PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18624
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

Ja wlasnie znalazlem wolne 2x12h i tyle co skonczylem ogladac. I musze przyznac (spotkalem sie na roznych forach gdzie mozna przeczytac ze slaby, nudny, schematyczny itd.)jest to jeden z lepsiejszych sezonow(chociaz dla mnie i tak kazdy jest na rownym czyli wysokim poziomie) Schematyczny? A ktory nie jest taki od 2 w gore ale do tego to juz chyba zdazylismy sie przyzwyczaic? Nudny? Nie powiem, czasami przynudzali ale jak w kazdym bywaja takie chwile. No wlasnie, CHWILE bo zaraz po tej chwili akcja zaczyna sie od nowa. Moze niektore watki wprowadzone na sile ale i tak super sie oglada-pozatym w kazdym sezonie byl jakis watek wprowadzony ktory nic wielkiego nie wnosil do glownego watku. Ot tak dla dobicie do 24 H :)
Kolejny raz zajebisty scenariusz, zdjecia, montaz, dialogi, itp, itd. Poprostu jak dla mnie rewelka. Oczywiscie z niecierpliwoscia czekam na 7 sezon i mam nadzieje ze nie przedostatni ;)

P.S. To jest tylko moje zdanie, nikt nie musi sie z nim zgadzac:)

ocenił(a) serial na 10
vash_84

jak dla mnie zdecydowanie najgorszy sezon ze wszystkich. wszzystkie watki wystepujace w sezonie, to pozbierane po troszku czesci skladowe poprzednich sezonow. zamach na prezydenta byl niemalze blizniaczy do tego w pierwszym sezonie; ambasada - patrz 4 sezon; wymuszona zmiana na stanowisku prezydenta - patrz 2 sezon; wspolpracownica prezydenta jest kochanka obcego agenta - patrz 1 sezon; nagranie-hak na vice-prezydenta - patrz 5 sezon; rzad pewnego kraju w azji ukrywa, czy tez nie pomaga w schwytaniu, terrorystow - patrz 2 sezon; itd itd.

ocenił(a) serial na 10
Misiek_5

zgadzam się calkowicie. 6 sezon to zlepek motywów już gdzieś widzianych. Moim zdaniem dało się oglądac tylko i wyłącznie dzięki wspaniałej kreacji Sutherlanda.

ocenił(a) serial na 10
joshlymanfan

Najgorszy sezon ze wszystkich. Za dużo dłużyzn i kilka niepotrzebnych wątków, od 24 oczekuje znaczniej więcej niż 6 sezon.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
vash_84

Moze i byl najgorszy, ale i tak wole to niz jakikolwiek inny serial. Wlasnie z 24 zaczela sie moja "przygoda" z ogladaniem seriali. Akurat bylam na zwolnieniu ciazowym, wiec moglam ogladac non stop. Potem byl prison i lost, ale to juz gora po 2-3 odcinki na raz. Sciagnelam ostatnio 4400 ale zanudzilam sie i nawet nie obejrzalam do konca tego co sciagnelam.
Mam jakies dziewne przeczucie, ze na 7 sezon szykowane jest cos extra. Zobaczymy

ocenił(a) serial na 10
magda_17

ja wszystko tak samo. poza ciaza :D 24 jest dla mnie najlepszy, mimo wpadki , jaka jest 6 sezon.