie :] Jest świetna!! Polecam-przeczytaj!
Ależ przeczytam, przeczytam. Niech no tylko będę miała chwilkę czasu ... Na pewno się zabiorę, zapewniam.
Jestem już w szóstej części. Już ją kończe!! Jest tam chłopiec który potem został profesorem Kirke!!