Po prostu mną wstrząsnął tak szybko zleciał że nawet nie wiem kiedy zleciało mi te 42 min. Ale po kolei Tony koszący 2 agentów FBI mistrzostwo Tony duszący pazerną mendę Galveza kurtynką przypomniał mi gra Manhunt 2 kto wie może Tony grał :) Tylko zastanawia mnie jak on mu z tą kurtynką na twarzy powiedział gdzie schował pojemnik. A później chłopak wziął prysznic. No ale za to okazało się że Tony nie zna dokładnie szefów spisku. Scena przesłuchania Bauer vs Johnas też miodna zwłaszcza tekst żeby Hoges wyświadczył sobie i swojej rodzinie przysługę i powiedział co wie. A później lipny telefon do koleżanki z gazety Jack po prostu jest świetny. Tekst rzucony o CTU LIHTE też był świetny.
A jak myślicie co się stało z Seaton? Siedział w celi z Jonasem i później wyparował. Ciekawe czy jeszcze się pojawi.
light. Nie chcący włączyło mi się wyślij. Ale wracając do tematu, to świetne było też jak się Jack wkurzył na Janis to się jej należało jak się jej nie podoba niech spada. Tylko szkoda że Jack nie powiedził Cloe co się z nim dzieje.
Ale i tak się połapała jak przekęcił nazwisko Pani Prezydent na Pana Prezydent. Więc pewnie jej powie w następnym odcinku.
A teraz zastanawia mnie jak Olivia pozbędzie się Jonasa. I mam nadzieje że nie wykryją wszystkich spiskowców w 4 odcinki bo się troszkę zdziwię i wkurzę.
Mam też nadzieje że Jack nie zabije Tonego bo po tym co robi w ostatnich odcinkach zrobi mi się szkoda jak wskrzesili go tylko po to żeby go Jack zabił. Znowu pozostaje czekać tydzień na następny odcinek :(
spadlam z fotela jak jack udawal ze dzwoni do Amy z gazety i jonas z tego lozka tak 'no wait wait wait' jak male dziecko;d;d <3 jezu olivka mnie coraz bardziej denerwuje niecierpie jej. no nawet jakby chcieli to nie zdarza przez 4h tego zrobic wiec w 2085 wraz w pojawieniem sie 8 sezonu dowiemy sie co bedzie dalej;]
no wlasnie gdyby tonego teraz zabili to by byla istna glupota, tyle sie napocili zeby usprawiedliwic jakos jego powrot a tu bach !
Tak btw...
Jest i kolejna marchewkowa! Tym razym Amy Price Francis aka Cara Bowden.
Co prawda w Kalifornikejszyn była bardziej smakowita, ale i tak jest to kaliber na poziomie Annie Wersching.
Coraz z resztą w serialach więcej widzę redhead piękności, także jestem zdecydowanie na TAK.
..Choć do Christiny Hendricks im trochę brakuje...
No rude w tym sezonie rządzą :), ale Olivie najmniej lubię i mam nadzieje że ją wykończą do końca sezonu. Z tym powinni zdarzyć w 4 godziny :)
No moim zdaniem swietny odcinek , choć Jack nikogo w nim nie zastrzelił :):). Świetna była scena jak Jack nawrzucał tej specjalistce od komputerów , co pracowała z Chloe. Dobrze jej tak bo od poczatku jakaś wredna była ...