William MoseleyI

William Peter Moseley

7,6
4 935 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby William Moseley

Nie przesadzajmy z tymi komplementami, bo się chłopak speszy i co będzie? A przecież nie jest jeden sam przystojny na tym Bożym świecie. Ale jest niezły .... ;))))Oj, trudno być czasami obiektywnym;). No nic. Mi się podobał. Ale Edmund też. I Łucja. Wszyscy na swój sposób.
Pozdrawiam

Kotylion

taki drobny detal-on nie rozumie polskiego

Holly_3

Phoenix, to jest Ironia ze strony Kota...ehh

Loona_

(lol2) (ale dałam komentarz, nie ma co... ech...)

Loona_

Do Loony:
Aha nie wiedziałam :( Sorry...

Kotylion

Och Kocie... Żeby on tu chociaż raz zaglądnął...

A obiektywnoć... nie najlepiej Ci idzie, poćwić :P ;)

Christinka

Znaczy się komu nie bardzo idzie? Bo jak mnie, to chyba coś w tym jest ... lepsza jestem w ripostach i zbijaniu z nóg, niż w studzeniu emocji ... Trudno ;)

Kotylion

Ja nie lubię, gdy ktoś jest sarkastyczny. Mi za to zarzucają za częstą ironię i... głupotę (chodzi o moje specyficzne poczucie humoru) ;)

Lina_16

Mi głupotę też i to też ze względu na poczucie humoru. Sarkastycznie mówię gdy jestem zła albo kogoś przedrzeźniam... Ironia... Chyba też nie jest mi obca... :P

Kocie chodziło mi o Twoją pierwszą wypowiedź ;)

Christinka

No widzicie, a mnie zdarza się wszystko za jednym zamachem czasami ... Tak jak mówię, w gębie mocna, w rękach nie. Trudno. I tak niektórych można nieźle zagiąć ;))

Kotylion

U mnie też ;P Ja chyba jestem mocnejsza w rękach... Znam kilka ciekawych posunięć... ;) =] w gębie mniej ale jak trzeba to i ciętą rispotę wymyślę :D

Christinka

Kilka ciekawych posunięć mówisz?
Z chęcią bym to zobaczyłą Chris!
A co do tematu. Jak mu odbije to trzeba będzie się nim zająć... więc wiecie!

Lina_16

|Z miłą chęcią kiedyś pokażę ;)

Wiemy wiemy... Obyśmy miały okazję... :P

Christinka

No właśnie... Wystrcxzy poczekać na okazję ;)

Lina_16

Tylko czy jak już się nam trafi to będziemy potrafiły odpowiedino z nij skorzystać??? :P Oto jest pytanie!

Christinka

Będziemy! Przecież każda z nas użyje jakiejś swojej "tajnej" broni. Chris popiszesz się swoimi sztuczkami z ręką (wykręcanie karkó dwoma palcami itp.). Kot, jako że jest "mocna w gębie", zatka przeciwnika, a ja... hmm... a co zorbie ja? Chris, to o to jest pytanie!

Lina_16

Ty złapiesz Willa, zbajerusjesz go a my do Was dołączymy po chwili!! :D Może być?? :P

Christinka

Jesteście chore ;)))

veritaserum

Świetny pomysł Chris!Niezłą to będzie zdobycz...
Veritaserum - Wiem. ;)

Lina_16

Dzięki Lina!! ;P

Veri: żadna nowość ;) I dzięki za komplement :P =]

Christinka

Hmm... tylko sie jeszcze zastanawiam co trzeba będzie zoribć gdyby był opriniejszy nioż sądzimy...

Christinka

Hmm... tylko sie jeszcze zastanawiam co trzeba będzie zoribć gdyby był opriniejszy nioż sądzimy...

Lina_16

Hmmm... Narazie nie wiem... Jakieś propozycje?? :)

Christinka

Och!! Już wiem!!! Zaprezentujesz mu ten taniec brzucha o którym mówiłyśmy w innym temacie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Może być?? :P

Christinka

Ja tam myśle ze największe wrażene zrobicie jak zaczniecie cytowac jego kwestie z filmu...;)

veritaserum

Pomysł Veri jest dość dobry! Może tylko je troche przerobimy i odświeżymy.
Ps. Dzisiaj miałąm cudowny sen! Nawet nie zgadniecie o czym (ech... to znaczy łatwo się domyśleć, ale był bardzo specyficzny ;P)
Potem założę nowy temat i go opiszę.

Lina_16

Też skłaniam się ku propozycji Veri, nie żebym miała coś to Twojego tańca brzucha LI :P

Christinka

Mój taniec brzucha napewno nie wyglądałby za dobrze, wiec bedziemy cytować ;)

Lina_16

To wymyśl własny taniec, nie wiem, taniec biustu albo coś takiego ... ;)) Widzi mi się, że jak przed nim staniemy i zaczniemy mu cytowac filmy ... Prędzej zaśnie, niż coś tam do nas ... itd. ;))

Kotylion

Buahahaha... gdybym miała jakim biustem "tańczyć" to moze coś by z tego było (przesadziłam... znowu. Przecież ja nie jestem, "AŻ" tak płaska ;))

Lina_16

Eee... To może wróćmy do tematu bo popadamy w kompleksy... :P

Christinka

Przepraszam, tym razem ja będę obrzydliwie dociekliwa: kompleksy, że jest za ... hm, płaski czy wręcz przeciwnie?
Wybacz, Lina, nie mam takich problemów jak ty. Jakby co, miałabym czym ruszać ;)))
LUDZIE, O CZYM MY W OGÓLE MÓWIMY!!!
PS. Zadzwońcie do Willa i zapytajcie się, czy woli większe czy mniejsze. Matko, co ja wypisuję! ;))

Kotylion

Ja chyba kompleksów nie mam... W zasadzie lubię siebie... Choć gdybym miała możliwość to niektóre sprawy bym poprawiła :P

Christinka

Ja bym nic nie zmieniła ;) Mój biust mi się podoba ;) (lol) Jestem też zakochana w swoich włosach. Wieczorem czytam im bajki na dobranoc i śpiewam kiedy nie mogą zasnąć ;)
Widzisz Kocie! To jest zaraźliwe, a poza tym każdy potrzebuje trochę luzu, więc zapraszam Cię do "Na luzie" ;))
Will na pewno woli te średnie ;)

Lina_16

boże a to co? "kącik narcystyczny" :)

veritaserum

Nie pomyliłaś sie za bardzo. Można to nazwać kącikiem narcystycznym ;)

Lina_16

Eee tam!! Npiasac ze nie ma sie problemow i zaraz narczym?? :D

Christinka

Hehe... kobiety nowego pokolenia tu rosną. Pewne siebie, piękne i inteligentne :)

Lynn_2

Li!! Czy to ma być ironia????? Ja tam narazie komnpleksów nie amam :D:D:D:D

Christinka

Każdy ma kompleksy, tylko niektórzy się nimi przejmują, a inni, jak my, nie. A nie "narcystyczny", tylko jak pisałam, "kącik wzajemnej adoracji".
Też lubię swoje włosy. Szczególnie ostatnio, kiedy są takie krótkie i właściwie nic nie musze z nimi robić ... I szybko się suszą i ... ;)))

Kotylion

Skoro mowa o suszeniu to z moimi włosami przezywam koszmar...

Lynn_2

No widzisz, mówię ci, zetnij się ;DD To dziwaczne, miała kiedyś włosy pod cztery litery aż, kiedy byłam młodsza, i oczywiście nigdy mi się nie chciało ich suszyć, bo to zajmuje strasznie dużo czasu, ale nie miałam problemów jak moje koleżanki - nie suszą suszarką, bo to szkodzi, więc czekają do 22 żeby im wyschły, żeby przypadkiem nie odstawały ani na krok ... Nie wiem, kobiety są dziwne i niezrozumiałe. Co po niektóre. Większość.

Kotylion

A ja mówię nie ścinaj!! Z długimi włosami można więcej zobić a suszenie to pestka o ile wiesz jak suszyć ;)) :P

Christinka

Ja narazie zoste przy długich bo z nimi się czuje kbym była... bardziej interesująca?

Lynn_2

U mnie raczej chodzi o to że ja się dobrze czuję z moimi włosami i scinać ich nie będę (chyba ze końcówki :D)!

Christinka

Kobieta asertwyna, to kobieta szczęśliwa :)

Lynn_2

Oczywiście, oczywiście. Tak jak pisałam, po prostu chciałam coś zmienić. A że moje włosy rosną z prędkością światła (ja wiem, zaraz się ktoś przyczepi i będzie dyskusja, trudno), nie obawiałam się zbytnio ... Wielu nie wyobraża sobie ściąć włosy. No i dobra. Ale podobno wyobraźnie ma się nieograniczoną, więc ... ;))

Kotylion

Ale Kocie do czego miałybyśmy się przyczepić? ;)

Lynn_2

właśnie? Dlaczego? Ja Ci tylko kochana cholernie zazdroszczę tych szybko rosnących włosów...

Christinka

No ... powiedzmy że dziękuję. Mają swoje zalety, ale momentami trochę wzerwia częstotliwość z jaką muszę sobie obcinać grzywkę. Znaczy musiałam, jak na razie nie wiem co zrobię z tym czymś, co mam na czole ;))

Kotylion

a Kocie... wiem, że masz blond włosy, ale jaki odcień? Ciemne, jasne?