PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557515}

Anatomia prawdy

Body of Proof
2011 - 2013
7,3 8,6 tys. ocen
7,3 10 1 8557
Anatomia prawdy
powrót do forum serialu Anatomia prawdy

Hey słuchajcie jak myślicie, czy Megan i Peter będą ze sobą oni tak rewelacyjnie do siebie
pasują :)?

ocenił(a) serial na 7
nysia6

Jasne, że będą. Podobnie jak pary z Bones, Castle'a itp. To jest bardzo typowe dla takich seriali, aczkolwiek nie ukrywam, że wolałabym, by zostali przyjaciółmi ; )

nysia6

ja myślałam, że Megan będzie z blondyną. a tu proszę, blondyna bzyka się z byłym Meg.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
meus

Są wręcz idealni dla siebie , a co do serialu to tylko czekam na kolejne odcinki :))

ocenił(a) serial na 7
nysia6

Pasują, I wreszcie fajnie było zobaczyć że Megan zajmuję się czymś innym niż tylko pracą.
Jednak myślę że na początku pokażą ich wręcz idealnie prosperujący związek, i zapewnie później wejdzie w to praca lub coś innego i to zniszczy :/.

nysia6

kilka dni temu odświeżałam sobie dwa sezony i zauwazylam jak oni w pewnym momentach patrzą na siebie, czy rozmawiają. zresztą kilka razy oboje przyznwali ze cos miedzy nimi jest ;) szczegolnie widac to dwa razy w knajpach pod koniec odcinkow w II sezonie(4 i 8). fajnie byłoby gdyby w 3cim sezonie Peter doszedł do siebie po tym co zdarzylo się w finale i zeby jakos sie zeszli :) bo Aidana to strasznie nie lubię, mogła już byc z Derekiem z FBI z pierwszego sezonu.

ocenił(a) serial na 10
nysia6

Oczywiście że będą razem, to było pewne już od odcinka pilotowego. Można by rzec że oboje są w sobie zakochani ale jeszcze o tym nie wiedzą.

nysia6

Podobno w trzecim sezonie Peter odchodzi chyba oznacza to koniec naszych nadzieii...

Kasandra_666

moze wroci w czwartym XD no a na powaznie to z romansu Meg&Peter nici....