To jest już głupota. Ani ona utalentowana, ani piękna. Na pierwsze miejsce trzeba sobie zasłużyć i zapracować.
Zgadzam się z tobą całkowicie ja jeszcze nie oglądałam Avatara i nawet nie miałam zielonego pojęcia kto to jest jak ja zobaczyłam w top 10 i to na 1 miejscu chętnie dałabym jej 1 ale nie jestem chamska może jednak ma talent ale na pewno nie na 1 miejsce...
Spokojnie, nie bylo jej wczesniej w ogole na liscie, bo miala za mala ilosc glosow. Teraz po Avatarze (gdzie zagrala bardzo dobrze) nazbierala juz wystarczajaca ich ilosc i wskoczyla na liste. A ze za tenze wspomniany Avatar (bo innych jej filmow nie widzieli) ludzie dawali jej (slusznie) wysokie oceny, to i wyladowala na samym szczycie. Jestem pewien, ze gora za pare miesiecy spadnie po za pierwsza dziesiatke. No chyba, ze w kolejnym filmie zagra znowu znakomicie, wtedy ma szanse utrzymac sie w czolowce dluzej.
A to czy jest piekna czy nie, to juz kwestia gustu, mi tam sie podoba :)
Poza Avatarem ostatnio jeszcze dobra role w Star Treku zaliczyła, takze jest dosc popularna obecnie.. Pierwsze miejsce jest raczej zaskoczeniem, ale to juz tylko wina Filmwebu ze od 1000 głosow do topu wpuszcza,co jest pułapem zdecydowanie za niskim.. poniewaz do tej pory głosowali na nia przede wszystkim Ci ktorym przypadła do gustu, w tym ja :) takze nie ma sie co mscic i celowo obnizac ocene do 1, poniewaz nawet zlosliwym okiem patrzac conajminej 7 sie jej nalezy ;)
A co było w jej grze bardzo dobre? To, że wybitnie wrzeszczała? Albo wybornie grała kosmiczmiczną przeciętniarę? To nie jest żadna skomplikowana rola, co najwyżej nauczenie się kwestii w nieludzkim języku.
Nie zgadzam się absolutnie. Urody i talentu można jej zazdrościć. Oceniać
każdy może innych, bo mu tak łatwiej ale gorzej popatrzeć na siebie z
perspektywy innej niż zazdrość, egoizm, rasizm czy też inne swoje własne
skrywane przed sobą samym kompleksy. Oglądnij AVATARa i zadaj sobie pytanie
czy umiałbyś tak zagrać jak ona, ja już znam odpowiedź. Jest jedna rzecz z
którą się zgodzę, że nie ma na tyle talentu żeby być W PIERWSZEJ 20 TOP a
co dopiero kiedy jest na pierwszym. Pozdrawiam
Zgadzam się z bieg4n. Nie jest może utalentowana na tyle żeby przyznać jej od razu 10, ale 7 spokojnie się jej należy...
Ale co to w ogóle miało być za stwierdzenie: "Ani ona utalentowana, ani piękna."?! Po pierwsze: każdy ma inny gust (mi osobiście się ona z wyglądu podoba), a po drugie (i najważniejsze) od kiedy to talent mierzy się urodą, od kiedy o tym, że ktoś zajmuje wysokie miejsce w TOP decyduje uroda?! Pomyślcie może trochę zanim cokolwiek napiszecie.
Jest chwilowo na 1 miejscu, bo dostała dużo głosów, podobnie jak avatar, a np. inne aktorki grające w mniej głośnych filmach typu dramaty, nie mają szans na przekroczenie 1000 głosów... Co nie znaczy że są gorsze, a raczej że aktorki z wielkich kinowych produkcji są dostrzegane przez większą ilość użytkowników. Avatar już spadł, pewnie Zoe też spadnie, ale myślę, że po avatarze ma duży potencjał do pokazania swojego aktorskiego kunsztu i do bycia zauważoną:)
wow!! jak to zobaczyłam to od razu zmniejszyłam moja ocenę. Podwyższę jak przejdzie szał na Avatar! Ona NIE jest aktorką do pierwszej 10!!
litości. każdy kto przekracza 1000 głośów od razu dostaje 15 tematów COOO ona pierwsza/druga/trzecia?!! proponuje poczekać 2 dni i sie nie bulwersować
Ona NIE jest aktorką do pierwszej 10!!
- a to czemu???bo niegra w byle gównach...czy może dlatego że nietrzyma z hollywoodzkimi świniami??? bynajmniej miejsce w 1/10 jak najbardziej zasłużone.
Terminal, Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły, 8 części prawdy to nie są znowu takie "byle gówna". Ale porównując ją do Meryl Streep, Helena Bonham Carter czy Cate Blanchett to wypada blado. Może z czasem będzie lepiej.
A co do tego trzymania z "hollywoodzkimi świniami" to czy poznałeś którąś osobiście że masz tak mocno wyrobione zdanie?
Nie Porównuj mi tu 60 letniej Meryl Streep do Zoë bo jest to co najmniej głupie..ty i tobie podobni powinni sie stuknac w głowe!!!ok nikt nie zaprzecza że Meryl Streep jest wibitną gwiazdą ale na boga ona jes o 30 lat starsza wiekiem i doświadczeniem jak już chcesz mi tu wyjezdzac z babciami to za 30 lat możemy wrucic do tematu...wtedy może te twoje blado wcale takie blade niebędzie...
A co do świn nieznam i szczeże wcale bym znac niechciał..pozdr
Zanim się wypowiesz w jakimkolwiek temacie naucz się pisać po polsku, bo twoje teksty są jak rzygi po taniej flaszce analfabeto.
..ale żeś mi dogadał gamoniu a tekst o flaszce igła...ale jak tak bardzo moja pisownia ci przeszkadza to"WYP!#RD@LAJ"Ćwochu jeden sram na ciebie i tobie podobnych jak sie niema do czego doczepic to mi tu z pisownią wyjezdza znalazł sie profesor Miodek...jak ci cos niepasuje to spiepszaj na strone kółka ortograficznego,a nie obrażaj mnie tu zreszta tak naprawde gówno mnie obchodzi pisownia i twoje głubkowate komentarze na jej temat.
pozdr.
Wg mnie bardzo dobrze zagrala Neytiri w Avatarze , wlozyla w role mnostwo emocji i oczywiscie 6 mies trenowala zeby w ogole sie przygotowac do zagrania tej roli.Odwalila kawal dobrej roboty w Avatarze i miejsce w top 10 nalezy jej sie z zupelnosci.Fakt nie grala w tylu filmach co inne aktorki z top 10 ale to nie czyni jej gorsza aktorka. mysle ze N.Kidman nie zagrałaby roli Neytiri tak dobrze jak zrobila to Zoe.Jest bardzo utalentowana.
Do radgory: owszem, Zoe nie zasługuje (jeszcze, za kilkanaście lat - kto wie?) na 1 miejsce w TOP, ale czy kiedykolwiek ten ranking był sprawiedliwy? Lista ta to jedynie numery popularności, które wirują i niczym w totolotku - co 2 dni nowa liczba ;)
Jednak co do urody oraz talentu zdecydowanie muszę zaprzeczyć. Jako Anamaria w "Piratachz Karaibów" wyglądala nieziemsko, zaś w "Avatarze" oraz "Star Treku" odegrała swoje role bardziej niż przyzwoicie, zaryzykowałabym stwierdzenie: bardzo dobrze.
Ok, rozumiem, że po "Avatarze" wszyscy się nią zachwycają, ale wcześniej mało kto o niej słyszał, chociaż w zasadzie kojarzę ją z "Crossroads" ale jednak bez przesady, nie jest to aktorka zasługująca na TOP 10, a tym bardziej na pierwsze miejsce.
w Avatarze zagrała naprawdę bardzo dobrzę.
Tutaj widać,że nawet bez makijażu bardzo ładnie wygląda [url]http://www.youtube.com/watch?v=P2_vB7zx_SQ[/url]
Ludzie błagam dajcie sobie spokój z listą aktorów, ile razy będziecie wałkować takie tematy, to nie jest lista najbardziej utalentowanych aktorów tylko najbardziej popularnych.
Przecież wiadomo że za miesiąc aktorka spadnie przynajmniej o 50 miejsc a wkońcu wogóle zniknie więc w czym macie problem, chodzi wam tylko o zaśmiecanie forum takimi tematami.
Jesteście takimi samymi dziećmi jak ci którzy oceniają tą aktorkę za jeden film.
Widziałem z nią tylko Avatara i jest fantastyczna, polecam wszelkiej maści Making Of czy Behind The Scenes, gdzie widać ją bez "cyfrowego make-up'u".
Oczywiście w Top 10 nie powinno jej być, ale na filmwebie wszystko w czołówce to syf. Bawi mnie kołek, który w ulubionych ma drewniaków De Niro i Hanksa, a zdolnej dziewczynie zarzuca brak talentu.
Kurwy, pozerzy i debile rządzą tym światem...
"przecież ona nie gra w avatarze tylko podkłada głos ...."
Nieeee, wcale nie gra. Ludzie pooglądajcie czasem inne tematy (http://www.youtube.com/watch?v=P2_vB7zx_SQ - ten link i podobne był już tutaj kilka razy) a nie gadacie głupoty i się ośmieszacie.
Nie oglądałam Avatara, nie znam tej aktorki, ale CO WAS OBCHODZI GŁUPI RANKING! Zawsze jak ktoś się pojawia na top liście filmwebu wszyscy się podniecają. Ma dla was znaczenie, czy wasz znienawidzony/ulubiony aktor jest na top liście. !?
Ani piękna? Spójrz najpierw na siebie. Założę się , że jesteś tłustą osobą i jej zazdrościsz. A ona dobrze zagrała. Wczoraj byłam na Avatarze i bardzo mi się podobał-jej gra aktorska także
najlepszym dowodem na to ze brak jej talentu, niech beda jej inne role. Wlasnie, moze moglby mi ktos powiedziec, gdzie indziej zagrala z wyjatkiem tego, jak to wszyscy mowia, cudownego i wspanialego Avatara. Zaloze sie, ze ponad polowa tych co sie tu wypowiada z pewnoscia jej nie kojarzy albo nawet nie zna z innych rol.
przejmowac sie rankingami na FILMWEBIE to jest maksymalna glupota i musi
byc wielka porazka dla rodzicow ,ze urodzilo im sie ulomne dziecko
no chyba tematy zaklada sie po to, aby jesli ktos mial cos do powiedzenia, mogl to uczynic. Jesli nie interesuje Cie taka "rozmowa", to nie wiem co tu robisz...
Jest śliczna, jej gra w Avatarze była prawdziwa, pełna emocji i pokazała dziewczyna,że ma talent. nie możecie mieć pretensji że była na 1 miejscu, ponieważ każdy ją ocenia indywidualnie i widać,że większości osób się spodobała. Uszanujcie decyzje innych, a nie od razu po niej jeździcie (lub po osobach, którym podoba się jej gra).
Większość aktorów by nie umiała tak zagrać.
A co de Niro i Hanksa.Nie widzę u nich wielkiego talentu. Zoe ma za to potencjał.
A Nicole Kidman?Jest utalentowana,ma ciekawy typ urody, ale(przepraszam!) jej gra jest trochę drętwa. Lubię ją,doceniam, ale najlepsza na świecie nie jest.
No i nie da się jej porównać do Zoe,ponieważ kariera tej drugiej dopiero nabiera tempa, i nie miała szansy jeszcze udowodnić na co ją stać. Czekam na jej kolejny film.