Och, jaki on piękny! Od razu wiedziałam, że on jest najprzystojniejszym chłopakiem, jakiego można spotkać! Szkoda, że nie mieszkam w anglii. Tak to od razu, gdybym go spotkała, od razu poprosiłabym o autograf!!! Czy istnieje ktoś od niego przystojniejszy?????!!!!!!!
Zapomniałam jeszcze dodać, że w ,,Opowieści z Narnii.Lew,czarownica i stara szafa'' on zrobił taką minę, że za pierwszym razem musiałam odwrócić wzrok, a za następnymi razami bardzo chciałam oglądać tę jego minkę jeszcze raz.Wiecie, on to zrobił w czasie palki z Białą Czarownicą (Tilda Swinton). Ona skrzyżowała te swoje 2 miecze, a on się odchylił i wtedy zrobił tą przecudną minę.
Owszem, ja też uważam, że jest cudny, ale bez przesady:P Jest wielu innych przystojnych, ładnych itd. chłopaków... i to nawet w Polsce. Nie musisz się do Angli wybierać, żeby kogoś takiego spotkać. Jeśli chodzi o autograf, spotkanie nie jest potrzebne: wystarczy napisać list z prośbą:) Wiele osób pisze, że to ponoć wciąga. I o dziwo dostają autografy:)