PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616381}
7,7 90 tys. ocen
7,7 10 1 90375
6,6 29 krytyków
American Horror Story
powrót do forum serialu American Horror Story

... zbyt dużo w nim niedociągnięć, by podtrzymać fabułę.

ocenił(a) serial na 6
Hydeist

Też tak uważam, jest wiele niewyjaśnionych spraw i wątków, których po prostu nie da się zrozumieć...

ocenił(a) serial na 7
PATRYCHA16

Ja się spodziewałam zupełnie czegoś innego - wciągającego, straszniejszego i czegoś, co naprawdę chce się oglądać. Skoro zaczęłam, to już skończę. Wg mnie niektóre wątki są totalnie głupie. Chyba bardziej przerażające jest Paranormal Activity, haha. ^^

ocenił(a) serial na 6
invisiblefairy

Dokładnie. Nie ktore wątki są beznadziejne. Jakby horror dla dzieci. W sumie zaczęlo mi sie podobać w połowie sezonu. dziwne dla mnie jest, że np. pani od nieruchomości groziła pistoletem temu z poparzoną twarzą a ta co jest w ciązy zareagowała lajtowo i nie jak w codziennym życiu. czasem wydaje mi się, że ta rodzinka też jest chora psychicznie

ocenił(a) serial na 7
PATRYCHA16

Tam wszystko się wydaje nie realne i bezsensowne. Dziwne reakcje, dziwne zachowania. Czasami jak oglądam to się nudzę. I większość wątków przewiduję dużo wcześniej. ^^ Chociaż niektóre mnie zaskoczyły. Ale to i tak za mało, żeby mnie zachwycić.

ocenił(a) serial na 7
invisiblefairy

Mnie bardziej irytowało to, że Violet nigdy nie zapytała ojca, dlaczego znalazła go w dwuznacznej sytuacji z babcinką i że Ben nigdy nie rozmawiał o niej z żoną, gdzie jedno widziało staruszkę, a drugie kuszącą pannicę i inne tego typu sprawy. Ale wg mnie nie psuje to klimatu i oglądało mi się bardzo dobrze. Czekam na drugi sezon, który powinien być lepszy i chyba bardziej logiczny, bez głupich niedociągnięć, z tego, co czytałam.

Hydeist

za dużo kombinacji zresztą w dzisiejszych czasach zrobić naprawdę dobry i logiczny horror niestety jest ciężko jak już coś się uda to później po zliczeniu reszty wątków wychodzi sztampa.Pozostaje czekać na nowy sezon z akcją w psychiatryku.

Hydeist

Dokładnie zgadzam się w 100%, do tego 2 ostatnie odcinki zostały na maxa spieprzone, a szkoda bo początek był naprawdę dobry.