A ja myślałem że to Katy Perry grała w "Yes Man"... Czy tylko mi się wydaje czy one są identyczne z wyglądu?
Identyczne nie są. :P
Może z deczka podobne.
Ale Zooey jest chyba niższa, a poza tym jest o 5 lat starsza.
No, i Katy jest naturalną blondynką, przefarbowaną na czarny, a Zooey jest naturalną brunetką ;P
O lol. To co że niższa czy wyższa i farbowana, liczą się rysy twarzy i ogólnie wygląd na pierwszy rzut oka a tu są identyczne! Pewnie że jak staną dwie koło siebie to widać różnice, ale mówię serio jak oglądałem "Yes Mana" to byłem w 100% pewny że to Katy gra w tym filmie, byłem bardzo rozczarowany jak po seansie wszedłem na filmweba i odkryłem tę "przerażającą prawdę :D"
rzeczywiście są bardzo podobne.. wystarczy zobaczyć ich wspólne zdjęcie http://www.celebritywonder.com/picture/Katie_Perry/zooeydeschan_grant_8855759.jp g
No i znów ta bezsensowna dyskusja.
Jeżeli chodzi o fizyczne podobieństwo to jeżeli chodzi o fizjonomię twarzy w ogóle nie są do siebie podobne - wystarczy zobaczyć Zooey w wersji blond. Fakt, że ludzie mylą ją z Katy, jest spowodowany tym że specjaliści od "image" K. bezczelnie zerżnęli look od Zooey.
moim skromnym zdaniem Katy jest o wiele ładniejsza. te jej oczka... nosek... i do tego Katy strzela zaje**ste minki :D
I kissed Katy Perry and I liked it!
to jest niesamowite...
ta fota to serio - jedna dziewczyna, jedna Zooey...
tak wygląda Katy pod odp kątem i retuszem.
W młodzieżowym czasopiśmie zdjęcie Zooey
jest podpisane ,,Katy Perry'' i co ja mogę...
Do teraz myślałem ze ta aktorka i piosenkarka to jedna i ta sama osoba. Normalnie jak 2 krople wody :D
Dodajcie sobie jeszcze Emily Blunt i mamy Świętą Trójcę :D , podziwiam te trzy Panie już od jakiegoś czasu...ahh : ) Pozdro.
Moim zdaniem Zooey ma łagodniejsze rysy, ale rzeczywiście na pierwszy rzut oka są bardzo podobne. Gdyby nie to, że Katy nie gra w ogóle w filmach ;)
Haha! Bez kitu! O lol! Rozwaliło mnie! Emily Blunt jest równiez bardzo
podobna! Haha! Co to kurde bliźniaki syjamskie rozdzielone? :D:D:D x100!!
Hehe.
Dla mnie one też są identyczne:) Tzn. wiem, że identyczne na pewno nie są, ale pewnie miałabym problem z odróżnieniem w pierwszym momencie.
Moim zdaniem one są bardzo podobne... ale Zooey ma coś tez z swojej siestry Emily (gra w serialu Kości) i to właśnie je różni ;)
noo wszedłem na ten film i miałem to przytoczyć i zacząć nowy temat czy tez myślicie że ona jest podobna do katy Perry:) i myslałem że tylko ja to widzę ale widzę że nie tylko więc tak no ona przypomina duzo Katy perry ja nie wiedziałemm czy to ona czy nie dopiero sobie na recenzji sprawdziłem,no ale jest podobna widziałem ją w 500 Dni na miłość noi może nie są takie podobne ale są dosc podobne żeby je pomylić bo Katy perrt zmienia sie w teledyskach swoich ciągle więc w filmie też by mogła być inna więc ma sie wątpliwosci:)