PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616381}
7,7 90 tys. ocen
7,7 10 1 90375
6,6 29 krytyków
American Horror Story
powrót do forum serialu American Horror Story

blee

ocenił(a) serial na 8

przerost formy nad treścią,ataki na chrześcijaństwo i brak dreszczyku - 2 sezon chyba sobie niedługo odpuszczę. szczególnie po tym jak chirurg obciął nimfomance nogi. chcę mi się rzygać a nie to oglądać.

ocenił(a) serial na 8
matiik3

Ataki na chrześcijaństwo? Toż odwołując się do mitologii chrześcijańskiej, AHS staje się tubą propagandową tej religii.
Szatan istnieje i ma się dobrze, Alleluja!

matiik3

Boże. Fanatyk? To w takim co Ty robisz oglądając filmy. Powinni takich idiotów zamykać. Nie ma czegoś takiego jak obraza religii chrześcijańskiej w filmie czy muzyce. To jest sztuka. Mohery się plenią.

ocenił(a) serial na 8
Ilyade

normalnie zachowujecie sie jak faszysci. To, ze ten ktos sobie tak napisał to jego zdanie,, a Wy odrazu musicie obrazac i wyzywac, bo ma inne zdanie od Waszego. Troche luzu Panowie badz Panie :).

edgarddavids

Nie, do mnie po prostu nie dociera coś takiego jak obraza religii poprzez film czy muzykę. Tak samo jak ktoś "inteligentny" napisał, że nie ogląda serialu, ponieważ jego twórca jest gejem. No błagam. Do czego zmierzam. Otóż ta cała wielka nietykalna otoczka religijna przyjęta przez kościół katolicki jako instytucję jest śmieszna. Wymyślają sobie jakieś z dupy zasady, które akurat im odpowiadają, ponieważ np. nie mogą zaakceptować kogoś o odmiennej orientacji i poglądach i wmawiają ślepej i tępej masie fanatyków, którzy życia poza religią nie widzą, że to jest złe.

Ilyade

Podpierając się jeszcze przy tym pismem świętym, w którym w żadnym momencie nie ma czarno na białym sytuacji klarownej, ale i tak wolą głosić to że Jezus potępiał gejów i lesbijki... Chwila. Ja od zawsze słyszałam, że Jezus był miłosierny czyż nie? Hipokryzja przez duże "H".

ocenił(a) serial na 8
Ilyade

Homoseksualizm to choroba, wiec nie powinno sie potepiac ludzi chorych lecz pomoc im wyjsc z tego stanu. Bibilia wyraznie potepia homoseksualizm z tym akurat nie ma jakichs wielkich nie jasnosci.
Mozna obrazac rozne religie(i wiele innych rzeczy) poprzez muzyke czy film ostatnio bylo glosno o filmie dokumentalnym obrazajcym :jakas" religie. Jezeli ktos nie lubi gejow to przeciez nie musi ogladac serialu zrobionego przez własnie geja. Ateista tez moze powiedziec, ze nie ogladnie serialu bo był robiony przez zatwardzialego katola, co w tym złego? No chyba, ze sie jest faszysta, czyz nie?

edgarddavids

To mnie rozbawiłeś z tym, że homoseksualizm jest chorobą. Przytocz na to jakiś dowód.

ocenił(a) serial na 8
Ilyade

Mezczyzna "podobajacy sie" drugiemu mezczyznie (kobieta "podoba sie" innej kobiecie) fizycznie jak i emocjonalnie jest zaprzeczeniem natury i ewolucji, bo dwaj kopulujący ze soba mezczyzni nie zrobia sobie potomka z reszta to tez dotyczy sie kobiet. Matka natura nas tak stworzyla, ze facet "podziwia" kobiece kształty, a kobitka meskie, jesli jest inaczej to znaczy, ze wystapilo jakies zaburzenie w naszej głowce.
Jesli by na Ziemi zyli w 100 % homo to wiadomo jak by to sie skonczylo - wyginieciem ludzkosci.
Nie chce nikogo zmuszac. bo to nie w moim stylu. Ale nie wmawiajmy sobie, ze homoseksualizm jest czyms normalnym, bo za pare lat pedofilia, zoofilia i inne zboczenia beda dozwolone. Wystarczy tez popatrzec na "parady gejow" dla mnie za takie cos powinno sie wsadzac do pokoju bez klamek. :)
Na koniec chcialbym przeprosic za bledy gramatyczne i ortograficzne o ile wystapiły w tym tekscie.
Pozdrawiam.

edgarddavids

Otóż według Twojego toku rozumowania równie dobrze kobieta i mężczyzna, którzy ze sobą kopulują tylko i wyłącznie dla przyjemności również sieją grzech, ponieważ nie zapewniają tym potomstwa. I homoseksualizm różni się czymś bardzo podstawowym od zoofilii, pedofilii, nekrofilii i temu podobnych. A właściwie wolą. Zoofilia i reszta nie odbywająca się za zgodą drugiej strony, jest chorym i psychicznym upodobaniem człowieka, natomiast na miłość homoseksualną zgadzają się strony obydwie. Nie ma w tym nic chorego, na prawdę. Co do parad równości to się w pełni zgodzę, ponieważ w większości przez takich ludzi reszta świata krzywo patrzy na homoseksualizm, ponieważ na takich paradach zdarzają się zazwyczaj bardzo przegięte i wulgarne zachowania, które odpychają na każdy możliwy sposób.

ocenił(a) serial na 8
Ilyade

nareszcie,ktos idealnie to wszystko wylozyl, popieram i pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 8
matiik3

atak chyba na mózgi kretynów

ocenił(a) serial na 8
matiik3

Dzięki takim komentarzom uodparniam się na mądrości forumowiczów. Kiedyś szlag mnie trafiał, teraz uśmiecham się tylko z politowaniem.