William MoseleyI

William Peter Moseley

7,6
4 933 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby William Moseley

Haha! Tak samo było z Radcliffem, Pittem, Cruisem i innymi. Kolejny koleś, na punkcie którego 1100 dziewczyn będzie miało hopla! Ale broń Boże nie mam nic przeciwko temu, ale to już jest takie schematyczne.

Sergi_van_Oli

Masz absolutna racje i zgadzam sie z Toba w 100%

Mnie osobiscie akurat to przeszkadza, poniewaz zamiast doceniac prawdziwych aktorow to ludzie podniecaja sie kims takim jak on czy D.Radcliffe. Zagral w jednym glosnym tytule i juz jest wielka gwiazda :( zenada

Sergi_van_Oli

mi on się podoba ;) i nie porównuj go prosze do Radcliffa, bo go nie cierpię ;P

Mirel

tak, tak...w pełni zgadzam sie z Mirelką...mi tez się Will bardzo podoba i nie wydaje mi się, żeby był w przyszłości tak przereklamowany jak Radcliff... pozdr :*

Sergi_van_Oli

tak, niestety masz rację, znowu się zaczyna :P

Sergi_van_Oli

W sumie to fakt... No, ale jednak między Moseleyem a Radcliffem jest spory rozdźwięk... Na korzyść W.M. :)

Dreamerin

Dokładnie, jest pewna różnica ... A teraz do ciebie kilka pytań. Czy to ty sam osobiście jesteś na tym zdjęciu? A ile masz lat? To tak z ciekawości, nie myśl sobie, że coś. No a po za tym jakich to wielkich aktorów, których według ciebie nie dostrzegamy, masz na myśli? Podaj mi nazwisko choć jednego znanego, na którego punkcie nie szaleje żadna fanka. I może to faktycznie czasami nudne, że tyle dziewczyn pisze dość często takie bzdety, to taki jest świat mój drogi i nie przekonasz mnie, że ani razu na żadnym forum nie pisałeś, że ta dziewczyna ci się podoba. Hm?
Pozdrawiam realistę

knd_2

Jeszcze raz to samo. Brat był wcześniej i nie wylogował się. Jestem kot, nie Manfred, przy całej sympatii:)))