Dlaczego wczoraj ocena serialu wynosiła 4 "z hakiem", a dzisiaj już 7???
Dodam tylko, że zgadzam sie z wieloma krytycznymi recenzjami piętnującymi (to właściwe słowo),między innymi, niestrawne dialogi, drewniane aktorstwo oraz swego rodzaju uniwersalizm przedstawionej historii rozumiany w ten sposób, że perypetie bohaterów mogłyby rozgrywać się równie dobrze w jakikolwiek innym kraju / miejscu, a Polska jest jedynie krajobrazem czy tłem malarskim na tle ktorego rozgrywają się przedstawone wydarzenia.
Też mnie ciekawi. Wczoraj co prawda liczba wystawionych ocen wynosiła 6, a dzisiaj 576, więc sporo się mogło zmienić, jednak faktycznie wygląd to trochę podejrzanie.
Te wczorajsze oceny pojawily sie kilka minut po premierze, wiec wedlug mnie raczej te pierwsze oceny byly podejrzane ;) Teraz to juz bardziej realne oceny, szczegolnie jak sie popatrzy w komentarze i jednak jest duzo osob ktorym sie serial podobal.
pierwsze oceny pochodzą pewnie od recenzentów, którzy wiedzieli serial przedpremierowo
Przypuszczam, że wczoraj w pierwszej kolejności serial oceniły osoby szczególnie nielubiące Agnieszki Holland, dzisiaj mamy już ocenę bazującą w większej części na opinii osób, które obejrzały serial w całości - i im produkcja przeważnie się podobała.