Zosia Mamet

Zosia Russell Mamet

6,8
1 877 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zosia Mamet

brzydka ale z pewnością utalentowana. Powinna tylko grać jakieś wredne jędze.

tokszok

Fakt, strasznie brzydka :(

tokszok

Uroda nie jest wyznacznikiem aktorstwa ;)
Weźmy takiego Dafoe...

JaroTomik

Brzydal....

tokszok

Ale kunszt aktorski niezwykły.

tokszok

brzydka to chyba za dużo powiedziane. zgrabna, zwracająca uwagę, o nietypowej urodzie (a w Girls dodatkowo z mało przyjemnym, nadąsanym wyrazem twarzy), ale nie brzydka.

nomiko

Brzydka, brzydka. Nietypowa uroda to ładna inaczej.

tokszok

haha, brzydka to jest wulgarna Doda, Siwcowa i koszmarne Kardaszjanki, a to jest normalna dziewczyna o klasycznych rysach byłam przekonana, że jest to Anna Kendrick - uderzające podobieństwo http://www.filmweb.pl/person/Anna+Kendrick-13280 7

Kasha

Doda jest piękna

tokszok

hahaha, no to jestem w domu, jak sztuczna napompowana do granic wytrzymałości i zrobiona Doda jest piękna to już wiem jakie masz oczekiwania :D
haha, a normalna naturalna prawdziwa kobieta, jest brzydka, brawo, gratuluję gustu! :D

Kasha

Oj tam. Normalna kobieta może być brzydka i może być piękna. Doda należy do tych drugich.

tokszok

'gratuluję' gustu ;P
sztuczne cycki, sztuczne zęby, sztuczne pośladki, sztuczne policzki, sztuczne rzęsy, sztuczna twarz, sztuczne włosy...ech szkoda gadać..

tokszok

Co za brednie. No tak - wszyscy mamy być pięęęęęęękni, żeby nie burzyć estetyzmu. A mogę zapytać was Piękni - co to w ogóle znaczy to mądre słowo "piękna"? Blondynka, brunetka, rudowłosa? z dużym nosem, a może małym, filigranowa czy ciutkę pulchna? nie ma czegoś takiego jak jedynie słuszny wzorzec piękna. Dla mnie osobiście istotą rzeczy jest osobowość. To czyni kobietę czy mężczyznę - interesującym. Czy naprawdę na portalu filmowym muszą być poruszane tak fantastycznie inteligentne dyskusje? dla mnie dowód, że iloraz inteligencji publiki mizernieje i zaglądają tutaj pustaki.

MadameAg

No wreszcie jakaś intelektualistka