Dzis juz nie mialem problemow z dostaniem Airwolfa w kiosku w ktorym zawsze biore. Jak podoba sie serial tym osobom ktore go nie pamietaja lub ktore w ogole poraz pierwszy go widza?
Oj ja aż za dobrze ten serial pamiętam mimo że wcale nie myślałem o nim tak za często ale wystarczyło że zobaczyłem jakie są proponowane seriale po Drużynie A i od razu rzucił mi się na oczy właśnie Airwolf to tak jakby pewna część wspomnień odżyła we mnie to coś fajnego:)
Zawsze lubiłem ten serial przede wszystkim przez ten helikopter i jego prędkości uzbrojenie i ogólnie wygląd mmm miodzio:)
Wiesz nie każdemu się to spodoba ale mi osobiście się podoba nie wiem czego wymagasz po tym że ten film powstał w latach osiemdziesiątych dla mnie i tak jak na tamte czasy to serial wypadł naprawdę dobrze znajdą się ci którzy nie polubią go no cóż bywa.
No tak lata 80-te ale jak na te wybuchy to za efektownie im to niewychodzi niestety :(:(:(
Wiesz to czy im nie wyszło pozostaje kwestią gustów dla mnie sam fakt że w tym serialu nie brakuje emocji jest satysfakcjonujący.
Każdy serial ma swoje niedociągnięcia ale nie zawsze się na nie patrzy mi się bardzo podoba i uważam go za dobry serial mimo wszystko.
popieram w 100%- pierwszy raz widziałam go jak miałam 6 lat... i szczerze teraz też wolę Airwolf'a niż niejeden nowy serial nadawany w telewizji :)