PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18624
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

Która z dziewczyn waszym zdaniem najbardziej pasuje do Jacka???
a)Teri Bauer
b)Nina Myers
c)Kate Warner
d)Claudia Salazar
e)Audrey Raines
???

ocenił(a) serial na 8
hippie

Oczywiście i bezapelacyjnie NINA MYERS!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
hippie

Sherry Palmer :)) Jednym z lepszych motywów II sezonu była moim zdaniem współpraca tej dwójki, wcielonego dobra i wcielonego zła :) Mieszanka wybuchowa. A mówiąc serio to ciężko powiedzieć, najbardziej chyba pasuje Nina Myers. Na drugim miejscu stawiam Audrey Raines. A przy okazji, czemu nie wyszło Jackowi z Kate Warner ? Nie pamiętam już czy było to wyjaśnione. Fajna była ta Kate.

użytkownik usunięty
hippie

Mówcie co chcecie a do Jacka najbardziej pasuje Czerwona Sonia...
Ps: ktoś tu nazwał Jacka "wcielonym dobrem" czy jakoś tak... no nie wiem czy to prawda tak do końca, Ja z bratem liczymy zwłoki pozostawione przez pana Bauera na ulicach L.A.
Jasne ,że walczy w słusznej sprawie, tylko nie zapominajmy, że kieruje się zasadą : mniejszego zła, co nie koniecznie jest dobre. Najlepiej motywację J.Bauera opisał Tony Almeyda w 4 serii : "Niektórzy najlepiej czują się w piekle", co może nam uzmysłowić, że Jack nie zawsze ratuje świat bo jest taaaak dobrym czlowiekiem,,, on po prostu MUSI to robić.
Myślicie, że Jack uzależnił się wyłącznie od heroiny;) ?
Ps: slowo heroina pochodzi od greckiego słowa "heros/heroina" czyli bohater/bohaterka; czy tylko ja zauważam analogię, że Jack Bauer field operation chief of Counter Terrorist Unit jest uzależniony od bohaterstwa???

ocenił(a) serial na 10
hippie

ja myśle że Audrey.. tylko szkoda że Audrey jest wtyczką w CTU.. Jack zostanie bez pary :P

ocenił(a) serial na 8
kacha

Kacha, na litość boską!!! Takie sprawy pisze się w spoilerze!!!!!

Damnit

Audrey nie jest wtyczką ;) (i teraz się zastanawiaj czy ona czy ja mówię prawdę ;))

hippie

Hmm... Przy Kate Warner Jack staje się zupełnie innym człowiekiem;)... spokojny, miły i w ogóle... Według mnie najbardziej do niego pasuje Nina, nie była taka naiwna jak Claudia...

hippie

Tylko Nina!!!!!!!-dla niego tylko kobieta z charaterem-dobro ze złem(ale jakże "subtelnym" zawsze się przyciąga!!!

maryniabed

Najładniejsza jest Audrey i najbardziej do niego pasuje i do tego bardzo go kocha.wybaczyła mu nawet zabójstwo Paula!.chociaz ta laska u której jack wynajmoał pokój to ma najlepsze wymiary :D. nina i Audrey mają przeciętne. a kate średnie. ale kate do jack'a niepasuje jest zbyt spokojna. pozatm końcówka 5 sezonu wymiotła wszystkich na maxa !!!!!!!! niewytrzymam do stycznia poprostu.

ocenił(a) serial na 10
hippie

Jak dla mnie to tylko i wyłącznie Kate! Teri mi się nie widziała wogóle, Nina to chyba nie za bardzo:p Claudie za mało poznaliśmy a Audrey mi się absolutnie nie podobała (ws. w 5 sezonie była już lepsza i ogólnie postać całkiem jeszcze możliwa ale moim zdaniem aktorkę dobrali nieszczególną). A więc powtórzę raz jeszcze: wg mnie do Jacka najlepiej pasuje Kate Warner. Młoda, piękna, inteligentna i odważna. Dużo przeszła i mimo to się nie załamała, nie usiadła i nie płakała tylko starała sie pomóc jak tylko mogła. Bardzo żałuję, że była obecna tylko w drugiej serii (tego kilkuminutowego wystapienia w pierwszym odcinku trzeciej nie liczę) i wątpię by jeszcze powróciła - tymbardziej, że w siódmym sezonie Jack ma się spotykać z jakąś policjantką czy coś takiego... No ale jakby np: w 8 wróciła Kate to byłbym wniebowzięty.
Pozdrawiam.