Jak myślicie, co się stanie w trzecim sezonie? Chodzi mi o Petera i Megan. Wiem, że Petera nie będzie w trzecim sezonie, ale to nie znaczy że musi umrzeć.
W tym miejscu, możecie napisać, jak chcielibyście aby potoczyły się losy Megan i jej przyjaciół. Jak wyobrażacie sobie sezon trzeci? Bądźcie kreatywni :)
ja bym chciala jednak zeby Peter zostal i zeby razem z jej bylym chlopakiem walczyl o Megan, ta walka pomiedzy nimi moglaby byc ciekawa ;P a z Peterem bardzo mnie ciekawi co sie stanie, moze wyjedzie gdzies na dluga rekonwalestencje po tym co stalo sie w finale..
Fajnie by było, gdyby zostawili taką furtkę Peterowi, ale kto ich tam wie. W każdym razie, spoilery mówią, że będzie ''szalenie i niebezpiecznie'' i tego właśnie chce. Wiem, że to procedural, a nie serial akcji, ale mimo wszystko, nie obrażę się, jak wprowadzą trochę napięcia, jak np w Mind Games. I nie chcę, żeby z tym nowym facetem było jakieś wielkie love story. Nienawidzę, gdy wątkiem przewodnim serialu jest motyw pary. Jakieś tam podteksty jak z Peterem mogą być, owszem, to nawet dość hm, urocze, ale o ile nie poprowadzą tego naprawdę ciekawie, niech nie robią z tego wielkiego romansidła. To byłoby takie... typowe.
Oh, i jeszcze jedno! Za więcej scen z Megan/Joan/Lacey w rolach głównych bym się nie obraziła, oczywiście.
I niech Ethan sobie dziewczyne znajdzie. Wiem, pisałam, że nie lubie romansideł, ale jemu coś w tle by nie zaszkodziło, zwłaszcza, że widziałam go strasznie z Dani i teraz mi go szkoda po prostu ;<
mysle ze moze wprowadza troche napiecia jak w mind games lub going viral bo te odcinki podobno mialy naprawde niezla ogladalnosc.
haha na Kegan raczej nie ma co liczyć xP Chociaż wydaje mi się, że coraz więcej widzów jest za takim połączeniem xD
Ja bym chciała żeby wreszcie wyjaśniła się zagadka śmierci ojca Megan, to by mogło być ciekawe. Również chciałabym żeby Peter gdzieś wyjechał, a potem w finale wrócił wrócił i powiedział "Megan kocham cię i chcę z tobą spędzić resztę życia", a potem happy end i wszyscy żyli długo i szczęśliwie, ale tak nie będzie, bo pewnie Peter umrze...
Zgadzam się z Villemo339 że Ethan mógłby sobie wreszcie kogoś znaleźć, ja go również widziałam z Dani, moim zdanie ona i Peter nijak do siebie nie pasowali. Romans kate/Curtis, byłoby fajnie, ale tu to już z deka przesada :D, ale Kate mogłaby też sobie kogoś znaleźć :)
Nie chciałabym również żeby Megan była z tym detektywem, a poza tym przecież jest Aiden. Megan podobno go kocha i nie zerwie z nim bo wrócił człowiek w którym kiedyś się kochała...
oby zerwala z Aidanem, blagam! poza tym nie wiadomo czy kochala Aidana, przeciez sa ze soba krotko, to nie jest jakis mega powazny zwiazek.. no zobczymy co scenarzysci dla nas wymyslili :)
a co do tajemnicy smierci ojca Megan to myslalam o tym ostatnio, Dana wrzucila na twittera zdjecia z planu na cmentarzu i od razu zamarzylo mi sie ze bedzie ekshumacja ciala jej ojca no ale kto to wie. chociaz w sumie jest to prawdopodobne bo Megan na tym dosc mocno zalezalo swego czasu.
a btw to im wiecej ogladam zjdec z plany u Dany to tym bardziej nie moge sie doczekac, dopiero w styczniu :((((((
Ja liczę na ciekawą relację z nowym detektywem...to może być bardzo interesujący wątek. Aiden jest za bardzo przesłodzony jak na faceta dla Megan. Peter moim zdaniem też do niej nie pasował na dłuższą metę... Co do Kate to o ile się nie mylę ma być jakiś wątek z jej karierą polityczną?
ooo nie slyszalam o tej karierze politycznej. ale to w sumie fajne rozwiniecie watku kate. zawsze miala te wystapienia publiczne takze moze sie nadaje na polityka ;))
A mogłabyś wkleić linka z jej profilem na Twitterze, bo szukałam, ale wyskakują mi tylko profile fanów.
https://twitter.com/JeriLRyan
https://twitter.com/MaryMMouser
https://twitter.com/Windell4Real prosze :)