Ide dzisiaj rano do kiosku a tu na zlosc same Magnumy dali i tecske mam zlozona i nic Kobieta ma na fakturze wyfakturowane a dali Magnumy."Magnummaniacy" plakali ze malo dawali Magnum to teraz jak na zlosc Airwolfa nie dali mi Dzwonilem do Lomzy do dzialu prenumeraty i dystrybucji prasy i moze jutro albo w srode bede mial dopiero.Wy tez mieliscie problemy dzisiaj to jeswt 16 stycznia z dostaniem Airwolfa?
Ja mam zalozoną teczke i odebrałem dzisiaj obydwa numery :):):) ale pudelka dali :D
Wiem widzialem Magnum pudelka i sa te cienkie wiec mniej miejsca beda zajmowac Ja tez dalem kiedys kioskarce teczke zeby mi zostawiala Miami Vice Nieustraszony i wczesniej Druzyne A a teraz Airwolfa ale ona z teczki nie wyjmuje tylko spod lady jak ma.Nie wiem czemu tak wyszlo Mam nadzieje ze do konca tygodnia dadza mi w tym kiosku bo to najlepszy na miescie gdzie sie prase oglada i mozna sobie wziasc i poogladac do reki.Bo nie chce brac gdzie indziej skoro tu biore juz i jestem stalym klientem
Obchodzilem u siebie cale miasteczko az w koncu dorwalem Airwolfa w innym kiosku Ruchu ostatniego. Tam gdzie zwsze biore obiecano mi ze sytuacja sie poprawi Pozyjemy zobaczymy.Dobrze ze w ogole dorwalem.
Nom a co do pudelek to fajnie ze takie dali :):) ta kolekcja zajmie nam 2/5 miejsca Druzyny a AMERCOM za to duzego plusa :):):)