William MoseleyI

William Peter Moseley

7,6
4 935 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby William Moseley

Dlaczego zawsze dajecie takie kiczowate zdjecie ??
Przeciez on wyglada o wiele lepiej ....

Motylek_12

też się zastanawiam... moze werzy go nie lubią? :D:D:D

veritaserum

Ciekawe wytłumaczeie :P Prosimy, prosimy i nie zmieniają... :/

veritaserum

Ciekawe wytłumaczenie... ;) Prosimy, prosimy i zdjęcia nie zmieniają :/

Christinka

Może wystarczy napisać do nich, przecież nie przeglądają każdego forum.
Zaraz to zrobię.

Kotylion

Dobra, poszło, wysłałam.
Miejmy nadzieję, że coś da.

Motylek_12

Nie wiem co wy chciecie zdjecie jest cudowne!!!Nie znacie sie!!!

Gosinka

No przecież mówię, powtarzam jak jakaś katarynka, że jestem dziwna bądź że się nie znam. I nikt mnie nie słucha!

Motylek_12

o co ci chodzi???????????????????????????????/

Gosinka

O to że się nie znam, przecież już mówiłam, że tak. Nie widzę nic odrywczego w tym stwierdzeniu. Dla upewnienia piszę jeszcze raz:
NIE ZNAM SIĘ ZBYTNIO.

Kotylion

okej tylko troche nie skapowalam twojej odpowiedzi bo wczesniej pisalas ze wysylasz do nich zeby zmienili zdjecie na profilu

Gosinka

No bo wysłałam, ale to tym bardziej potwierdziło, że się nie znam - przecież nie zmienili, prawda? :]
Pozdrawiam

Kotylion

Haha... lol... Kotylionie, ale się wplątałaś w rozmowę ;PP

Lynn_2

Mało kto umie się wplątywać w tak zawiłe rozmowy o niczym właściwie jak ja :]] Choć nawet ja miałam problemy i gubiłam się momentami w połowie filozoficznych dialogów w "Piratach z Karaibów: Na Krańcu Świata" :D
Byłyście już?
A tak w ogóle to przestańcie się wygłupiać i odnówmy nareszcie to forum, bo zaczyna być naprawdę nudno ... ;///

Kotylion

Ja bym chciała, ale na raze nie mam czasu, ale tlyko na razie. Zaraz wakacje :P A co do Piratów. Mi się podobało :P Nawet bardzo :)

Lynn_2

Nie wiem, wciąż się zastanawiam, czy to kwestia gimnazjum czy mojej osoby, że od czerwca nie ruszam palcem w stronę szkoły ...?

Kotylion

cześc Kotki :):):) czy Wy też to juz czujecie???? WAAAKACJEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jak miło!!przynajmniej przez pewien czas nie będe słyszał tego słowa "wyciągamy karteczki" albo "Marek do spowiedzi" :D jak Wam minął rok szkolny i wogóle co tammm:) mnie coś odchyliło...zciołem Skandarowską szope i przefarbowałem włosy na blond;D;D pozdro;D;D;):*

MaRqUeZ

Nie ma jak wywrotowa wypowiedź ;>>
Wakacje ... Mam je już właściwie od wtorku :DD A rok szkolny miło, tylko szkoda, że trzeba się rozstać z gimnazjum :( Ja wiem, większość tak mówi, przejdzie mi (miejmy nadzieję) za parę miesięcy :]] Teraz tylko na koniec roku, odebrać Oskara (jak go nazywamy, ale to chyba Wiktor/-ek, czy coś w ten deseń ... W każdym razie nagroda za wzorowe zachowanie i średnią minimum 5.0 przez wszystkie trzy lata) i fruu ... Do Warszawy do teatru, do Krakowa, do ... No, na wakacje w każdym razie :]

Kotylion

Trochę ten temat opuszczony ale co i tam...
Ja uważam że może i zdjęcie jest śliczne, Will wygląda słodko i w ogóle... ale jego naturalne zdjęcia wyglądają 100 razy lepiej, naprawdę :)

Motylek_12

Zgadzam się. ZMIEńCIE TO ZDJęCIE. Mimo iż to nie jest najgorsze, to na nnych wygląda lepiej

Madziula15

Najlepiej usunąć to zdjęcie i nie dawać żadnego. Will jest fuj.

Amadis

No wiesz Amadis? :D

Christinka

Przepraszam, nie mogę go znieść. Ale przez wzgląd na Was - już się zamykam ^^

Amadis

Ha, zdaża się :)) Mnie już w tej chwili nie obchodzi zwyczajnie. Na razie zostaję przy Benie ;> Inna sprawa, że już dawno nie postrafię tak ... fanatycznie wyrażać się o kimś, kto mi się podoba <myśli>

Kotylion

Aaaa... dobrze, ze tu przybyłam. Co Wy za herezję głosicie, hę? :P Will to Will :) Rządzi :* (Kurde... teraz wyszłam na jakąś głupią, pustą fankę :D)

Lynn_2

Nie po raz pierwszy i nie ostatni, Lynn ;>>> Ale i nie sama, co się martwisz. Na tym forum możesz, na innych uważaj :D
Głoszę Herezję, tak! Pobawmy się w Marcina Lutra: Skandar i Will spływają z prądem!! :DDD

Kotylion

a kto ich zastępuje? Przecież ktoś musi wypełnić dziurę? (Kotylionie jesteś strasznie nie stała w uczuciach :P)

Lynn_2

Oj lynn, ileż może mi się podobać jeden facet, który i tak nigdy nie był ideałem? Poza tym, zauważ, dzięki temu będziesz miała mniejszą konkurencję ;> No i nie chodzi mi o to, że go nienawidzę, tylko, że już mi się tak nie podoba. Lubię go i już.
Hm, myślę że w moim i w przypadku pani konsekwentnie od początku Willa nie lubiącej chwilowo przynajmniej na czoło wysuwa się Ben, ale znając mnie zaraz pojawi się ktoś nowy <rotfl>