William MoseleyI

William Peter Moseley

7,6
4 935 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby William Moseley

Zastanawiam się czemu William ma lepsza ocenę niż Skandar. Oczywiście, ja nie mam nic przecwko temu, ale nie spotkałam sie tak naprawde ze zła wypowiedzi o Keynesie. A tam tlyko 8, coś.
A tak nawiasem mówiac. Zapisujcie się do klubu Skandara. I do Agencja do Spraw Chłodzenia Zapału Fanek, czyli AdSCZF.
Wiecej info na forum wyżej wymienionego Skandara.

veritaserum

Widzę Veri, że naprawdę go lubisz ;D:D:D

veritaserum

Lubię się zibjać z jego fanek ;) Kiedyś na czacie moja kuzynka napiałą "jestem kuzynką Crisa! Piszcie! 663*****" Od razu dużo tych 13tek napisąło! Zapytaj takiej "jaki jest twój ulubiony klub"
"manchester united"
"a dlczego ich lubisz?"
"bo gra tam cristek"
"to pewnie potrafisz wymienić skład ManU?"
po 20 minutach...
"Pewnie! O shea, giggs, rooney, park...." nie chce mi się dalej wymieniać...
"ja tam wolę kranjcara"
po 10 minutach...
"sprawdziłam jego zdjęcie! Ale z niego brzydal!!"

HISTORIA PRAWDIWA prawa autorskie zastrzeżone.

veritaserum

najbardziej mne uraziło to o brzydalu...dziewczyna gustu pozbawiona!

veritaserum

Jak dobzre wiemy: "Są gusta i guściki, a każdy z nich inny" (Tekst opatentowany. All rights reserved)

veritaserum

najbardziej mne uraziło to o brzydalu...dziewczyna gustu pozbawiona!

veritaserum

No ale Lina przynaj sama który z nich jest lepszy! ;D

veritaserum

No dla mnie nie dyskusji. ne pewno Nie 'Chris'. On jest dla mnie uosobieniem koszmaru dentysty i tyle wystarcza bym go nielubiła, wiec wiesz...

Lina_16

to było piękne...

veritaserum

A dziękuję, dziękuję...

veritaserum

Mnie odpycha w nim jeszcze jedna rzecz: został oskarzony o (podwójny) gwałt... niedawno przezyłam straszny SZOK kiedy dowiedzialam się, że...Robin Van Persie został oskarzony dokładnie o to samo!! A ja go lubiłam....pewnie jeszcze niedługo okaze się ze CZESĆ (:DDD) Fabregas (no dobra, niech już będzie Cesc) albo inny torres (choviaż akurat za nim nie przadam) też mja na moncie podbne grzezszki...

veritaserum

Słyszałam, słyszałam...Jednka czy to zrobił? Szcezre mówiąc pasowałby mi na "amanta od siedmiu boleści", który myśli, że każda chce z nim "to" zorbić, więc nie uwarza tego co się stało za gwałt...

Lina_16

mi on wygląda na gościa z brazylijskiej telenoweli o chamskiej urodzie amanta...nie wiem czy to zrboił...laski niby chcialy wyciągnać ksaę...ehe...jasne...

veritaserum

Szczerze mówiac mam to w czterech literach. Ten facet mnie już od dawna denerwuje. Nie lubię na niego patrzeć, a jak słsyze o jego "boskim ciele" to... ja już lepiej się nie odzywam ;)

veritaserum

Szczerze mówiac mam to w czterech literach. Ten facet mnie już od dawna denerwuje. Nie lubię na niego patrzeć, a jak słsyze o jego "boskim ciele" to... ja już lepiej się nie odzywam ;)

Lina_16

Lina: to już jest nas troje: Ty, moja kuzynka i Ja-świetnie...polecam Ci zwłaszcza jego stronę na fw (oj udzielałam się tam....ostra batalia była ;)

veritaserum

O czym Wy w ogóle mówicie???????????? :D ;P

Veri (jeśli tak mogę ;)) jaki nick ma Twoja kuzynka? I skoro lubi Willa to czemu tu nie przebywa?? :)

veritaserum

CO!!?? A co On robi na filmwebie??!!

Lina_16

może być Christuś :P Ostatnio tak mi koleżanka powiedziała, a raczej napisała ;)

Christinka

ma stronę na fw bo tak to juz jest ze jak ktos jest sławny to wynajduje się jakiś filmik w stylu "za kulisami manchester united" i się go dodaję. A christuś też mi się kojarzy poza tym to niebędzie zdrobnienie ;)

veritaserum

Christinka w ogóle ejst podbne do Christ... wole tego nie pisać.

Lina_16

JEST ale nie Christinka tylko Chris ;) aha...nie Christ*** tylko Cristi**** ;DD

veritaserum

Przepraszam bardzo!!!! Ja proszę (narazie grzecznie ;)) o wyjaśnienie o co chodzi!! Do kogo jestem podobna (a raczej mój nick...) Wiem że coś tu gadacie i piłce nożnej... Jestem w ro zamieszana (nie żeby z własnej woli) i domagam się wyjaśnień... :D:D:D

Veri jaki nick ma Twoja kuzynka??

Christinka

Christinka-jest ok.
skrót Cris-nie jest ok, ponieważ kojarzy mi się z pewnym lalusiem z portugalii-Crostiano Ronaldo.
Moja kuzynka nie ma neta.

veritaserum

Cristiano miało być-po imieniu widać, ze laluś...

veritaserum

Bleh... zaczynam się go bać. dzisaij przyjrzałąm jego zdjecia... Szkoda słów. Dobra! Skończmy o nim gadać!

Lina_16

najpierw powiedz co Cię najbardziej odpycha, masz do wyboru:
a) tona żelu spływająca z włosów
b) wyraz twarzy obleśnego podrywacza
c) "koszmar dentysty" ;D
d) przekonanie, ze "moje zęby są piękne i będe je pookazywał na kazdym kroku"

veritaserum

Czy to ankieta z możliwością zaznaczenia wszytskich odpowiedzi?

Lina_16

NIE. hehehe...musisz wybrac to co Cie najbardziej wku...rza ;) Oczywiście pozostałw pkt tez, ale to najjj...?? A tak BTW jakiego piłkarza lubisz? ;D

veritaserum

O rany dziewczyny!! Tylko o jakiegos durnego piłkarza chodzi??? :O Wrzućcie na luz i może wrócimy do tematu?? ;) :P

Christinka

No dokładnie-on jest durny ;) ale wyobraź sobie Christinko, ze to jest najmniej lubiany przez mnie piłkarz, który momentami mnie wręcz irytuje...te jego napalone fanki, które na forach wypisują "kocham crisa, on jest najlepszym pilarzem na świecie" jak to czytam to mi niedobrze ;)

veritaserum

Nie dziwię się... Ale cóż... Mój nick nie ma z nim nic wspólnego... No i oglądałam jego zdjęcia w googlach i uwież mi że nie ma co narzekać bo na świecie jest wiele brdziej odpicowanych mord... No i wiesz... dużo gorzej wygląda w czasie meczu, w końcujest cały spocony i śmierdzący :D:D ):]

Christinka

A co Ty myslisz, ze nie widziałąm jego fot poza boiskiem, pewnie że widziałąm ;))) Ale tu nie chodzi o wygląd tylko o całokształt-popisy, ch***we dryblingi, płacz po meczach, spoglądanie na telebimy czy aby go pokazują...pedalskie oczko puszczone do ławy rezerw w meczu z anglią zaraz po tym jak "przeslicznie" wykolegował rooney'a... swojego kolegę z zespołu manchester united!
BŁAGAM NIE PISZCIE "CHRIS"!!!
Ja tam będę pisać Christinka...

veritaserum

Aha... No dobra zrozumiaam ;) Pisz jak chcesz gryźć nie będę ;P Możecie mi wymyślić coś innego albo coś ;) Ja mogę pisać Veri??

Christinka

mozesz ;)

veritaserum

Dobra dzięki :) A może ja będę Tina w takim razie?? :P

Christinka

tylko nie X-tina ;)

veritaserum

No to ja będę mówiła... A omże Kri? Tak łądnie mi to wygląda :D

veritaserum

No to ja będę mówiła... A omże Kri? Tak łądnie mi to wygląda :D

Lina_16

Może być ;)) Wymyślcie sobie coś :P Broń Boże X-tina!! :D:D:D

Christinka

a może "RIS"??? od chRIStinka ;)

veritaserum

Hmmm... Też może być, tylko ustalcie jedno, albo dwa żebym mogła się połapać że to do mnie mówicie :P

Christinka

Veri miała dobry pomysł "Ris" ;)

Lina_16

DZIĘX Lina ;) Niech tak się stanie ;) Gdzie Aslan się zapodział (czyżby przymknęli go za zarąbanie plakatu???) muszę z nim pogadac o krakowie ;)
I gdzie shakell?

veritaserum

Z tym plakatem to było dobre. Chodzi o ten co z Multikina (czy innego tam) zwinął?

veritaserum

Z tym plakatem to było dobre. Chodzi o ten co z Multikina (czy innego tam) zwinął?

veritaserum

Lina_16

dokładnie ;) w krakowie jest tylko jedno multikino i 3 cinema city ;) Bylam dzis na tokio drift

Lina_16

dokładnie ;) w krakowie jest tylko jedno multikino i 3 cinema city ;) Bylam dzis na tokio drift

Lina_16

veritaserum

Aha... Hmm... zeszłyśmy z tematu. Mówiłyśmy o Willu chyba... Może porazmawiajmy o... Sama nie wime. Kto ma jakieś ciekawe pomysły?