PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=877204}
7,1 1,1 tys. ocen
7,1 10 1 1081
AlRawabi School for Girls
powrót do forum serialu AlRawabi School for Girls

Zakończenie

ocenił(a) serial na 9

Myślicie, że to na 100% zginęła dziewczyna?

Ciekawe, jak mogły potoczyć się dalsze losy bohaterek...

ocenił(a) serial na 7
Pinakoladka

Możliwe że koleś, bo potem było to ujęcie na fotkę dyrektorki z synami

ocenił(a) serial na 7
VaniliaGirl

ja myślę że zginęła ona a zdjęcie pokazali tylko po to żeby pokazać, że to był syn dyrektorki i dlatego kryła Leyan. Wiedziała, że spotyka się z jej synem i pewnie chciała żeby się wżenił we wpływową rodzinę, dlatego zawsze jej pobłażała i kryła jej nieobecności w szkole i nie pozwalała dzwonić do jej rodziców nauczycielce

ocenił(a) serial na 7
karolinex

Obejrzałam to jeszcze raz i zmieniłam zdanie. Też uważam, że zginęła ona, żeby nie przyniosła hańby rodzinie.
O dyrektorce myślałam raczej tak, że kryła Leyan, bo wiedziała, że jej ojciec obarczy winą szkołę, ale Twoje tłumaczenie mi się podoba.
Wcześniej w odcinku była scena, jak ta pobita dziewczyna przegląda fotki chłopaka Leyan i później się uśmiecha i stwierdza, że dyrektorka też jest skończona. Pokazaniena koniec rodzinnej fotki mogłoby świadczyć o tym, że tamta wiedziała kto beknie za ich schadzkę.

ocenił(a) serial na 7
VaniliaGirl

Tak, własnie w tym momencie ja przeglądała profil tego chłopaka i wspomniała o dyrektorce że jest skończona, pierwszy raz przyszło mi do głowy czy to czasem nie będzie syn dyrektorki :) Wcześniej myślałam że dyrektorka pobłaża jej bo boi się że będzie miała problemy skoro jej ojciec jest taki wpływowy, ale nagle wszystko stało się jasne. Ciekawi mnie tylko czy matka z synem to ukartowali, żeby się wżenił, czy faktycznie jemu na niej zależało a matka tylko "pomagała" im w schadzkach. W sumie przez cały serial chłopak wyglądał na zakochanego i nie było sceny gdzie mogłabym podejrzewać, że tylko o pozycję mu chodzi.

ocenił(a) serial na 7
Pinakoladka

Na 100% ją zastrzelił, według ich zasad gdy kobieta przyniesie hańbę rodzinie, rodzina ma prawo wymierzyć karę nawet śmierć. Smutne, daje do myślenia. Myślę że to co zostało ukazane w serialu to pikuś przy tym co naprawdę te dziewczęta przeżywają na co dzień

ocenił(a) serial na 8
nick_jest_zajety_

Niby tak ale czasami nawet mężczyzna z takiej kultury może mieć miękie serce , może on jednak zastrzelił tego jej chłopaka i zwali na niego winnę że ją porwał, w końcu ich rodzina jest szanowana więc jka faceci w rodzinie za nią staną to moze uratują swój honor .

manka21

Mam wrazenie ze ogladalam inny film. Wyraznie brat zabil swoja siostre bo schańbiła rodzine. To kultura muzułmańska. Dyrektorka zaplacila tym, ze ojciec dziewczyny zrujnuje cala szkole, a przy okazji jej syn stracil ukochana osobę. Gdybfaktycznie sie kochali, syn dyrektorki mogl z powodzeniem wziac z nia slub o ile rodzina dziewczyny zezwolilaby na takie malzenstwo.

Pinakoladka

W realu zastrzelil by ich oboje ale wydaje mi się że w tej kwestii netflix postąpił w najbanalniejszy sposób tzn Dramaturgia że niby do jej strzeli a potem zbliżenie na zdjęcie rodzinne dyrektorki. Zastrzelił jego. Jak będzie kontynuacja to będzie pogrzeb jej syna i uniewinnienie jej brata. Żeby obie czuły ból i poczucie winy gdy się dowiedzą kto za tym stoji.