PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18624
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

Moja kolejność:

2,1,5,4,3. Szóstego nie widziałem, ale początek ma fajny.

ocenił(a) serial na 10
scarecrow_5

to jakas kpina;]
bezwzglednym #1 jest sezon 3 potem rownie genialny 4,1,7<?>,2,6,5.

ocenił(a) serial na 9
a_r_q_s_h

Dlaczego dla ciebie najgorszy był 3? Dla mnie był najlepszy;)

ocenił(a) serial na 8
Anita23

widzialam wszystkie 6 sezonow a jak zaczely sie wakacje powtorzylam sobie wszystkie odcinki sezonu 2,3i5.
moja kolejnosc to:
5,2,4,3,1,6

ocenił(a) serial na 9
Skyler

Ja nie oglądałam jeszcze 2, 6 i całego 1(jestem właśnie w trakcie oglądania). Do tej pory najgorszy był sezon 4

ocenił(a) serial na 10
Anita23

oj balagan robicie!! ;)

http://www.filmweb.pl/topic/518849/Kt%C3%B3ry+sezon+wedlug+was+najlepszy+.html

ocenił(a) serial na 10
Misiek_5

ok, bałagan bałaganem ale moja kolejność:

3,2,1,5,4,6

ocenił(a) serial na 10
joshlymanfan

Nie widziałem jeszcze niestety szóstego ale widzę że większości sie nie podobał.
U mnie kolejność była by taka
2,3,5,1,4

ocenił(a) serial na 6
Abruzzi

Czyli co? 6 najgorszy? ;/

ocenił(a) serial na 10
era

Jestem po 22 odcinkach 6 sezonu. Wcale nie wydaje mi się najgorszy choć daleko mu do np. 2 albo 3

a_r_q_s_h

Moja kolejnosc: 3,2,5,4,6,1
POZDRAWIAM

ocenił(a) serial na 10
a_r_q_s_h

dla mnie to 1,2,3,4,5,6 =>KOLEJNOSC PRZYPADKOWA ;)
a teraz powtarzam sobie od poczatku i dzis wlasnie zaczalem 2 sezon

a_r_q_s_h

a ja: 3,4,5,1,2,6 ;)

hmm 6 sezon jakos słaby był nie wiem w porównaniu do poprzednich. . .

Mały Spoiler:

6 sezon uwidocznił brak kilku uśmierconych postaci, lubianych , a przy tym dobrych aktorów;]

ocenił(a) serial na 9
asiunia1214

2,3,1,4,5,6 tak jest najlepiej:)

ocenił(a) serial na 10
Maximus_D_M_

Dla mnie: 5, 2, 3, 1, 4, 6

ocenił(a) serial na 9
a_r_q_s_h

Moja kolejność po obejrzeniu 6 sezonów:
3,5,2,1,4,6

ocenił(a) serial na 8
a_r_q_s_h

Zgadzam się w 100% z kolejnością @a-r-q-s-h.

No może z drobnym wyjątkiem - pierwszy był chyba najlepszy.

A więc: 1, 2, 5, 4, 3.

ocenił(a) serial na 10
Uzi

1 ze sezon nie pamietam tak dokłatnie ale bylo tos nowego wiec uwazam ze 1byl najlepszy pozniej dalby, 2 3 i 5 4 ze sezon jest najslabszy co widzialem w emitujacy odcinka na TV4 ale i tak trzyma poziom.A tak prz okazji pamietac co bylo celem 1 zesonie czym grozi terorysci np w 2 i w3

ocenił(a) serial na 10
kinoman85

5
6
4
1
2
3

Taka jest moja kolejność.

ocenił(a) serial na 10
a_r_q_s_h

no cóż po obejrzeniu 6go sezony muszę skorygować listę którą zapodałem w temacie. Zaznaczam ze jestem wielkim fanem tego serialu i uważam że nie ma lepszego serialu sensacyjnego w tv i nigdy nie było. Chcę też dodać że wcale nie uważam że 6ty sezon jest zły, wręcz rozwaliła mnie końcówka na platformie wiertniczej i rzeczy które się dowiedziałem w tym sezonie są powalające i bardzo wiele wyjaśniają i posuwają główny wątek, dyskretnie spajający wszystkie sezony, do przodu. Moja kolejność:

2,1,5,6,4,3

A teraz parę wyjaśnień

2 sezon - za aktorstwo, idealnie budowane napięcie, wzruszające historie bohaterów i same postaci, emocje, SCENA W KOLOSEUM na końcu to miód, a zwłaszcza ta muzyka i bauer eliminujący po kolei tych ziomków!!!

1 sezon - początek wszystkiego, tajemniczy klimat, sentyment, wspomnienia, końcówka, zaskoczenie formą serialu i tym że nie wszystko sie dobrze konczy zawsze jak w innych amerykanskich serialach.

5 sezon - super aktorstwo, napięcie od początku do konca, żona prezydenta Danielsa, zaskakujący od poczatku do końca

6 sezon - poznanie kulisów spisków i ze w to wszystko jest zamiaszany Bauera ojciec i brat, i wogóle wiele wyjaśniajacy sezon

4,3 sezon - są świetne tak samo :) ale daję na koniec bo najmniej wnoszą do głównego wątku dlatego nie ma się przy nich szczeny otwartej cały czas. Są bardziej zamkniętymi całościami niż reszta sezonów.

ocenił(a) serial na 10
a_r_q_s_h

5 sezon najlepszy!!!!! najbardziej trzymajacy w napieciu i najwiecej zwrotow akcji. reszta sezonow tez jest swietna. potem bym dała sezon 2.

ocenił(a) serial na 10
a_r_q_s_h

Mnie najbardziej się 5 sezon podobał, potem 4, potem 3, potem 2, potem 1, potem 6. Nie wiem jak z 7 będzie, jestem po 3 odcinkach i na razie jest zajebiście :) Trochę nie po kolei oglądałem te sezony i może dlatego taka kolejność. Zacząłem oglądać od 1, potem obejrzałem od razu 4, potem 5, potem 6, potem wróciłem do 2, a na koniec 3.
Absolutnie cudowny serial.

ocenił(a) serial na 10
konsewatywnyliberal

2,5,3,4,1,6

7 pozostawiam bez oceny, bo jeszcze go nie widziałem.

ocenił(a) serial na 7
scarecrow_5

3,2,6,7,4,5,1

<za którki>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>

ocenił(a) serial na 10
SzOpMaN

3, 4, 1, 7, 2, 6, 5 oficjalny ranking

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

Prawie trafiłaś :)

3,4,1,7,2,5,6 :*

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Oficjalny ranking po zakończeniu 7 sezonu:
3,4,7,1,2,5,6.

ocenił(a) serial na 10
a_r_q_s_h

mój ranking po 7 sezonach:
2,5,7,3,4,1,6

użytkownik usunięty
a_r_q_s_h

***SPOILERY***

Widziałam wszystkie 7 sezonów, ale muszę przyznać, że tylko pierwsze 4 mi się podobały. Potem to już równia pochyła. Scenarzyści zaczęli usuwać wszystkie głównych bohaterów, a nowe postaci były jakieś takie mdłe. W ogóle nie przypadła mi do gustu Nadia, Karen i Wayne Palmer z 6 sezonu, a 7 to normalnie masakra. Wątek prezydencki strasznie nudny, mdła Renee Walker i oczywiście Jack Bauer, który przez 3/4 sezonu umiera. Jestem naprawdę rozczarowana, liczyłam na coś innego...

ocenił(a) serial na 10

Mam podobne zdanie jeśli chodzi o uśmiercanie bohaterów, bo nowi jakoś mnie nie przekonują, a najbardziej mnie wpienia Morris. Komu przeszkadzał taki Bill Buchanan, Curtis Manning, Edgar Stiles czy George Mason? Wayne Palmer był świetny jako doradca swojego brata, ale jako prezydent mi nie pasował.

ocenił(a) serial na 10
scarecrow_5

Według mnie każdy sezon był genialny z wyjątkiem troszkę słabszego 6 sezonu. Ale jeśli mam ocenic który był najlepszy to zestawiiłbym je w takiej kolejności:

2,3,1,5,7,4,6

ocenił(a) serial na 10
scarecrow_5

Edgar Stiles przeszkadzał np mi. A Morris jest zabawny - nie wiem jak można go nie lubić. Co do nowych postaci: Rene, Janis, Sean, Larry, Allison, Olivia, Henry - beznadziejni, natomiast nowy Tony, Cara Bowden i Alan Wilson fantastyczni. Z tych co wymieniłeś to napewno najbardziej szkoda było Billa i George`a.

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Mi natomiast Edgar się podobał. Co do postaci z 7 sezonu. Co do Janis, Allison, Olivi, Henrego i Seana się zgodzę, byli beznadziejni. Renee i Larry może fantastyczni nie byli, ale nie można mowic że byli beznadziejni ;). Ja mam odnośnie do nich mieszane uczucia.