odcinek super ciekawy i inny niż były w poprzednich sezonach.. ogólnie to bardziej podoba mi się forma odc w tym sezonie (-trzecim), są ciekawsze, jest więcej akcji i ogólnie dużo się dzieje ale tak w sam raz wyważone to wszystko jest (1 sezon w porównaniu z odc z 3 sezonu to nuda, więc nie dziwie się, że w usa mało osób go oglądało, może dzięki nowemu pomysłowi na serial , który jest realizowany będzie miał on więcej widzów i doczekamy się 4 sezonu)
SPOILER
******************************************************************************** **********************
w ogóle jaka końcówka odcinka.. dziwna akcja w tym szpitalu.. z tekstem "A teraz idź się uczyć", ciekawe jak Megan to wytłumaczy..?! może to jej ojciec krąży w okół niej i wykorzystał sytuacje, żeby wejść w ciało Chelsea LOL (hahahaha)
tak się składa, że 1 sezon oglądało o wiele więcej osób niż 3 ;/ A co do ojca Megan - szykuje się ekshumacja i wizyta u psychiatry z jego powodu ;p
trochę bym się sprzeczał brakuje postaci Petera i dwójki śledczych z pierwszych 2 sezonów.
szkoda mi Petera ale tych śledczych już nie, oglądając 1 sezon chciałam żeby nie było ich już w 2 sezonie.. byli nijacy, mało ciekawi i sami aktorzy średniej klasy... a Tommy ma przynajmniej 'zadziorność' i jest ciekawsza postacią od tej dwójki .... 3 sezon ogląda mało osób dlatego, że 1 i 2 był dość nudny w porównaniu z innymi serialami tego typu (np Bones- tam ciągle coś się dzieje) zresztą amerykanie nie oglądają seriali tylko wolą programy typu "żony z beverly hills" (bo oglądalność dobrego serialu np ~około (+-)10 mln to kropla w morzu bo przecież w usa żyje ponad 300mln ludzi..)