Witam.. Szukam jakiegos nowego, dobrego serialu dla zabicia nudy i natrafilem na ten oto serial.
Takze pytam co takiego fajnego oferuje ten serial. Trzyma w napieciu?? Czy po obejrzeniu odcinka
kusi zeby obejrzec kolejny?? Jest on straszny jak mowi sama nazwa serialu.. Serial trzyma caly czas
swoj poziom, czy moze jest coraz lepiej?? No i ostatnie pytanie.. Czy serial naprawde tak ryje banie??
Z gory dziekuje za odpowiedzi. Widzialem juz gdzies temat podobny do tego , ale jakos nie bylo tam
satysfakconujacych dla mnie odpowiedzi dlatego nie krytykujcie prosze utworzenia tematu jesli
podobny znajduje sie juz na filmwebie.
Długo się zabierałam za obejrzenie AHS, w końcu się przełamałam i nie żałuję.
Moim zdanie serial trzyma w napięciu, czy straszny hm.... właśnie się tego obawiałam czy przypadkiem nie będę się zrywać po nocach bo pierwszy odcinek naprawdę może troszkę nastraszyć, przynajmniej mnie bo za horrorami to aż tak bardzo nie przepadam, więc na początku jest straszny ale z każdym odcinkiem do wszystkiego można się przyzwyczaić czy ryje banie??? myślę że momentami tak :)
z mojej strony serial warty obejrzenia nie urywa du...y ale ma coś fajnego w sobie, teraz zastanawiam się nad drugą częścią ponoć jest lepsza ale i dużo bardziej mroczniejsza. POLECAM bo ja nie spróbujesz to się nie przekonasz
pozdrawiam
Poszedlem za rada i obejrzalem pierwsze 4 odcinki.. i powiem ,ze jestem naprawde pod wrazeniem. Były momenty w ktorych ciarki mnie przeszly.. xd. Mam nadzieje, ze serial bedzie coraz lepszy..Naprawde trzyma w napieciu i po obejrzeniu odcinka chce sie ogladac dalej i dalej i dalej.. :P. Faktycznie troche ryje banie, ale to mi sie podoba:). W tych kilku odcinkach nie znalazlem ani chwli na nude, a odcinki tak wciagaja, ze nawet nie zauwazam kiedy mija te 40+min.
Jeszcze raz dzieki za rade.. Teraz bede mial co ogladac w wolnym czasie. :)