mógłbym się przyczepić do nieco naciąganej fabuły odnośnie pochodzenia andromedy no ale w końcu to kino S-F więc nie ma się co czepiać
ogólne wrażenie dobre, film nie nudny ale oryginał z 1971 lepszy :)
ciekawe gdzie to widziałeś skoro premiera w amerykańskiej telewizji odbędzie sie 26 maja, no chyba że masz wtyki w stacji A&E, ale to chyba mało prawdopodobne :]
DOKALDNIE tak 1 i 2dugi odcinek jest dostepny NA SIECI do sciagniecia ciekawe czy??? BEDA 3 i 4 czy jakos tak???? pzodrawiam
musze sie zgodzic - jestem po 1szym odcinku i szykuje sie naprawde niezly mini serial
zgadzam się, film na podstawie książki Crichtona powstał już dawno temu, ale nie miał tak dobrych efektów specjalnych, choć w ostatnich momentach filmu animacja w rozpadającym się samolocie jest tragiczna
ogólnie serial jest bardzo dobry, przynajmniej jego 2 pierwsze odcinki
".... marcinkf on line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 17 maja 2008 12:50 odpowiedz zgłoś do usunięcia
HELP!! me! ludziska PROSZE!!!,,, chodzi mi o...,
chodzi mi o ten kawalek ktory sie pojawia pare razy w filmie PIERWSZY raz uslyszalem go w PIERWSZYM odcinku!!!! podczas tego jak ten FACET ocalaly opowiada jak LUDZIE zaczeli w miasteczku umierac a dokladniej wtedy jak BIERZE ze stacji czy warsztatu butelek chce sie napic podchodzi do jakiegos znajomego opartego o samochod odchodzi i tamten zaczyna sie zwijac z bolu i WTEDY w tle jest zajeb... kawalek (cos mi jest podobny kapake do kawalka z filmu 28 dni pozniej) ale to nie ten PROSZE O POMOC tytul wykonawce lub cos co pomoze mi go znalesc na sieci POZDRAWIAM (orca9@poczta.onet.pl)
Ps. Pierwszy odc. naprawde wciaga mi sie podoba!!!
1 odpowiedź
marcinkf off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 17 maja 2008 19:43 odpowiedz zgłoś do usunięcia
PS!!!!>>> + ten sam kawalek lub jego czesc pojawia sie w drugim odcinku mniejwiecej w 24minucie i okolo40sek-42sekunda JAK na pustkowiu PARA mlodych ludzi jest przy samochodzie ona wsiada on idzie sie wys....c i wraca jzu "jakby " zarazony i wtedy WKRACZA w tle TEG gitesowy kawalek PROSZE OO POMOC!.
"....
zbytnio nie rozumiem ... ponieważ ja widziałem "The Andromeda Strain" wersja 2 godzinna i był początek wirusa ,jak i jego zniszczenie. trochę się zawiodłem ogólnie. Bo praktycznie niewiele ap ropo wirusa się wyjaśniło.
""""..... marcinkf on line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 17 maja 2008 12:50 odpowiedz zgłoś do usunięcia
HELP!! me! ludziska PROSZE!!!,,, chodzi mi o...,
chodzi mi o ten kawalek ktory sie pojawia pare razy w filmie PIERWSZY raz uslyszalem go w PIERWSZYM odcinku!!!! podczas tego jak ten FACET ocalaly opowiada jak LUDZIE zaczeli w miasteczku umierac a dokladniej wtedy jak BIERZE ze stacji czy warsztatu butelek chce sie napic podchodzi do jakiegos znajomego opartego o samochod odchodzi i tamten zaczyna sie zwijac z bolu i WTEDY w tle jest zajeb... kawalek (cos mi jest podobny kapake do kawalka z filmu 28 dni pozniej) ale to nie ten PROSZE O POMOC tytul wykonawce lub cos co pomoze mi go znalesc na sieci POZDRAWIAM (orca9@poczta.onet.pl)
Ps. Pierwszy odc. naprawde wciaga mi sie podoba!!!
1 odpowiedź
marcinkf off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 17 maja 2008 19:43 odpowiedz zgłoś do usunięcia
PS!!!!>>> + ten sam kawalek lub jego czesc pojawia sie w drugim odcinku mniejwiecej w 24minucie i okolo40sek-42sekunda JAK na pustkowiu PARA mlodych ludzi jest przy samochodzie ona wsiada on idzie sie wys....c i wraca jzu "jakby " zarazony i wtedy WKRACZA w tle TEG gitesowy kawalek PROSZE OO POMOC!.
"""""""