PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=231016}

Andromeda znaczy śmierć

The Andromeda Strain
2008
6,3 2,9 tys. ocen
6,3 10 1 2866
Andromeda znaczy śmierć
powrót do forum serialu Andromeda znaczy śmierć

mógłbym się przyczepić do nieco naciąganej fabuły odnośnie pochodzenia andromedy no ale w końcu to kino S-F więc nie ma się co czepiać
ogólne wrażenie dobre, film nie nudny ale oryginał z 1971 lepszy :)

Avenger

ciekawe gdzie to widziałeś skoro premiera w amerykańskiej telewizji odbędzie sie 26 maja, no chyba że masz wtyki w stacji A&E, ale to chyba mało prawdopodobne :]

ocenił(a) serial na 8
dYDelf

pierwszy i drugi odcinek juz byl w kwietniu na sieci

dYDelf

DOKALDNIE tak 1 i 2dugi odcinek jest dostepny NA SIECI do sciagniecia ciekawe czy??? BEDA 3 i 4 czy jakos tak???? pzodrawiam

ocenił(a) serial na 7
Avenger

musze sie zgodzic - jestem po 1szym odcinku i szykuje sie naprawde niezly mini serial

ocenił(a) serial na 6
dzudo_honor

zgadzam się, film na podstawie książki Crichtona powstał już dawno temu, ale nie miał tak dobrych efektów specjalnych, choć w ostatnich momentach filmu animacja w rozpadającym się samolocie jest tragiczna

ogólnie serial jest bardzo dobry, przynajmniej jego 2 pierwsze odcinki

BBR

".... marcinkf on line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 17 maja 2008 12:50 odpowiedz zgłoś do usunięcia
HELP!! me! ludziska PROSZE!!!,,, chodzi mi o...,
chodzi mi o ten kawalek ktory sie pojawia pare razy w filmie PIERWSZY raz uslyszalem go w PIERWSZYM odcinku!!!! podczas tego jak ten FACET ocalaly opowiada jak LUDZIE zaczeli w miasteczku umierac a dokladniej wtedy jak BIERZE ze stacji czy warsztatu butelek chce sie napic podchodzi do jakiegos znajomego opartego o samochod odchodzi i tamten zaczyna sie zwijac z bolu i WTEDY w tle jest zajeb... kawalek (cos mi jest podobny kapake do kawalka z filmu 28 dni pozniej) ale to nie ten PROSZE O POMOC tytul wykonawce lub cos co pomoze mi go znalesc na sieci POZDRAWIAM (orca9@poczta.onet.pl)

Ps. Pierwszy odc. naprawde wciaga mi sie podoba!!!
1 odpowiedź

marcinkf off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 17 maja 2008 19:43 odpowiedz zgłoś do usunięcia
PS!!!!>>> + ten sam kawalek lub jego czesc pojawia sie w drugim odcinku mniejwiecej w 24minucie i okolo40sek-42sekunda JAK na pustkowiu PARA mlodych ludzi jest przy samochodzie ona wsiada on idzie sie wys....c i wraca jzu "jakby " zarazony i wtedy WKRACZA w tle TEG gitesowy kawalek PROSZE OO POMOC!.
"....

dzudo_honor

zbytnio nie rozumiem ... ponieważ ja widziałem "The Andromeda Strain" wersja 2 godzinna i był początek wirusa ,jak i jego zniszczenie. trochę się zawiodłem ogólnie. Bo praktycznie niewiele ap ropo wirusa się wyjaśniło.

Avenger

""""..... marcinkf on line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 17 maja 2008 12:50 odpowiedz zgłoś do usunięcia
HELP!! me! ludziska PROSZE!!!,,, chodzi mi o...,
chodzi mi o ten kawalek ktory sie pojawia pare razy w filmie PIERWSZY raz uslyszalem go w PIERWSZYM odcinku!!!! podczas tego jak ten FACET ocalaly opowiada jak LUDZIE zaczeli w miasteczku umierac a dokladniej wtedy jak BIERZE ze stacji czy warsztatu butelek chce sie napic podchodzi do jakiegos znajomego opartego o samochod odchodzi i tamten zaczyna sie zwijac z bolu i WTEDY w tle jest zajeb... kawalek (cos mi jest podobny kapake do kawalka z filmu 28 dni pozniej) ale to nie ten PROSZE O POMOC tytul wykonawce lub cos co pomoze mi go znalesc na sieci POZDRAWIAM (orca9@poczta.onet.pl)

Ps. Pierwszy odc. naprawde wciaga mi sie podoba!!!
1 odpowiedź

marcinkf off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 17 maja 2008 19:43 odpowiedz zgłoś do usunięcia
PS!!!!>>> + ten sam kawalek lub jego czesc pojawia sie w drugim odcinku mniejwiecej w 24minucie i okolo40sek-42sekunda JAK na pustkowiu PARA mlodych ludzi jest przy samochodzie ona wsiada on idzie sie wys....c i wraca jzu "jakby " zarazony i wtedy WKRACZA w tle TEG gitesowy kawalek PROSZE OO POMOC!.
"""""""