PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18624
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

dlaczego Jack w 1 i 2 sezonie po dostaniu taserem stracil przytomnosci i potem wymiotowal?
moze to byl jakis mocny taser bo ludzki organizm chyba nie powinien tak reagowac
prosze o pomoc czytalam troche o taserach i widzialam treningi i zaden z ludzi tak nie reagowal i nie ma nigdzie o skutkach ubocznych.

przy okazji mam jeszcze jedno pytanie w sezonie6 odcinku1 Bauer byl torturowany przez chyba Abu Fayeda i on powiedzial Jackowi ze wie co zrobil jego bratu ale ja nie pamietam zeby Bauer cos robil z jakims Fayedem:((bylo cos chyba w 4 sezonie ale nie bylo tam nic z torturami chyba)
i co to byla za igla ktora Fayed wbil Bauerowi w plecy?

na razie koniec pytan wiem ze moga sie wydawac glupie ale jestem fanem 24 i wnikam we wszystkie szczegoly
z gory dzieki

ocenił(a) serial na 10
Jarod21

Młodszy brat Abu Fayeda został zabity przez Jacka podczas przesłuchania (młody był w komórce terrorystycznej powiązanej z zamachem bombowym na ambasadę USA w Libanie w 1999r.; dostał się w ręce Amerykanów i Bauer posunął się jak widać za daleko podczas przesłuchiwania go). Wydarzenia te NIE były ukazane w żadnym z sezonów. W 4 sezonie mastermindem był przezacny Habib Marwan, który miał własną organizację. Z resztą różnica klas pomiędzy Marwanem, a Fayedem była bardzo widoczna. :P

HaRdBucK

oki dzieki:)
1 pytanie z glowy skad wiadomo o tym (rozumiem ze stron interetowych) ale czy ktos kiedykolwiek w serialu wspominal o tym dokladnie i podawal date
za niedlugo bede ogladac wszystkie sezony od nowa to moze cos znajde
ale jeszcze raz dzieki