PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557515}

Anatomia prawdy

Body of Proof
2011 - 2013
7,3 8,6 tys. ocen
7,3 10 1 8571
Anatomia prawdy
powrót do forum serialu Anatomia prawdy

3 sezon ?

ocenił(a) serial na 8

Będzie 3 sezon ?

ocenił(a) serial na 9
asiaaa92

No właśnie, wie ktoś czy będzie trzeci sezon??

ocenił(a) serial na 9
asiaaa92

Na razie tylko na tv.com jest, że będą jeszcze 3 odcinki sezonu 2 (14 - 14.02, 15 - 21.02 i 16 - 28.02).

ocenił(a) serial na 7
minkas17

Dowiemy się w maju.
Póki co, odsyłam do petycji http://twitition.com/p6ugf ;)

ocenił(a) serial na 7
asiaaa92

Druga seria była lepsza niż pierwsza, dlatego uważam, że powinni zrobić 3 sezon ;) Ja z pewnością będę oglądała ;)

ocenił(a) serial na 10
mmadelinee

podobnie jak ja.;d uwielbiam ich;d

mmadelinee

mam podobne zdanie, drugi sezon rowniez podobal mi sie bardziej niz pierwszy dlatego szkoda byloby to zaprzepascic :) i hope ze zdecyduja sie na s3, byloby znakomicie!

ocenił(a) serial na 9
asiaaa92

Niestety sytuacja serialu jest zagrożona.
W strefie zagrożenia znajdują się też dwa inne seriale ABC, Cougar Town i Body of Proof. Serial z Courteney Cox nadal walczy o swoją przyszłość i jego sytuacja nie pozwala przesądzić sprawy (co w tym wypadku jest dobrym znakiem). Natomiast Body of Proof, zdaniem SpoilerTV i TVbytheNumbers, zakończy w tym sezonie swój telewizyjny żywot.
Ja też bardzo ubolewam nad tym, bo serial jest świetny.
A dziś będzie najprawdopodobniej ostatni odcinek :|

ocenił(a) serial na 9
olutka87

"W strefie zagrożenia znajdują się też dwa inne seriale ABC, Cougar Town i Body of Proof. Serial z Courteney Cox nadal walczy o swoją przyszłość i jego sytuacja nie pozwala przesądzić sprawy (co w tym wypadku jest dobrym znakiem). Natomiast Body of Proof, zdaniem SpoilerTV i TVbytheNumbers, zakończy w tym sezonie swój telewizyjny żywot."

olutka87

dzieki za info. aczkolwiek mam nadzieje, ze cos nagle sie zmieni i bedzie kontynuacja. moze niekoniecznie ABC sie tym zajmie, ale jakas inna stacja... nie wyobrazam sobie zeby nie bylo trzeciego sezonu!

ocenił(a) serial na 9
stormysoul

ale inne stacje chyba nie przejmują seriali innych stancji.
Ja też ubolewam, bo to był ostatnimi czasu mój ulubiony serial.

olutka87

wiem ze Damages(Uklady) byly kiedys emitowane na jakims kanale a chyba po trzech sezonach inna stacja odkupila prawa i serial byl kontynuowany.. modlę się o takie rozwiązanie dla Body of proof ;))
szkoda bylaby tym wieksza ze serial w drugiej serii zrobil sie jeszcze fajniejszy, ciekawszy.

ocenił(a) serial na 9
stormysoul

a fajnie by było gdyby się tak stało.

olutka87

Cougar Town to najbardziej żałosny serial jaki widziałam, body of proof- mistrzostwo i mistrzowska Dana Delany

olutka87

właśnie nie wiem czy to prawda ale ja przeczytałam że sezon 2 jest ostatnim sezonem i będzie ściągnięty z anteny, a szkoda bo ostatnie odcinki były naprawdę dobre.

ocenił(a) serial na 9
soleiasta

no niestety, chcą ściągnąć. Można pod petycją się podpisać jest wyżej. Ale na pewno jeszcze jeden odcinek będzie, ja myślałam, że na 19 się skończy.

soleiasta

na fanpage'u body of proof jest tez duzo prosb zeby nie zdejmowali serialu, nie wiem czy to cos da ale moze... mam nadzieje ze niedlugo abc poda jakas oficjalna informacje.

ocenił(a) serial na 7
stormysoul

Oficjalnej informacji niestety wcześniej niż w maju (chyba) nie będzie i to bardziej pod koniec maja, niż na początku. Szkoda byłoby, gdyby ściągnęli serial, bo po średnim pierwszym sezonie, drugi jest naprawde świetny.

Villemo339

po finałowym odcinku chyba powinni zaserwować nam 3 sezon, jak nas tak mogą zostawić w niepewności?

ocenił(a) serial na 7
soleiasta

Odnośnie finałowego odcinka- poradził sobie całkiem nieźle ponad 10mln oglądających...więc serial zakończył się na dobrym poziomie, co daje szansę (tak mi się przynajmniej wydaje) na 3 serie ;)

ocenił(a) serial na 7
olutka87

Czytałem jakiś czas temu, że to wielki przebój stacji i ma straszną oglądalnośc, a teraz nagle mają go anulować. Bezsensu.

asiaaa92

https://www.facebook.com/SaveBodyofProof dołączajcie, moze cos pomoze ;)

stormysoul

przeczytałam na stronie serialowa. pl iż sytuacja serialu nie jest taka jeszcze przesądzona. Oglądalność ostatnio odbiła się od dna więc może...? musimy mieć nadzieję. W końcu artykuł był z 5 kwietnia.