PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=783638}

Anne

2016 - 2017
8,5 82  oceny
8,5 10 1 82
Anne
powrót do forum serialu Anne

Smutny a zarazem piękny serial! Dramat dziecka pokazany w dość dosadny sposób sprawił, że oglądałam z zapartym tchem każdy odcinek, zwłaszcza te początkowe łapią za serce. Mała aktoreczka grająca Melek jest niesamowita. Porównując do innych dziecięcych ról, jej byla wyjatkowo trudna do odegrania ale Beren poradziła sobie z nią znakomicie! To dziecko ma w sobie duży potencjał...
Lubie telenowele meksykańskie itp. czasem obejrzę coś tureckiego w tv ale ten serial przebija wszystkie jakie do tej pory oglądałam. Polecam! Jest z napisami w internecie, ale liczę że wkrótce pojawi się na ekranach naszych telewizorów ;)

Carolinex6x

Aż jestem ciekaw serialu na razie cisza mam nadziej nadzieje u nas zostanie wyemitowany :)

buterfly

Już dawno przetłumaczony. U nas taka tematyka jest wątpliwa.

JLaw

Niekoniecznie gdyż jednak na cierpienie dziecka, w większości przypadkach uważam jesteśmy wrażliwi .

buterfly

Bardziej miałam na myśli że wątek nie pasuję do wych które kupują. Zwykle tvp wykupuję od tej samej firmy + główny wątek to miłość dorosłych i ich problemy jak to nie mogą być razem,a nie do dziecka. Polecam oglądać odcinki z napisami bo w tych wykupionych są często sceny usuwane uznane "za niepotrzebne" W sumie zapomniałam go dokończyć, a ta mała gra w kolejnym świetnym serialu :) i "Oscar" turecki otrzymała.
Paramparca miał motyw zamiany córek i go do końca nie wyemitowali bo była niska oglądalność ale na szczęście dla osób które oglądały serial to inna grupa go tłumaczy.

JLaw

Akurat wspomnianego serialu nie oglądałem :) - Ale skoro mała aktorka staje się coraz sławniejsza, to i produkcje z nią na pewno trafiają do coraz więcej państw.

Oraz z tego co też słyszałem ma powstać osoby kanał dla tureckich seriali, wiec to dlatego liczę że i u nas się pojawi .

buterfly

Trafiają tylko nasz omijają :)
Głównie wszystko za sprawą Cansu Dere, uchodzi tam za jedną najpopularniejszych aktorek na świecie, czy najlepszych to zależy, ale młoda aktorka zasługuje na uznanie tylko nie wiem czy nie będzie z nią jak z aktorem "Kevin sam w domu" im starsza to już nie ten urok :)

JLaw

Akurat trafiają tylko nie wszystkie :)

Co do ''Kevina'' to nie jeden aktor tak skończył, ale większość z własnej winny zmarnowało sobie karierę :)

ocenił(a) serial na 10
JLaw

Teraz emitowany jest kolejny serial z jej udzialem „kizim”, z niecierpliwoscia czekam na tlumaczenie <3 Beren to cudowne dziecko!
Co do „anne” mysle ze sa duze szanse na emisje. Wieczna milosc jest rowniez dramatem i ma spora ogladalnosc. Okej, moze tam znow chodzi o milosc miedzy doroslymi ale skoro w Polsce zdecydowali sie na emisje tego serialu tzn ze powoli zaczynaja przelamywac stereotypy ;) kto ogladal to wie co mam na mysli, nie chce spojlerowac ;)

ocenił(a) serial na 10
Carolinex6x

Cudowny serial!!

Carolinex6x

Moim zdaniem znacznie lepszy od Elif. W serialu Anne jest więcej akcji. Serial ukazuje prawdziwe emocje i nie jest nudny. No i Beren Gokyildiz była bardziej przekonująca niż   Isabella Damla Güvenilir