PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557515}

Anatomia prawdy

Body of Proof
2011 - 2013
7,3 8,6 tys. ocen
7,3 10 1 8571
Anatomia prawdy
powrót do forum serialu Anatomia prawdy

Jestem ciekawa czy też zauważyliście błąd w fabule w 7 odcinku. Może nie jest jakiś mega
istotny, ale mi od razu to zauważyłam. Chodzi mi o scenę kiedy Megan przyjeżdża po córkę z
Peterem, Lacey pyta się kim on jest i on się jej przedstawia, a przecież parę odcinków
wcześniej poznali się jak Lacey kręciła film...

juliedestroyer

Masz rację, też na to zwróciłem uwagę

antikaczyslaw

o matko, ale jestes madra i bystra! super, ze zalozylas o tym temat. niech wszyscy sie dowiedza !

ocenił(a) serial na 7
lubiepiernik

Odezwał/a się Ten/Ta z nazwą "lubiepiernik" oraz który/a ocenił/a bajki dla dzieci "odlot" i "auta" na 10.
Na forum można się wypowiadać, podawać różne informacje i wpadki...
... jak Tobie temat nie pasował to nie powinieneś/powinnaś się w nim udzielać.

Co do tematu, też to zauważyłem :)

The_BiLeK

a co to oznacza, kiedy ktoś ocenia "Odlot" na 10?... bo wiesz ja też tak oceniłam( a mam 25 lat) ;] hmm

juliedestroyer

w fox life zamienili przez pomyłkę odcinek 4 z 7. :)

ocenił(a) serial na 8
SatineNic

Nie przez pomyłkę i ja to też wychwyciłem, generalnie numeracja/kolejność odcinków w USA i w Polsce była inna, nie wszystkich, ale minimum dwóch/trzech się różniła, nie pamiętam od czego to zależy, w którymś z krajów puszczali po prostu według kolejności kręcenia bodajże, a nie kręcili chronologicznie, 'po kolei' jeśli chodzi o zdarzenia w serialu, czyli jak na przykład właśnie wyżej podany przykład, no czyli to u nas tak chyba puszczali... :)

Arno

a może wie ktoś dlaczego serial jest wszędzie ogłaszany jako 13odcinkowiec - a dostępnych jest tylko 9 odc?

stellaszyc

to ciekawe czemu oglądałam 13...