Jestem ciekawa czy też zauważyliście błąd w fabule w 7 odcinku. Może nie jest jakiś mega
istotny, ale mi od razu to zauważyłam. Chodzi mi o scenę kiedy Megan przyjeżdża po córkę z
Peterem, Lacey pyta się kim on jest i on się jej przedstawia, a przecież parę odcinków
wcześniej poznali się jak Lacey kręciła film...
Odezwał/a się Ten/Ta z nazwą "lubiepiernik" oraz który/a ocenił/a bajki dla dzieci "odlot" i "auta" na 10.
Na forum można się wypowiadać, podawać różne informacje i wpadki...
... jak Tobie temat nie pasował to nie powinieneś/powinnaś się w nim udzielać.
Co do tematu, też to zauważyłem :)
a co to oznacza, kiedy ktoś ocenia "Odlot" na 10?... bo wiesz ja też tak oceniłam( a mam 25 lat) ;] hmm
Nie przez pomyłkę i ja to też wychwyciłem, generalnie numeracja/kolejność odcinków w USA i w Polsce była inna, nie wszystkich, ale minimum dwóch/trzech się różniła, nie pamiętam od czego to zależy, w którymś z krajów puszczali po prostu według kolejności kręcenia bodajże, a nie kręcili chronologicznie, 'po kolei' jeśli chodzi o zdarzenia w serialu, czyli jak na przykład właśnie wyżej podany przykład, no czyli to u nas tak chyba puszczali... :)
a może wie ktoś dlaczego serial jest wszędzie ogłaszany jako 13odcinkowiec - a dostępnych jest tylko 9 odc?