Co się do cholery, dzieje dlaczego seriale które mają mniejszą ilość głosów są tak wysoko? To chyba powinno być wg ilości oddanych głosów. Poza tym podejrzewam że kilka osób, zakłada po kilka kont < jak z tego samego ip to powinni ich blokować> i celowo obniża średnią seriali. Pracownicy Filmwebu, powinien coś z tym zrobić! I lista powinna być wg ilości oddanych głosów.
Z tym Top 100 seriale zawsze jest problem, z resztą nie tylko z Top 100 seriali.W Top 100 aktorów też się kwiatki zdarzają, np. Hugh Laurie jest na 12 miejscu, nie twierdze że zły z niego aktor, ale za jedna role w serialu 12 miejsce to stanowczo za dużo.
Powracając do seriali. Obecnie 24 godziny są na 102 miejscu. A przez ostatnie dni konsekwentnie spadał ten serial 96,98 i 102.Sam nie potrafię tego zrozumieć, po prawie 6 sezonach, mogę śmiało stwierdzić, że powinien się znajdować w pierwszej 50-tce. A zamiast niego tam co? Gumisie i Muminki.Cóż, jedyny sposób na nie tracenie nerwów na tego typu sprawy, to po prostu omijanie ich szerokim łukiem.Chociaż ja sie dziś nie powstrzymałem i dałem 24 godzinom ocenę 9/10. Mam nadzieję, że szybko wróci do Top 100, bo ten serial naprawdę na to zasługuje.
Robert dałem 1 kilku serialom w pobliżu, za co mnie tak linczowaliście, ale zaniechałem tego wstrętnego procederu i widzisz skutki :P
1 to i ja dałem Muminkom itp badziewnym bajką, i serialom, które mi się nie podobały. I podkreślił bym słowo nie podobały tzn że oglądałem a nie dałem 1 bo są wyżej. Chodzi mi o to że jednak powinno być po liczbie oddanych głosów. A nie że widzę, badziewny serial McLeod's Daughters, który ma liczbę głosów aż 685 i jest o dziwo 85. A co nam da, że w 5 damy po 1 kilku serialom? Powinien być zmieniony system, na tv com są kategorie i kategorii sensacje 24 jest 12. A w ogólnej 52 (nie jestem pewny dawno nie byłem). I tak powinno to wyglądać
Mam pewną propozycję. Administratorzy tego portalu powinni wprowadzić dodatkową ocenę filmów i aktorów na podstawie m.in. następujących kryteriów:
- ilość zebranych nagród
- ilość nominacji
- opinia krytyków filmowych z uznanych czasopism o tematyce filmowej
Wówczas mielibyśmy klarowny obraz obiektywnej punktacji w porównaniu z tą naciąganą
24 wypadło już z Top100, toż to skandal! Pewnie jakiś antyfan założył kilka kont i sypał 1, tak jak to było w przypadku Ojca Chrzestnego
Co się do cholery, dzieje dlaczego seriale które mają mniejszą ilość głosów są tak wysoko? To chyba powinno być wg ilości oddanych głosów. Poza tym podejrzewam że kilka osób, zakłada po kilka kont < jak z tego samego ip to powinni ich blokować> i celowo obniża średnią seriali. Pracownicy Filmwebu, powinien coś z tym zrobić! I lista powinna być wg ilości oddanych głosów.