Czy sądzicie ze Polsat wyemituje 3 serie we wakacje tak jak to było z drugą Mam nadzieje ze nie bedzie tak jak z druga serią,która była podoś długiej przerwie od I serii.
oby tak bylo ale nie ma sensu robic se wiekszych nadzieji bo polsat wogule nie szanuje widzuw i puszcza same guwna zamiast porzadnych rzeczy a jak puszcza cos lepszego to o takiej porze ze zostawie to bez komentarza a ty jak nie widziales 3 sezonu to lepiej se sciagnij z neta bo na polsat nie co liczyc
NA 100% nie w wakacje. Możliwe że po wakacjach ale wtedy to pewnie koło 23, 24 w nocy, albo na TV4 na co są spore szanse.
bylem na stronie internetowej nie stety ani polsat ani TY4 nie puszcza trzecia serie to jest skandal nigdy tak dlugo nie czekalo sie na serial po pierrwszej seri tez czekalo sie dlugo na drugia serie tak samo jest z trzecia miala byc we wakacje nie bylo po wakcjach a znowu do jasnej cholery polsat w tym roku na jesien nie nawaali tak seriali zeby godz nie zmiescily sie w ramowce a TV4to juz kompletnie nie nawali seriali nie stety nie popieram sciagania z neta filmow ale to zrobie bo juz nie ufam ze bedzie dostepny film na zime na wiosne chyba canal+ gratuluje wogole po zapoznaiu sie z oferta jesienna wsystkich stacji mam nie dosyt brakuje mi czegos