PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=833595}
6,2 25 tys. ocen
6,2 10 1 24910
5,5 4 krytyków
Żmijowisko
powrót do forum serialu Żmijowisko

Kamila Urzędowska jako Sabina to jeden z niewielu plusów tego serialu, ciekawa, intrygująca enigmatyczna postać.

ocenił(a) serial na 10
Rrouge

Beznadziejna postać. No chyba że ktoś lubi motyw czarnych mszy?

damprz

Uwielbiam ogólnie motyw takich postaci którzy mają coś nie tak z głową i mistycyzmu :) już nie mówiąc że przynajmniej należy do nie licznego grona obsady tego serialu która stara się jakoś grać.

ocenił(a) serial na 5
Rrouge

Po 3 odcinku jest to dla mnie zdecydowanie przerysowana postać i mocno irytująca. W książce była zachowana jako taka równowaga, a tutaj zdecydowanie staje się dla mnie trudna do zniesienia. Głównie poprzez manieryczność.

ocenił(a) serial na 8
Rrouge

Próba gry na wiecznym wk#$@^wie wyszła jej tragicznie. Tak bardzo próbowała się wczuć, że zrobiła z tej roli karykaturę.

Rrouge

Sorry, ale dziewczyna grała stale na jednej nucie, poza złością nie umiała pokazać żadnych innych emocji, ŻADNYCH. Zbudowała postać przesadnie uproszczoną, irytującą w swojej śmieszności i boleśnie przewidywalną. Ilekroć zaczynał się watek z nią, zaczynał się śmiech u widza, bo oglądaliśmy drewnianą karykaturę, a nie żywą osobę.
Może w książce ta postać też jest tak prosto rysowana - nie wiem, na szczęście (jak sądzę) nie czytałem, ale naprawdę nie dało się tego jakoś zniuansować? Choć trochę, choć momentami, choć przez sekundę?
Serial w kilku partiach oglądałem, bo był namolnie reklamowany. Całości nie zdzierżyłem, przyznaję. Wkurzające doświadczenie.
Płacisz ten abonament, a potem dostajesz taki totalny gniot.

ocenił(a) serial na 3
Rrouge

Mnie ciekawi jedna rzecz. Czemu ona zmieniała szkołę kilka dni przed wakacjami?

ocenił(a) serial na 9
McGyverPL

Bo rozwaliła w innej szkole twarz dziewczyny młotkiem?

ocenił(a) serial na 3
Rrouge

Aktorsko bardzo dobrze, ale postac okropna, obleśna, wulgarna, nie idzie na nią patrzeć i jej słuchać.Przez to nie da się oglądać tego serialu

marta_2222

Faktycznie może zrazić, akurat ja sam lubię tego typu wulgarne, chamskie, sukowate, obłąkane typy postaci :D

ocenił(a) serial na 3
Rrouge

Naprawdę lubisz takie kobiety?Chciałbyś,żeby Twoja córka taka była ? :)

marta_2222

Nie napisałem że lubię takie kobiety ;D proszę czytać ze zrozumieniem :) "lubię tego typu wulgarne, chamskie, sukowate, obłąkane typy postaci", postacie w serialach, filmach nie ludzie w prawdziwym życiu :D bardzo często wolę w serialach i filmach postacie które mają coś nie tak z główkami, są sukowate, przebiegłe czy manipulacyjne gdyż są po prostu dla mnie ciekawsze do oglądania, wywołują więcej emocji i więcej się na ekranie dzięki nim dzieje.

ocenił(a) serial na 9
Rrouge

Dla mnie super zagrała, intryujaca postać

ocenił(a) serial na 4
Rrouge

Jest okropna i totalnie przerysowana...