Czytam mangę, a nie chcę sobie spoilerów narobić..
coś ok 10, przeczytałam wszystko co wyszło, czyli 30 rozdziałów i tam już się kończy II klasa liceum
Ojej, to będę musiała czekać jeszcze na 4- 5 tomików polskiej mangi, żeby bez przeszkód obejrzeć to anime ;-( Wiem, że jest już ponad 40 rozdziałów po angielsku, ale wolę poczekać na wersję papierową po polsku - większa przyjemność czytania... Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam!
To chyba trafiłam na jakąś dziwną numerację, bo np. na tej stronie jest ponad 40: http://mangapark.com/manga/ao-haru-ride, a tomików papierowych po polsku mam jak na razie 5 i tam jest 19 rozdziałów, więc podejrzewam, że jeszcze trzy i będę mogła obejrzeć anime
nie dobrze mówisz, to mnie się pomieszały mangi :) - miałam otwarte dwa okna i nie do tej mangi, co trzeba dałam odpowiedź- sorry
najmocniej przepraszam pomyliło mi się z Ookami Shoujo to Kuro Ouji - jeśli chodzi o Ao Haru Ride to teraz sprawdziłam anime kończy się na vol.4 ch.14
Nie ma sprawy :-) ale przez chwilę myślałam, że może żyjemy w dwóch światach równoległych gdzie ta manga ma różne wersje;-) A tak na poważnie, z tego, co piszesz wynika, że mogę już obejrzeć to anime, bo mam już przeczytane 19 chapterów po polsku (świetnie!). Wielkie dzięki za informacje oraz za cynk o nowym anime (Ookami shoujo...) - nie wiedziałam, że takie jest, a po obejrzeniu plakatu - od razu mi się spodobała grafika, więc jest teraz na mojej liście pozycji obowiązkowych. Pozdrawiam
a Ao Haru Ride jak masz gdzieś namiary na mange po polsku to chętnie skorzystam - ja tylko po angielsku znalazłam, a tam gdzie była po polsku to zablokowali, bo zlicencjonowana
Niestety, ale ja kupuję wydanie papierowe w Waneko, dlatego nie chciałam sobie zepsuć czytania przez obejrzenie za dużo w anime. O wydaniach internetowych po polsku nic nie wiem, oprócz tej zablokowanej strony, na którą pewnie trafiłaś. Chyba trzeba zacząć uczyć się czytać po angielsku;-)